Post Image

AZ ANITATOTH ORGANIKUS BŐRÁPOLÓK ARCÁVAL TALÁLKOZTUNK

Rúzs & Más / 2022-06-16

A kis hazai organikus márkát egyre többen ismerik és szeretik, ahogyan a márka arcát, Tombor Nellit is sokan összekötik a vegán arcápolókkal. Nem is csoda, hiszen a ma már vegán receptjeiről is ismert modell már második éve az ANITATOTH márka nagykövete.

anitatoth, esszencialis szett, vegan, organikus, borapolas, modell, tombor nelli, vegan sef, ruzs es mas

Sok a közös bennük: „Mindketten rajongunk a magas minőségű, természetes alapanyagokért; Nelli séfként a főzéshez, Anita pedig bőrápolási termékei megalkotásához használja a legnemesebb organikus, növényi alapanyagokat.”

A mai rohanó világban nehéz olyat alkotni, ami évek múlva is megállja a helyét. Mégis az értékállóság az egyik alappillére az ANITATOTH márkának. Olyan termékpaletta, ami nem az aktuális trendeknek akar megfelelni, hanem a hosszútávú, egészséges szépségápolást támogatja.
A vegán sajtóreggelin, amelynek alkalmával mindkettejükkel találkozhattunk, megtudtuk azt is, számukra mit jelent a szépség:

„Folyamatos odafigyelést. A mindennapi apró lépések elengedhetetlenek ahhoz, hogy a szépségünket megőrizzük. Ma már teljesen másképp tekintek a szépségre, mint korábban, amikor elsősorban a külsőségekre fókuszáltam. A szépség számomra az egészséget jelenti és a belső harmóniát, ami a bőrünk szépségében tükröződik vissza.” – Anita

“A modellkedésnek köszönhetően számos gyönyörű nővel volt szerencsém találkozni, akik nagyon eltérő karakterek, mégis csodásak:
Palvin Barbitól kezdve Saskia de Brauw-ig. Ami pedig a saját külsőmet illeti, anyaként teljesen másként tekintek a testemre, mint korábban. Most már tudom, hogy ez egy csoda, mert képes volt kihordani és táplálni egy kisbabát. Elképzelni sem tudok ennél szebbet.”
– modta Nelli. „Mivel én is folyamatosan változom, a “szépről”, a szépségről alkotott elképzelésem is átalakult az évek során. Nekem szép az, ami harmonikus és természetes.

anitatoth, esszencialis szett, vegan, organikus, borapolas, modell, tombor nelli, vegan sef, ruzs es mas

KÖZÖS ÉRTÉKEK MENTÉN – Kitartás és szenvedély

Egy minőségi bőrápoló és egy finom étel is ugyanazoktól az összetevőktől lesz különleges: válogatott, magas minőségű alapanyagoktól és a létrehozásukhoz szükséges kísérletezőkedvtől és kitartástól. Anita termékei megalkotásához a világ minden tájáról válogatott olyan különleges összetevőket, mint pl. a baobab, babassu vagy murumuru, amelyek kivételes bőrápoló hatással bírnak. Hatékony és egészséges bőrápolókat tervezett, gyönyörű csomagolásban, amelyeket kitartó kísérletek során fejlesztett tökéletessé. Nelli séf szakmájának elsajátításához rengeteget tanult és gyakorolt. Finom ételeihez előszeretettel választ különleges, egészséges alapanyagokat. Receptjeit sok-sok gyakorlással tökéletesítette. Mindketten ragaszkodnak a magas minőséghez, ebben nem kötnek kompromisszumot.

„A bőrápolás nem kell, hogy egy bonyolult, soklépcsős rutin legyen. Az ANITATOTH termékekkel egyszerű, természetes rutint lehet kialakítani, ami ápolja és védi a bőrt. Termékeimmel az alapokhoz nyúltam vissza, a legnemesebb, legtisztább növényi összetevőkből készítjük őket.”- Anita
„Szeretem azt az egyszerű, de mégis kényeztető rutint, amit az ANITATOTH termékekkel kialakítottam. A krémeket szívesen hagyom szem előtt a fürdőszobában, mivel mindnek szép és letisztult a csomagolása. A bőröm hidratált, ragyogó az esszenciális krémnek és az olajoknak köszönhetően. A kis méretű arcápoló termékek pedig elengedhetetlen darabjai az utazós neszesszeremnek.” – Nelli

Az ANITATOTH márka vallja, hogy szép bőr megfelelő külső ápolással, belső táplálással és harmóniával érhető el. A finomítatlan, organikus növényi összetevőkkel készült arcápolási termékek magas vitamin-, ásványianyag tartalommal rendelkeznek, védik, hidratálják a bőrt és antioxidáns tartalmuknak köszönhetően megóvják az idő előtti öregedéstől. Ezekből a csodálatos növényi összetevőkből számos olyat használ a márka, amelyek serkentik a kollagéntermelést, halványítják a pigmentfoltokat. Valamint helyreállítják a bőr rugalmasságát, simábbá, puhábbá és tápláltabbá teszik.
Az ANITATOTH termékek frissen készülnek szegedi üzemükben, mivel nagyon élő anyagokból állnak, így a lejárati idejük is rövidebb. A márka a felhalmozás helyett a termékek azonnali felhasználására buzdít mindenkit. Termékeikre érdemes úgy tekinteni, mint a piacról hazavitt friss zöldségre, gyümölcsre, amelyeket a legjobb frissen felhasználni.

anitatoth, esszencialis szett, vegan, organikus, borapolas, modell, tombor nelli, vegan sef, ruzs es mas

Az Esszenciális szett nélkülözhetetlen társ a mindennapi bőrápolásban. Könnyen és kényelmesen használható, mivel az arckrém és az arcolajok szabadon kombinálhatóak egymással, így a szettel egy személyre szabott rutint alakíthatunk ki. Bőrünk igényének megfelelően az arckrémhez adagolhatjuk az arcolajokat, így a krém táplálóbbá válik, a bőr pedig ragyogóbb és simább lesz. Az ANITATOTH Esszenciális szett komplex megoldást nyújt, így minden bőrtípust megfelelően tud ápolni. Az ANITATOTH termékek hatékonyságát független, akkreditált laboratóriumban végzett tesztek igazolják.
A szett tartalma:
Esszenciális arckrém 50 ml, Ragyogó arcolaj 3 ml, Megújító arcolaj 3 ml.

anitatoth, esszencialis szett, vegan, organikus, borapolas, modell, tombor nelli, vegan sef, ruzs es mas

Kapcsolódó bejegyzések