Post Image

BŐRFIATALÍTÓ ALAPOZÓ ÉS KORREKTOR

Rúzs & Más / 2016-11-04

Ma már nem érjük be azzal, ha az alapozó és korrektor „csupán” elfedi a hibákat és kiegyenlíti a bőrfelszínt, hanem elvárjuk hogy bőrünk igényeihez igazodjon és ápolja is azt. Az Astornak sikerült kifejlesztenie az alapozó és a bőrápoló egyesítéséből a kívánt terméket!

Az Astor bemutatja az új, továbbfejlesztett összetételű Lift Me Up 3-az-1-ben alapozót, mely kollagén termelődést serkentő szérumot tartalmaz, valamint a Lift Me Up 3-az-1-ben korrektort és highlighter-t, mely antioxidánsokban és vitaminokban (C+E) bővelkedik.
Így az öregedésgátlás a sminkeléssel folytatódik, aminek köszönhetően napról napra fokozhatjuk bőrünk természetes ragyogását, arcszínünk szépségét. Az Astor még tovább ment a bőr fiatalságának megőrzésében, ugyanis egy különleges rituálét ajánl a készítmények felviteléhez, melyet a híres, ázsiai masszázstechnika inspirált.

Lift Me Up 3-az-1-ben alapozó
Sokkal több, mint egy alapozó! A Lift Me Up 3-az-1-ben alapozó ápoló szérumot tartalmaz, mely segít legyőzni az öregedés jeleit. Ráadásul hosszantartó, hibátlan fedést biztosít, láthatóan megemeli a bőrt, világosítja és hidratálja, így tűnik azonnal akár 5 évvel fiatalabbnak a megjelenésünk, és ez napról napra egyre csak javul. A bőr láthatóan üdébb és ragyogóbb lesz, telis tele sugárzó energiával. Tökéletesen táplált és hidratált akár egész napon át.

Astor Lift Me Up bőrápoló alapozó és korrektor

Az Astor megoldotta a fiatalabbnak tűnő bőr kérdést a továbbfejlesztett, pillekönnyű formulával, mely kollagén rost termelődést serkentő szérumot tartalmaz. Továbbá – az Astor „Plus” mindig többre törekszik, hiszen a márka imázs része a maximalizmus – a formula hatékony vitamin triót is tartalmaz: A, C és E vitamint. Nem utolsó sorban SPF 20-as fényvédő faktorral rendelkezik, véd a káros UVA/UVB sugarak ellen, tehát ez az alapozó nem csak szépít, hanem gondoskodik is a bőr igényeiről.

A Lift Me Up 3-az-1-ben alapozó felvitele és viselése olyan könnyed és örömteli. A finom, krémes textura simán, egyenletesen fedi be a bőrt, tökéletes megjelenést garantál, nem fényesedik ki és elfedi a pórusokat. Kellemes érzést biztosít, akár egész napon át, izzadság és nedvesség álló. Az árnyalatok széles választékában mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illőt.  Javasolt fogyasztói ára: 3999.-Ft

Heidi Klum így nyilatkozott az újdonságokról: „Egy alapozó, ami frissé és ragyogóvá teszi a megjelenésed? Hát ki ne akarná ezt? Az Astor Lift Me Up 3-az-1-ben alapozója azonnal láthatóan fiatalabbá tesz és megemeli a kontúrokat. Imádom, amilyen simává és hidratálttá teszi a bőrömet!”
Heidi hozzáfűzi: „Én nagyon vigyázok arra, hogy mit teszek a bőrömre és nagyon jó tudni, hogy az Astor Lift Me Up 3-az-1-ben alapozója ápoló vitaminok hadát és SPF 20-as fényvédőfaktort is tartalmaz!”

Lift Me Up 3-az-1-ben korrektor & highlighter
Láthatóan megemeli, kivilágosítja és egyenletesen simává teszi a szemkörnyék finom bőrét, friss, fiatal, üde megjelenést kölcsönözve.
A sokoldalú korrektor-highlighter azonnal kellemesen hidratált érzést biztosít. A szemkörnyék bőre szinte új életre kel és ápolt, kényeztetően finom érzéssel telik meg, a bőr rugalmassá válik. A formula öregedésgátló peptideket tartalmaz, melyek szinte feltöltik a bőrt. A ráncocskák eltűnnek, kiegyenlítődnek, a bőr láthatóan feszesebbé válik, szerkezete tömörebb és rugalmasabb lesz. A C és E vitamin extra dózisú ápoló és védő hatást biztosít.

Astor Lift Me Up bőrápoló alapozó és korrektor

Légiesen könnyű formula, egyszerű használat. A Lift Me Up 3-az-1-ben korrektor & highlighter eltünteti a bőrhibákat, a szem alatti sötét karikákat, mindemellett teljesen természetes hatást kelt. A szemkörnyék finom bőre ragyogó és hibátlan lesz, nem fényesedik ki. Válasszuk ki gondosan saját árnyalatunkat, így biztosíthatjuk akár 10 órán keresztül is friss és fiatalos megjelenésünket. Javasolt fogyaasztói ára: 2299.-Ft

Astor Lift Me Up bőrápoló alapozó és korrektor

Kapcsolódó bejegyzések