Post Image

BŐRFESZESÍTŐ ÚJDONSÁG JÉGBORSZŐLŐ KIVONATTAL

Rúzs & Más / 2020-10-20

A bőrápolást új irányból megközelítő hazai natúrkozmetikai márkáról, egy korábbi cikkünkben beszámoltunk: egyedül a Schüssler Natur CosMEDics termékek tartalmaznak dr. Schüssler-féle ásványi sókat. A Schüssler sók homeopátiás alapokon nyugvó mechanizmus szerint hatnak, tehát nem a bőr helyett dolgoznak (nem tünetet kezelnek), hanem sejt, illetve szöveti szintre hatolva ott épülnek be a bőrbe, ahol az adott sóból hiányállapot mutatkozik, ösztönzést adnak a bőr egészséges működéséhez. A sókat 100% natúr alapanyagokkal és hatóanyagokkal keverik a termékekben, így támogatva és kiegészítve hatásukat. A termékpalettát bővítendő egy feszesítő arc- és dekoltázskrémet vezetett be a márka.

SHÜSSLER FESZESÍTŐ LIFTING ARC- ÉS DEKOLTÁZSKRÉM

Az Age Protection termékcsalád legújabb tagja a különleges ránctalanító erejű jégborszőlő-kivonatot (Vin-upLift), valamint kétféle Schüssler ásványi sót tartalmazó Feszesítő Lifting Arc- és Dekoltázskrém, mely luxuskényeztetést és professzionális feszesítést nyújt az érett bőrnek.
Az az egyedi összetételű krém az arc és a dekoltázs bőrének is megadja azt az intenzív feszesítést, táplálást és ápolást, amire szüksége van, méghozzá 100%-ban természetes összetevőkkel. A Feszesítő Lifting Arc- és Dekoltázskrém napi használatát elsősorban érett, ráncos bőrre ajánlják, a reggeli vagy az esti szépségrutin részeként, de kevésbé ráncos bőr esetén is érvényesül anti-aging hatása. ÁRA: 9990 Ft/30 ml

Schüssler, schüssler-sók, ásványi sók, homeopátia, lifting, anti-aging, natúrkozmetikum, arckrém, dekoltázs, természetes, rúzs és más

A krém különleges összetevőiről:

Jégborszőlő-kivonat: természetes hatóanyag, amelyet a tőkén hagyott, dércsípte szőlőszemekből vonnak ki. Krémünkbe kiváló bőrfeszesítő, ránctalanító tulajdonsága miatt tettük bele. A jégborszőlő kivonata a krém felvitele után már 30 perccel látványosan fiatalosabb bőrt eredményez, az apróbb ráncok kisimulnak, az arckontúr feszesebbé válik. A bőr tapintása selymesebb, rugalmasabb és frissebb lesz. A jégborszőlő természetes úton történő megfagyása miatt megnő a szőlőszemek polifenolkoncentrációja. A polifenolok kedvezően hatnak a bőrre, védenek az oxidatív stressz ellen, megakadályozzák a szabadgyökök terjedését, így gátolják a ráncok megjelenését.

A Calcium fluoratum (Nr.1) a kötőszövetek rugalmasságáért felelős ásványi só. Serkenti a kollagéntermelést, így segíthet rugalmasabbá tenni a ráncos, megereszkedett, igénybe vett bőrt. Nyugtatja az érzékeny bőrt, feszesítő hatással rendelkezik.

A Silicea Schüssler só (Nr.11) a mimikai ráncok, szarkalábak és erős homlokredők hatékony ellenszere. Szintén képes lehet a kollagéntermelés szabályzására, helyreállíthatja a bőr hidratáltságát és tömörségét.

E két Schüssler ásványi sót, vagyis a „Szépség sóit” tartalmazó arc- és dekoltázskrém napi használatával revitalizálhatja a bőrt, amely így visszanyeri vonzó megjelenését, fiatalos feszességét.

SCHÜSSLER FESZESÍTŐ LIFTING ARC- ÉS DEKOLTÁZSKRÉM
• Calcium fluoratum és Silicea Schüssler ásványi sók
• jégborszőlő-kivonat (Vin-upLift)
• Azonnal érezhető feszesítő hatás
• Elsősorban érett bőrre, vagy fiatalabb bőrre anti-aging jelleggel
• 100% natúr, ECOCERT minősített összetevők
• Állatkísérlet-mentes
• Vegán
• Higiénikus felvitelt biztosító spatulával

Minden Schüssler Natur CosMEDics termék 100%-ban natúr, és megfelel az ECOCERT szigorú minősítésének. A termékek összetevők szintjén is állatkísérlet-mentesek, nem tartalmaznak semmilyen egészségre káros összetevőt. Kőolajszármazék- és nemparaméteresek, pálmaolajmentesek, SLS-mentesek, hipoallergén illatanyaggal készülnek, sok esetben high-tech összetevőket tartalmaznak

Kapcsolódó bejegyzések