Post Image

BALOGH LEVENTE MEGNYITOTTA A VÍZANGYAL ÉLETMÓDKÖZPONTOT

Rúzs & Más / 2022-03-18

A Szentkirályi ásványvizet piacvezetővé emelő Balogh Levente a tavalyi évben tört be a szépségápolási piacra a Szentkirályi ásványvíz alapú Vízangyal kozmetikai termékcsaládjával, amiről be is számoltam nektek. Az egészségtudatos és kiegyensúlyozott életmód népszerűsítésének következő lépéseként az üzletember elindította a Vízangyal Health & Beauty franchise rendszert, amelynek első életmódközpontja idén márciusban nyílt meg a BudaPart városnegyedben. A vendégek testi és lelki feltöltődését, valamint külső-belső hidratálását szolgáló létesítmény kozmetikai kezeléseknek, pilates- és jógaóráknak, bemutatóteremnek, valamint egy Beauty Cafénak is otthont ad. Az ásványvíz alapú kezelések és termékek hazai és nemzetközi szinten is egyedülállóak, így a tervek szerint a franchise nem csak magyar, de külföldi nagyvárosokban, elsőként már idén Dubaiban is megjelenik majd.

vizangyal, health&beauty center, eletmodkozpont, szentkiralyi, balogh levente, ruzs es mas, kozmetikai kezeles

A természettől kapott szépséget csak a természet erejével őrizhetjük meg, a Szentkirályi pedig olyan egyedülálló összetételű természeti kincs, amely a Vízangyal termékek tökéletes alapanyagául szolgál. Büszke vagyok rá, hogy a Vízangyal Health & Beauty Center életmódközpont egy igazi családbarát hely lett, ahol prémium szolgáltatásokkal várjuk látogatóinkat, és feltöltődést kínálunk minden korosztálynak” – mondta Balogh Levente, a Vízangyal tulajdonosa.

A belső hidratálás már a Vízangyal Health & Beauty szalon előterében elkezdődik, hiszen a Beauty Café vendégei kollagénes kávékülönlegességeket és hialuronnal dúsított limonádékat is fogyaszthatnak. A szalon bemutatótermében tapasztalt szakemberek ismertetik meg a látogatókat a professzionális és kereskedelmi Vízangyal termékekkel, akik a kozmetikai kezelések mellett spa manikűrrel és pedikűrrel, valamint életmódtanácsadással is várják az érdeklődőket.

A Szentkirályi ásványvíz csomagolásának három színe a különböző funkcióikat szimbolizálva jelenik meg az életmódközpont belső tereiben: a rózsaszín terem a relax testkezelő kabin, a kék az avatar arckezelő szoba, a zöld pedig a fitt terem, ahol privát jóga- és pilates foglalkozások teszik teljessé a holisztikus kezelést.

vizangyal, health&beauty center, eletmodkozpont, szentkiralyi, balogh levente, ruzs es mas, kozmetikai kezeles

A Vízangyal kozmetikumok allergénmentes illatanyagokkal és vegán összetevőkkel teremtik meg a természetesség érzését. A testápolók, kézkrémek, tusfürdők és szappanok ásványianyag-tartalmuk mellett urea, valamint shea vaj segítségével gondoskodnak a bőr hidratálásáról és regenerálódásáról. A márka fenntarthatósági törekvéseivel összhangban a testápolók és kézkrémek 50%-ban újrahasznosított csomagolással, a tusfürdők és szappanok pedig újrahasznosítható csomagolással kerülnek a boltok polcaira.

vizangyal, health&beauty center, eletmodkozpont, szentkiralyi, balogh levente, ruzs es mas, kozmetikai kezeles

Kapcsolódó bejegyzések