Post Image

A NŐK BÁRMIRE KÉPESEK! – JÓ PARFÜMMEL PLÁNE

Rúzs & Más / 2018-11-05

Szerintem egyre kevesebben vitatják, hogy a nők bármire képesek. Ez az ikonikus szlogen lett a Zadig&Voltaire parfümház új, karakteres illatának a neve, mely tökéletesen megtestesíti ennek a remekbe szabott illatnak az értékeit.

Inspirál, összezavar, provokál – légy merész! 

Testesítsd meg a nőiesség új, sugárzó, felszabadult, pimasz stílusát. Szabadulj meg a hagyományos szerepektől egy szempillantás alatt. LLégy saját döntéseid, nézeteid és cselekvéseid ura. Hódítsd meg a férfiak területét, magabiztossággal és közönnyel. Tiszta szívből légy önmagad, szabadítsd fel a tested és az elméd. Merj szokatlan lenni, keverd a vélt férfiasságot és a tökéletes nőiességet. Gördeszkázz magas sarkúban. Boxolj egy balerina kecsességével. Ez a szabad, szemtelen és inspiráló új nőiesség mindent felráz. Élvezettel és vakmerően veszi birtokba a férfiak területét. Egy vidám revolúció, egy hihetetlen merész, kontrasztokkal teli vibrálás!

Egy férfi illatkategória reinkarnációja

A férfi parfümök új oldalának megismerése és szemtelen nőiesítése történt Quentin Bisch parfümőr műhelyében! A kísérletből egy egyedi, mindentől különböző, különleges illat született. Egy parfüm tele kontrasztokkal. Egy illat, melye gyszerre ragyogó és lágy, vibráló és meleg. Meglepő, elbűvölő és rendkívül vonzó. A Girls can do anything illatban az ambroxan vakmerő túlsúlya mellett merész fougère és gyengéd körte-tonkabab páros érezhető. És pézsma, mely kiemeli a vanília jegyet. Ez az Új Fougère, a megszokott levendula nélkül, megtartja minden jellegzetességét: ragyogó és intenzívtölgymoha, krémes tonka és geránium, lendületes rózsával és aldehidek fuvallatával fokozva, mely tiszta és egybeolvadó.

Zadig&Voltaire, Girls can do anything, illat, fougere, rúzs és más

A vidám fejjegyet elegáns bergamot, lédús körte és lágy narancsvirág jegyek szövik át. Egy illat, krémes szantálfa jegyekkel, púderes ambroxannal, mandulaillatú tonkababbal és selymes fehér pézsmával. Ezt az érzéki, pézsmás fás addiktív illatot egy élénkítő, ellenállhatatlan édesség ölelikörbe, mely a Zadig&Voltaire parfümök központi értékeit tükrözi.
“A ZADIG NŐ LAZA, ELEGÁNS ÉS MODERN. Szabad, magabiztos és szereti a rockos, nagyszabású, szokatlan stílust. Újragondolja a férfi ruhadarabokat, a motoros kabáton át, a selyem kombinéig és egy pár csizmáig, szokatlan stílust teremt. Ennek az utánozhatatlan stílusú múzsának alkottam az új fougère illatot. Egy tipikusan férfias illatot alakítottam át számára, melynek végső eredménye rendkívül nőies.” QUENTIN BISCH, PARFÜMKÉSZÍTŐ

Zadig&Voltaire, Girls can do anything, illat, fougere, rúzs és más

 

A NŐK BÁRMIRE KÉPESEK! – JÓ PARFÜMMEL PLÁNE
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések