Post Image

AZ SPONTÁN BOLDOG PILLANATOK ILLATAI: YOURMOMENT

Rúzs & Más / 2020-04-02

Az élet sok apró, hétköznapi boldog pillanatból áll – csak nem mindig vesszük őket észre. Amikor a reggeli napsugarak megsimogatják a bőrünket, és békésen indul a nap, amikor egy véletlen ismeretségből mély barátság vagy igaz szerelem alakul, amikor a rádióban felhangzik a kedvenc számunk, azok a boldogság rövid, de kivételes pillanatai, melyeket az élet számunkra tartogat! A női és férfi változatban is kapható s.Oliver #YOURMOMENT ezeket a szívbéli pillanatokat ragadja meg, és még intenzívebbé teszi a valódi öröm pillanatait.

s.Oliver, yourmoment, illatpár, illatduo, edt, illat, parfüm, ruzsesmas, rúzs és más, your moment

Éljük meg a pillanatot

Vannak pillanatok, amelyeket meg kell ünnepelni. Például egy születésnapot, a sikeres vizsgát, a kinevezést, az új lakást… Az s.Oliver #YOURMOMENT nem vár a következő mérföldkőre, hanem magát az életet ünnepli – itt és most! Az illatkompozíció élteti a mosolyt, melyet a mai nap tartogat, a pillanatokat, amelyek örömmel töltik el a szívet. Hiszen épp a hétköznapok apró, mégis sokat jelentő csodái azok, amelyeket sokkal tudatosabban kellene megélnünk. Megvolt már a mai?:-)

A női illat: s.Oliver #YOURMOMENT Women

A nőies kompozíció felütésében a fekete ribiszke és az őszibarack vidám reggelt idéző, gyümölcsös jegyével bűvöl el. A szívillat csodaszép virágok randevúja: a bazsarózsa, a magnólia és az ibolya a viselőjét beburkoló virágos esszenciában egyesül. Az illatélménynek a kasmírfa és a mósusz–gyapot leheletnyi érzékisége ad teljességet. Egy illat, amelytől jól érezzük magunkat!

A férfi illat: s.Oliver #YOURMOMENT Men

Az ananásznak, a grépfrútnak és a mandarinnak köszönhetően pezsdítően vidám citrusjeggyel indul a férfias kompozíció fejillata. Az illat szívében a finom levendula aromás frissessége a frézia virágának erejével egyesül, inspiráló kardamommal kiegészülve. Végezetül az ámbra és a szantálfa fás jegyei flörtölnek a tonkababbal, így nyeri el a férfi illat autentikus és klasszikus jellegét. Egy erőteljes kisugárzású illat, ami mellett nem lehet elmenni.

 

Kapcsolódó bejegyzések