Post Image

AZ IDEI ŐSZI-TÉLI SZEZON LEGMENŐBB UNISZEX ILLATA

Rúzs & Más / 2018-11-08

Ha létezik parfüm, amelynek szerepet játszott a gendersemleges forradalomban, az a CK ONE, a 90-es évek klasszikusa, de teljesen időtlen és örök uniszex illat. Az “újkori” uniszex illatokat a CK ONE tette világszerte ismertté és kedveltté. A CK ONE PLATINUM EDITION az ikonikus illat vadonatúj változata, amelyet nagy elődje és a CALVIN KLEIN ház hagyományai és modern szellemisége, valamint a CALVIN KLEIN 205W39NYC divatkollekció ihletett.

Platina: fénye a jövőbe vezet!

A ritka és ragyogó nemesfém, a platina, különleges választás, a modernséget és az egyéniséget hangsúlyozza. Az illatanyagok egyesülése természetfeletti kompozíciót eredményez, amely egyszerre hűvös és meleg érzetet keltő frissességet áraszt.

A CK ONE PLATINUM EDITION fiatalos lendületet, optimizmust és magabiztosságot sugároz – bátran és örömmel szakít a hagyományokkal és a megszokásokkal. Nincs nemek szerinti megkötés, ezt az illatot bárki viselheti.

Calvin Klein, CK One, platinum edition, , uniszex, rúzs és más

Fejjegy: zöldalma, kardamom, modern aldehidek
Szívjegy: rózsabors, vörös fahéj, Seillans-I levendula
Alapjegy: ásványi ámbra, kasmír-fás, vetiver

Parfümőr: Ilias Ermenidis és Pierre Negrin

Ikonikus üveg 

A csomagolás a márka DNS-ének lényegi lenyomata: a hitelességet és az egyediséget testesíti meg. Az ikonikus CK ONE flaska formájú illatüveg platina színben pompázik, mely a CALVIN KLEIN márka letisztult, modern esztétikájának tükröződése.

Kiszerelések és árak

Calvin Klein One Platinum 50ml EDT 11.590Ft
Calvin Klein One Platinum 100ml EDT 15.990Ft

A CK ONE PLATINUM EDITION már kapható a Douglas, Marionnaud és Müller Parfümériákban. Kizárólagos forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.

Kapcsolódó bejegyzések