Post Image

BIO NAPOZÓ, ÖREGEDÉSGÁTLÓ NÖVÉNYI ŐSSEJTEKKEL

Rúzs & Más / 2018-05-30

Sokak számára vonzó alternatíva a természetes eredetű fényvédők használata. A Lettországban gondosan válogatott, természetes összetevőkből készülő Mádara napvédők ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkeznek és 30-as fényvédő faktornak megfelelő, széles spektrumú UV sugarak elleni védelmet nyújtanak.

A MÁDARA SPF 30 ásványi szűrőknek köszönhetően véd az UVB és UVA sugárzás széles spektrumától, és a napsugárzás káros hatásosaitól: szárazság, pigmentáció, sötét foltok, petyhüdtség, ezenkívül bőröregedés-gátló, véd a szennyeződésektől és segít megőrizni a bőr mikrobiológiai egyensúlyát. Nem hagy fehér foltot, és smink alá vagy a szokásos hidratáló fölé is nagyon jó alap nyáron.

Mádara napvédő növényi őssejtekkel, rúzs és más

Mádara Hyaluronic Plant Stem Cell Age Protecting Sunscreen SPF 30 
Bőröregedést gátló napkrém növényi őssejtekkel, az északi sárkányfű és málnamagolaj erejével. Tökéletesen véd a városi szennyeződések ellen, megszűri az elektronikus eszközök (HEV) sugárzását, védi a bőrt az idő előtti öregedéstől, használata egységes bőrszínt eredményez.

Bőröregedésgátló napozó krém növényi őssejtekkel, arcra 40 ml 8 990 Ft
– Széles spektrumú UVA/UVB védelem
– Magas antioxidáns tartalom
– Gátolja a bőr öregedését
– Érzékeny bőrűek is használhatják
– Láthatatlan textúrájú, bőrszín azonosuló

Mádara Hyaluronic Plant Stem Cell Antioxidant Sunscreen SPF 30
Vízálló napvédelem testre, kézre és arcra

Az Északi sárkányfűből származó, szabadalmaztatott növényi őssejtek hiperdózisban járulnak hozzá a fiatal bőr első számú ellenségeinek, a szabadgyököknek a legyőzéséhez. A málna- és eper magolaj szövetsége növeli a faktorszámot és a bőr energiaszintjét, miközben a könnyen kenhető, selymes, átlátszó textúra és citrusos illat a bőr védelmét érzéki élménnyé alakítja.

Így használd: vidd fel a test teljes felületére legalább 15 perccel azelőtt, hogy közvetlen napsugárzásnak tennéd ki a bőröd . Ismételd meg úszás és törölközés után.
TIPP: használd naponta a napsugárzásnak kitett felületeken, mint a karok és kézfejek, hogy megvédd őket a Nap sugarai okozta bőröregedéstől. Bármely bőrtípusra alkalmas beleértve a gyermekek érzékeny bőrét is!
Ára: 100 ml 5 990 Ft

 

 

Kapcsolódó bejegyzések