Post Image

AUSTIN BUTLER A MYSLF ILLAT ARCA – REKLÁMFILMMEL!

Rúzs & Más / 2024-06-29

Üstökösként robbant be a film és a divat világába a sármos és nem mellesleg nagyon tehetséges fiatal, amerikai színész Austin Butler, aki 2023-ban Elvis Presley tökéletes megformálásáért Oscar jelöléssel is büszkélkedhet. A fiatal feltörekvő művész a magánéletében is meglehetősen szerencsés, hiszen a divat világában egyre nagyobb sikereket elérő Kaia Gerber topmodell szerelmét is magáénak tudhatja.

Austin Butler 1991-ben született a napfényes Kaliforniában. Gyermekéveitől kezdve vonzotta a mozi és a színház, emellett zongorázni és gitározni is tanult. Ily módon cseppet sem meglepő, hogy a Disney Channel és a Nickelodeon által készített produkciókban, már gyermekszínészként is letette a névjegyét a szórakoztatóiparban az anyai ágon dán felmenőkkel is bíró tehetséges, fiatal és jóképű fiú. A szakmai életét tekintve, hosszú, munkával teli évek következtek, melyek igazán gyümölcsözőnek bizonyultak. Azt, hogy a színész mennyire magasra jutott a ranglétrán jól mutatja, hogy Austin Butlert a Time magazin 2023-ban a világ 100 legbefolyásosabb embere közé sorolta.

ysl, yves saint lauren, austin butler, nagykovet, illat, ferfi illat, ferfi parfum, ruzs es mas, edp, myslf

A nagymúltú Yves Saint Laurent cég is visszautasíthatatlanul vonzó ajánlatot kínált, a márkáért és az alapító személyéért korábban is rajongó művésznek. Az új MYSLF néven piacra kerülő férfiillat nagyköveteként igazán testhezálló feladatot kapott, így előnyös külsejét immár a divat világában is kamatoztatni tudja.

A Christophe Raynaud pafümőr által megkomponált, viszonylag kevés összetevőt magában hordozó MYSLF hatásos, szerethető és modern.

Az illat kezdésében a kalábriai bergamott friss, olajos jegyei tűnnek fel. A szívjegy a tunéziai narancsvirág pompás, virágos jegyeit hozza közel. A friss elixírt hatásos lezárás rázza fel a fás, cédrusos, enyhén borostyános akkordok és a pacsuli virtuóz keretével.

ysl, yves saint lauren, austin butler, nagykovet, illat, ferfi illat, ferfi parfum, ruzs es mas, edp, myslf

A modern férfiasság sokoldalú arcát kívánta megmutatni az YSL cég: az érzékenységet, a szabadságot, az erőt, és a büszkeséget. Egy mai, modern férfi több oldalát és arra bíztat minden férfit, hogy élje meg bátran személyiségének minden oldalát.

Austin Butler-nél, keresve sem lehetett volna jobb arcot találni, az üzenet közvetítésére. A Julia Ducournau által rendezett nagyon hatásos videó letisztult szín és képvilágával tökéletesen mutatja meg az érzéseket és a különböző hangulatokat. A magával ragadó, lüktető aláfestő zene (Wetrust ft. Ishmael – Myslf) Austin Butler természetes játékával és vonzó orgánumával kiegészülve tökéletes összhangot teremt.

Leszögezhetjük, hogy a pimasz mosolyú színésznél, aki minden mozdulatában magában hordozza az eleganciát, nem tudja senki lazábban viselni az öltönyt és a szmokingot. A fekete-fehér színvilágú kisfilmben láthatjuk őt táncolni, láthatjuk kigombolt ingben egy háztetőn megélni a szabadság érzését és természetesen láthatjuk tökéletesre formált, edzett felsőtestét is néhány képkocka erejéig. A márka vízióját, amely a merész önkifejezést, az őszinte törekvést önmagunk megtalálására illetve a szépség fogalmának újra definiálásának küldetését foglalja magában, tökéletesen közvetíti a sokoldalú színész.

ysl, yves saint lauren, austin butler, nagykovet, illat, ferfi illat, ferfi parfum, ruzs es mas, edp, myslf

A sikeres kompozíciót karcsú, fekete, lakkozott üvegbe zárták az alkotók, mely árnyalataiban tükröződik a használó tükörképe. Az üveg szívébe ágyazva elegánsan ragyog az ikonikus YSL logó.

Bár magát az illatot, pont az egyszerűsége miatt, ami a rajongók szerint pont az illat erénye, érte némi kritika, Austin Butler jelenléte a videoban azonban úgy a vásárló, ahogyan a kritikus divatszakma szemében osztatlan sikert aratott.

A sokoldalú művész Austin Butler kiváló játéka, személyes csodálata Yves Saint Laurent iránt és az alkotók elképzeléseinek professzionális megvalósítása egy olyan hiteles reklámfilmet eredményezett, mely méltó a nagymúltú Yves Saint Laurent divatházhoz.

Kapcsolódó bejegyzések