Beckham ambíciója

Zsolesz / 2015-09-17

David az új illat bevezetéséről mesél: “Hihetetlen dolgok történhetnek, ha mersz nagyot álmodni. Én mindig ebben hittem. A Cotyval való együttműködésem már 10 éve kezdődött, és ők is a nagy dolgokban hisznek, akárcsak én. A David Beckham Beyond illat ennek a sikeres kapcsolatnak egy újabb állomása, és izgatottan várom, hogyan fogadja a közönség az új kreációt.”

Beyond: Az illat

Magabiztosság és glamúr elegye – a Beyond kifejezi David Beckham igéző személyiségét és egyedülálló stílusát. Friss mojito akkorddal nyit, az illat rögtön megragadja az érzékeket. Az élénkítő, fűszeres kardamom és grapefruit lenyűgöző dinamizmussal ruházza fel a kompozíciót.  A szívillatban vibráló feketebors, cédrusfa és muskátli erőt sugárzó, férfias elegye mesterkéletlen kifinomultságot ad. Majd mindez intenzív textúrába olvad; pacsuli és vanília meleg tónusaival keveredve erős, karizmatikus illat született. David Beckham személyiségének igazi koncentrátuma, a Beyond elegáns, érzéki és merész.

Beyond: A dizájn

David híres elegánsan finom stílusteremtő stílusáról, tehát nem meglepetés, hogy a Beyond parfüm csomagolása is egyedien jellegzetes. Az üveg kerekített szögletei és őzbarna színe magabiztos férfiasságot sugároz. Feltűnő dizájn elem az építészet-inspirálta, négyszögletes minta, mely az üveg alsó peremétől felfelé domborodik, kiemelkedve akár egy építészeti struktúra, mintha az eget akarná elérni. A szaténselyem, vakondszürke dobozon visszacseng az üveg dizájnja, ugyanazzal a grafikus megoldással. Csakúgy, mint az üvegen, a dobozon is megtalálható az ikonikus David Beckham Illatok logója, melyeken David nevének utolsó betűit egy kis kör vágja ki.

Beyond: A reklám

David karakterének rendületlen erejét ragadta meg a nyomtatott reklám, amely drámai fekete-fehér portrét fest a sportikonról, amint egyenesen a kamerába néz. A hatásos szöveg, „Minden egy álommal kezdődik” kifejezi a Beyond illat hangulatát, melyet a TV reklám is tükröz. A Beckham Illatház egyedi és inspiráló megjelenítése új dimenziókat nyit a márka életében, David az álmok eléréséhez szükséges erőt és kitartást hangsúlyozza. A film egy táncost, egy zongoristát, egy matematikust mutat be, valamint David-et gyermekként, a szereplők  újra és újra az álmaikért küzdenek, soha fel nem adva azt.

Higgy az álmaid erejében! Higgy abban, hogy el tudod érni őket! Minden egy álommal kezdődik.

Beyond: fougère-fűszeres illat:

Fejillat: Mojito akkord, grapefruit, kardamom
Szívillat: geránium, cédrus, fekete bors
Alapillat: pacsuli, vanília, szarvasbőr

Kiszerelések: Eau de Toilette 40ml 6999.-Ft, Eau de Toilette 60ml 9999.-Ft, DNS 75ml 3199.-Ft


Illatház: IFF, Parfümőr: Nelly Hachem Ruiz, Design Ügynökség: LOVE, Reklámügynökség: Air Paris, Fényképész: David Sims

 

Kapcsolódó bejegyzések