Post Image

AZ IDEI NYÁR LEGFINOMABB EGZOTIKUS ILLAT-KOKTÉLJAI

Rúzs & Más / 2022-06-06

Minden évben kíváncsian várom a 4711 Acqua Colonia nyári limitált illatait. A Limited Edition 2022 szerelem első szippantásra: a két illatkompozíció ugyanis a fehérhomokos-pálmafás tengerpartok hangulatát hozta el nekünk. Az újdonságok azonban nemcsak az orrunkat kényeztetik, hanem a hangulatunkat is emelik, javítják a közérzetünket.

Kókuszvíz, yuzu, tengeri só és pomelo 

A tengeri só, amely egy kimerítő tengerparti strandolás során a szikrázó napsütésben frissíti a levegőt, miközben a frissen feltört kókuszdió vitalizáló hatása átjár bennünket. Az ajurvédikus orvoslásban évezredek óta ismert a szuperélelmiszerek jótékony hatása és gyógyító ereje. A „természet aranya” növelheti szellemi és fizikai jólétünket, és nemcsak a táplálkozás részeként, hanem kozmetikumok és illatanyagok formájában is kifejtheti pozitív hatását. Egyedülálló képességüknek köszönhetően, mellyel felejthetetlen pillanatokat idéznek fel bennünk, a kényeztető illatok testnek és léleknek egyaránt kikapcsolódást nyújtanak! Idén a 4711 Acqua Colonia Limited Edition 2022 igazi erőt és különleges pillanatokat nyújt megannyi nyári érzéssel: a Pomelo & Sea Salt, valamint a Coconut Water & Yuzu kreáció a természet által inspirált, erőteljes szuperélelmiszerek és jótékony összetevők aktiváló kombinációjával, újfajta frissességgel lep meg! Az új limitált kiadás már  kapható az üzletekben.

Acqua Colonia, 4711, limited edition, limitalt, kiadas, nyari, coconut, yuzu, pomelo, sea salt, aromaterapia, szupergyumolcs, koktel, illatkoktel, ruzs es mas

A lélekre is hatnak!

Élénkíti, erősíti, stimulálja, nyugtatja az érzékeket – 4711 Acqua Colonia termékválasztéka aromaterápiás hatást is nyújt! Az Acqua Colonia Limited Edition minden évben két különleges illatkreációban tolmácsolja az aktuális nyári trendeket. A két új, limitált kiadású illat szintén olyan kifinomult kölnivíz-kreáció, mely pozitívan hat a hangulatunkra, és idén egzotikus illatárjegyekkel ébreszti fel érzékeinket – és emlékeinket! Egy szippantás belőlük újra a legszebb nyaralóhelyekre repít, ahogy minden egyes fújás a nyaralás felejthetetlen pillanatai eleveníti fel. A limitált kiadásban találkozó két különleges, ellentétes és meglepő fő összetevő kibontakoztatja a testre és a lélekre gyakorolt hatását: a Pomelo & Sea Salt a tengeri só természetes és jótékony elemeivel frissíti fel viselőjét, míg a pomelo azonnal jókedvre derít és citrusos frissességet ad. A Coconut Water & Yuzu a frissen feltört kókuszdió frissítő aromájával indul, majd a juzujegyeknek köszönhetően a kellemes, nyári szabadság érzésével kényeztet. Két egyedülálló kölnivíz, amely újfajta frissességgel hat az érzékekre, és kényeztető nyári érzésre invitál!

Pomelo & Sea Salt – aktivizáló

A 4711 Acqua Colonia Pomelo & Sea Salt kreációja kontrasztos megjelenésével lep meg: a pomelo erős aromájú frissességét tengeri sós jegyek kísérik, amelyek a finom óceáni szellő nyugtató hatását keltik. Ez a pezsgő, komplex koktél élénkítő hatással van viselőjére, azonnal valódi energiával tölt fel. Egy illat, amely a hosszú, napsütéses tengerparti napokhoz hasonlóan feltölt és aktivizál, frissítő tengeri szellővel és gyümölcsös C-vitamin-koktéllal!

Acqua Colonia, 4711, limited edition, limitalt, kiadas, nyari, coconut, yuzu, pomelo, sea salt, aromaterapia, szupergyumolcs, koktel, illatkoktel, ruzs es mas

Pomelo & Sea Salt 50 ml – 8305 Ft

„Ez az illat a napsütötte pomelo jegyeinek nagy adag optimizmusával indul, ami azonnal nyári pezsgést kölcsönöz az illatnak. Az illat intenzív mivoltát és meglepő sokoldalúságát végül a tengerisó-ásványok kiegyenlítő hatásának köszönheti.”
Soiciz Beaucourt, parfümkészítő

Coconut Water & Yuzu – kényeztető

Gyümölcsös, egzotikus, szinte krémesen édes – a 4711 Acqua Colonia Coconut Water & Yuzu kreációja a friss, lédús kókuszra emlékeztető illatfelhőbe burkolja viselőjét. Az energikus juzujegyekkel együtt ez a kreáció azonnal érzéki, nyugtató hatást kelt, így biztosítva a jó közérzetet – egész nap. Egy illat, amely olyan boldogító, mint amikor a felejthetetlen tengerparti naplementében, két pálmafához rögzített függőágyban élvezzük a krémes kókuszdiót, egy csöpp extra frissességgel.

Acqua Colonia, 4711, limited edition, limitalt, kiadas, nyari, coconut, yuzu, pomelo, sea salt, aromaterapia, szupergyumolcs, koktel, illatkoktel, ruzs es mas

Coconut Water & Yuzu 50 ml – 8305 Ft

„Az illat gyümölcsös-friss kókuszos jegyei azonnal a frissen feltört kókuszdió ízére és a kókuszvíz kellemesen hűsítő hatását nyújtják viselőjüknek. A nyári szabadság hangulatát a juzu élénk jegyeivel kombinálja, amelyek fokozzák a kreáció kényeztető jellegét.”
Philippine Courtière, parfümkészítő

A 4711 Acqua Colonia sorozat Starfruit & White Flowers, Lychee & White Mint, White Peach & Coriander, Lime & Nutmeg, Pink Pepper & Grapefruit, Lemon & Ginger, Blood Orange & Basil illatai továbbra is kaphatók a hivatalos szakkereskedésekben.

Kapcsolódó bejegyzések