Post Image

AZ ÉDES CSÁBÍTÁS CUKROS ALMÁI

Rúzs & Más / 2017-04-17

Nina Riccinél a nyár egyenlő az édes nyalánkságokkal. Les Belles de Nina – a két lelki jó barát, akik az első pillanattól jól ismerik egymást – a barátság megtestesítői. Két szenvedélyük van: az örök barátság és a finomságok csábító világa – ezek ihlették a két limitált nyári gourmet illatot.

LES GOURMANDISES DE NINA: A LEGFINOMABB ÉDESSÉG

Les gourmandines de Nina & Luna - a Nina Ricci limitált nyári gourmet illatai

Olivier Cresp parfümőr egy új gyümölcsös – virágos Eau de Toilette illatot álmodott meg mely egy egzotikus cukrászda és egy finom, édes koktél megelevenítése. A brazíliai narancs esszenciának és citrusos akkordnak ragyogó frissesség jellemzi a fejjegyet. A szív a maracuja és a kókusztej remek kombinációjának ritmusára dobog, és tiszta trópusi hedonizmus járja át. Később a gardénia érzékien emeli ki az örömteli nőiességet, majd karamell akkord zárja ezt az édes nektárt, mely érzéki örömökre invitál.

LES GOURMANDISES DE LUNA: ÉDES KARAMELL

Les gourmandines de Nina & Luna - a Nina Ricci limitált nyári gourmet illatai

A vaníliás – gyümölcsös – orientális Eau de Toilette megálmodója Marie Salamagne és Christophe Raynaud, akikben egy tiszta, jeges finomság fogalmazódott meg. Az üdítő kezdetet a lédús körte és a grapefruit krém elegye határozza meg, s ezen illatjegyek egyedülálló frissességet alkotnak. A kókusz megjelenésével szelídülni kezd, majd a pünkösdi rózsa fehér szirmaitól válik krémesen puhává. Végül a szantálfa és a karamell forr össze egy rendkívül szenvedélyt keltő, krémes akkordban.

AZ EMBLEMATIKUS ALMA ÚJ ARCA

A Les Gourmandises de Nina élénk pink tónusú, míg a Les Gourmandises de Luna merész azúrkék színben pompázik – apró cukorkaszórattal díszítve. Nina, friss, akár egy tavaszi reggel; Luna, úgy ragyog, mint egy nyári éjjel.

Les gourmandines de Nina & Luna - a Nina Ricci limitált nyári gourmet illatai

IGAZI BARÁTSÁG AZ ILLAT MÖGÖTT

Lányok együtt – egymásért, akár Nina és Luna: Frida Gustavsson and Jac Jagaciak. Amikor először találkoztak, azonnal meglátták ezt egymásban. Egy Tókióba vezető zsúfolt vonaton, egy Japánban befejezett fotózás után, ahogy megosztottak egymással egy doboz édességet, majd megkóstolták, … még nem tudták, hogy együtt fognak felnőni. Felváltva használták az Instagramot, a neveiket egyesítették Frigaciak-néven.

ANA STRUMPF LENYŰGÖZŐ MŰVÉSZETE

Ki lenne jobb, mint Ana Strumpf, hogy kiszínezze a Les Belles de Nina világát, különösen ha gourmandokká válnak? Ez a brazil művész csodát tett a csillogó, sziporkázó, bájos rajzaival. Ana – aki illusztrátor, designer és belsőépítész – mindig arról álmodott, hogy festő lesz, miközben a női magazinok címlapjait lelkiismeretesen firkálta össze. Szereti a pöttyöket, de a lényeget nem takarja el. Ily módon alakítja át a valóságot, kiszínezve azt még színesebbé, örömtelibbé, még élettelibbé téve. Pop-art művészete rendkívül szórakoztató.

Les gourmandines de Nina & Luna - a Nina Ricci limitált nyári gourmet illatai

Termékskála és árak:

Nina Ricci Les Gourmandises de Nina Eau de Toilette 80ml – 22.900Ft
Nina Ricci Les Gourmandises de Nina Eau de Toilette 50ml – 18.990Ft
Nina Ricci Les Gourmandises de Luna Eau de Toilette 80ml – 23.700Ft
Nina Ricci Les Gourmandises de Luna Eau de Toilette 50ml – 19.600Ft

 

Megvásárolható: Douglas, Müller, Marionnaud üzleteiben, és a kiemelt magán parfümériákban

A forgalmazó, a Primőr Kft. Nina Ricci csapata

A forgalmazó, a Primőr Kft. Nina Ricci csapata

Rúzs és Más akcióban

Rúzs és Más akcióban: a Sugar Shopban tartott sajtótájékoztatón

Kapcsolódó bejegyzések