A TISZTÍTÁS NE LEGYEN TORTÚRA A BŐRNEK!

Rúzs & Más / 2016-10-07

Az érzékeny bőr számára az arctisztítás egyet jelent a tortúrával! A rosszul megválasztott kozmetikumok gyakran szárítják a bőrt, megbontják a hidrolipid réteget, csökken a bőr barrier funkciója, a bőr könnyen irritálttá válik.

Az elvárások, melyeket az érzékeny bőr támaszt valódi kihívást jelentenek a kozmetikumok gyártóinak: a tisztító termék, amely megfelel az érzékeny bőr tisztítására kíméletesen tisztít, de nem szárítja a bőrt, nem irritál, megőrzi a természetes hidrolipid réteget valamint a bőr barrier funkcióját.

A bőrproblémákra specializálódott francia gyógyszertári arcápolási márka, a Bioderma innovációja éppen ilyen!

A Bioderma Sensibio Gel moussant habzó arctisztító kifejezetten az érzékeny bőr kíméletes tisztítására kifejlesztett készítmény, mely segít a bőr
biológiai funkcióinak megőrzésében. Kitűnően tolerált összetétele egyszerre tisztítja, nyugtatja és hidratálja a bőrt, miközben erősíti a bőr védekező funkcióját. A Sensibio Gel moussant kíméletesen tisztít, nyugtatja és hidratálja az érzékeny bőrt. Nyugtató és zsírosító aktív
összetevőinek köszönhetően gyorsan csillapítja a bőrirritációt.

Bioderma Sensibio Gel Moussant

Aktív hatóanyagai:

  • Coco-glucoside: kókuszolaj és szőlőcukor észtere, lipidpótló hatása révén erősíti a bőr lipidrétegét. Elősegíti a habzást, kíméletesen tisztítja és puhává teszi a bőrt. Fontos szempont, hogy a felületaktív anyagok közül a legcsekélyebb az irritáció veszélye.
  • E-vitamin: antioxidáns
  • Ascorbyl-palmitát: C-vitamin zsírban oldódó formája, antioxidáns, gyulladáscsökkentő
  • D.A.F. komplex – Bioderma szabadalom
  • Gliceril oleát: glicerin és olajsav észtere, biomimetikus aktív hatóanyag lipidpótló hatással. Puhítja, hidratálja, nyugtatja a bőrt (emolliens)

200 ml, pumpás kiszerelés, bruttó ajánlott fogyasztói ára: 3872 Ft

Kapcsolódó bejegyzések