Post Image

BEMUTATJUK AZ ERBORIAN IKONIKUS HIBRID TERMÉKEIT

Rúzs & Más / 2020-11-17

A 46 országban jelenlévő koreai ERBORIAN márka, amely igazi úttörőnek számít a hibrid termékfejlesztések terén, azt vallja, hogy a gyönyörű bőr nem más, mint a jól ápolt bőr. Ennek megfelelően a hagyományos koreai orvoslás aktív hatóanyagaiból merítkezik, amelyek híresek hidratáló, öregedésgátló, gyulladásgátló és a szabad gyökök elleni tulajdonságaikról. Ezeket high tech laboratóriumi eljárásokkal rendkívül hatékony formulákba ötvözi, megteremtve a hagyomány és a modern technológia közötti egyensúlyt.

Az Erborian népszerűségét elsősorban az azonnali látványos eredményeknek köszönheti, amelyek hosszú távon fokozódnak. illetve a pörgős élethez alkalmazkodó többfunkciós hibrid termékeknek, amelyek egyszerre “ápolnak és eltakarnak”, azaz ötvözik a bőrápolást és a sminket.

A BB story

A villámgyorsan elterjedt és népszerűvé vált BB krémet a koreai bőrápolásnak köszönhetjük. A BB KRÉM (Blemish Balm, azaz bőrhibajavító balzsam) eredetileg egy, a bőrgyógyászok által kifejlesztett, de akkoriban még nem túl könnyen kezelhető textúrájú, SOS fedőkrém volt, amelyet az arcon lévő hegek, a bőrpír, a bőrhibák elfedése, egyúttal pedig az arcbőr tónusának kiegyenlítése céljával alkottak meg. A Koreában alapított ERBORIAN 10 évvel ezelőtt elkészítette saját BB KRÉMJÉT, mégpedig csupa aktív anyaggal gazdagítva. Az ERBORIAN BB krémjét nem csak könnyű, de öröm is felvinni az arcra, és hihetetlen bababőrhatást biztosít.

A BB KRÉM napjainkra már központi szerepet játszik több ezer fürdőszobában és nők sokaságának napi szépségrutinjában is.
A friss, lendületes és kíváncsi márkát nem más táplálja, mint a rajongók életmódja és igényei, a brand pedig jó érzékkel rá is érez arra, amire a vásárlók igazán vágynak: könnyed megközelítésre a szépségápolásban.

A BB krém új formája

Az Erborian BB ceruza nem csak elrejti és elfedi a bőrhibákat, hanem bársonyos bőrhatást is eredményez. Mindezt egyetlen praktikus bőrápoló stickbe rejtve, amely meseszépen javítja a bőr textúráját, kisimítja a bőregyenetlenségeket és mega-hidratálást biztosít. Íme a BB CRAYON – Az új BB GENERÁCIÓ!

erborian, bb crayon, bb, ceruza, smink, bőrápolás, koreai, rúzs és más

A BB CERUZÁT bevethetjük korrektorként, szemhéjfesték-alapként, sminkigazításhoz vagy teljes arcra. Igazi általános és sokoldalú fedőtermék, amely könnyen felvihető és kényelmesen viselhető.

+ BŐRÁPOLÁS
Az antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően is jól ismert ginseng a BB ceruzát felruházza minden, a sminkek és fedés terén a bőrápoláshoz szükséges tulajdonsággal, miközben óvja is a bőrt

Mivel folyamatosan mozgásban vagyunk, a legfontosabb dolgainkat szeretjük magunkkal cipelni. A BB ceruza esetében könnyű a dolgunk: kicsi, könnyű, praktikus és biztosítja az azonnali bababőr hatást, a simább bőrképet és kiegyenlíti a bőrtónust.

Erborian CC Krém

erborian, bb crayon, bb, ceruza, smink, bőrápolás, koreai, rúzs és más, cc krém, hibrid termék

Egy ikonikus Erborian hibrid termék a ragyogásfokozó CC krém. A finom texturájú “fény krém” kapszulázott pigemnteket tartalmaz a bőrkép tökéletesítésére. A felvitelt követően azonnal alkalmazkodik a bőrszínűnkhöz, felfedve a bőr természetes szépségét, ragyogását.

+ BŐRÁPOLÁS
Centella Asiatica (ázsiai gázló) kivonatot tartalmaz, mely serkenti a kollagéntermelést, bőrnyugtató és antioxidáns hatása van.

A CC krém bőrvédő, hidratáló hatása mellett segít az apró ráncok és a bőrkép optikai finomításában. Használjuk ugyanúgy, mint a nappali hidratáló krémünket. Bőrgyógyászok által tesztelt, nem komedogén.

Kapcsolódó bejegyzések