Post Image

BEMUTATJUK A HAZAI MÁRKÁK ALAPÍTÓIT IV. – DR. HÁZI EDINA

Rúzs & Más / 2018-02-09

A szegedi egyetemen végzett gyógyszerész, natúrkozmetikum szakértő, Dr. Házi Edina márkája 2012 óta van jelen a hazai piacon illetve Németországban. A doktornő nevével fémjelzett különféle bőrproblémákat megcélzó, csúcstechnológiás kozmetikumok 100%-ban természetes anyagból készülnek és látványos, erőteljes hatásúak.
„A DRHAZI kozmetikumokkal egy új kategóriát kívántunk teremteni, a sejtszinten ható professzionális természetes medikozmetikumokét, melyekben magas dózisban alkalmazunk hightech hatóanyagokat.” – foglalja össze Dr. Házi Edina márkája mibenlétét. Korábban a doktornőt is csak a krémek hatékonysága érdekelte, de időközben tudatosabbá vált, sokkal szélesebb igényekkel viszonyult az arcápoláshoz – többek közt a természetes, lehetséges káros mellékhatásoktól mentes, környezettudatos és prémium minőségű alapanyagok igényével. Ezért kezdett végül saját maga kozmetikumok előállításába.

Dr. Házi Edina, DRHAZI, rúzs és más

„Elég perfekcionista vagyok, és természetesen folyamatosan kutatok új, hatékonyabb módszerek után. Ez nagy kihívás, de sok örömöm van benne.” A DRHAZI kozmetikumokban az ősi tudást innovatív technológiákkal, a molekuláris biológia eredményeivel ötvözik. A készítmények a 100% természetes hatóanyag tartalom és az egymásra tudatosan épített összetevők révén képesek pozitívan befolyásolni a bőr szerkezetét és működését. A komplex és intenzív hatóanyagok teljes mértékben be tudnak épülni a bőrbe és sejtszintű regeneráló hatásúak. Maximált dózisokban alkalmazzák a modern hírvivő nanopeptid komplexeket, melyek biztonságos módon, mégis egészen a bőrsejtek magjába jutva programozzák optimális működésre a bőrt.

Dr. Házi Edina eredetileg sebésznek készült és csak egy véletlen folytán lett gyógyszerész. Mivel a gyógyszertárak világa nem ragadta magával, pályát módosított, majd saját bőrproblémája – extrém érzékeny bőre – kapcsán kezdte kutatni a biokozmetikumok összetételét. Rájött, hogy a biokozmetikumokban is engedélyezett akár 5%-nyi vegyi anyag, ami éppen elég ahhoz, hogy az érzékeny bőrt irritálja. Ráadásul az általa kipróbált készítmények nem is bizonyultak elég hatékonynak.  „Az első perctől alapelvem: az én készítményeimben nem lehet vegyi anyag, és amikor összeállítom, akkor elsődleges szempont, hogy minden egyes összetevő azt az adott célt szolgálja, amit el szeretnénk érni a bőrön, a bőrben. Kitartok emellett.” – mondja határozottan Edina. „Gyerekkoromtól gyógyítónak készültem, és most úgy érzem, ezt valamilyen formában sikerült megvalósítanom. Amikor egy természetes és bőrazonos anyaggal kozmetikai kezelést végzünk, akkor nem pusztán a bőrre hatunk, hanem a páciens kedélyállapotára, lelki és fizikai jólétére is. Amikor valaki egy DRHAZI készítménnyel gondoskodik a bőre egészségéről, akkor nem csak a bőre, hanem ő maga is fiatalodik, egészségesebbé válik.”

„A szép bőr, a szép arc számomra a harmónia egyfajta megnyilvánulása. Egy szép, egészséges bőr látványától nyugodt vagyok, békét érzek és elégedettséget. Ellenkező esetben pedig erős belső késztetést a változtatásra, gyógyításra, arra, hogy a szépség, az egészség elérhető legyen. Ez inspirál a munkámban”

Dr. Házi Edina, DRHAZI, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések