Post Image

A LEGRAGYOGÓBB SZÍNEKKEL ÉRKEZIK A TAVASZ!

Rúzs & Más / 2017-02-07

Ha a tavasz közeledtével kedvünk támad egy kis megújuláshoz, változtatáshoz, akkor jobbat ki sem találhatnánk, mint egy új smink az ARTISTRY Modern Icon kollekciójával!
Ez a csodaszép limitált kollekció finom pasztellekkel és egy leheletnyi csillogással teszi különlegessé tavaszi sminkünket, emellett profi segítséget nyújt a természetes, mégis tökéletes szemöldök kialakításához. Az új termékek bármelyike nagyszerű meglepetés lehet Valentin-napra is!

Artistry Modern Icon smink kollekció, 2017 tavasz

„Karakteres stílus és az extra csillogás: az új szezon meghatározó trendjei” – emelte ki Rick DiCecca, az Artistry sminkmestere. „A kollekció vibráló, fényes árnyalataival igazán üde, friss megjelenést érhetünk el a hétköznapokban is”- tette hozzá.

Az ARTISTRY Modern Icon kollekció hat újdonságával könnyedén elkészíthetjük friss tavaszi sminkünket. A kollekció két gyönyörű szájfényt, egy bőrkiemelő báziskrémet, két csillám szemhéjpúder duót és egy szemöldök palettát tartalmaz. A mesés árnyalatok, finom textúrák és könnyen használható termékek segítségével egyszerűen varázsolhatjuk romantikussá és mégis karakteressé megjelenésünket.

Artistry Modern Icon smink kollekció, 2017 tavasz

Artistry Modern Icon smink kollekció, 2017 tavasz

Romantika és csillogás egy lépésben

Játsszunk bátran a színekkel: a Modern Icon kollekció finom árnyalataival számtalan kombinációt kipróbálhatunk!

• Egy csepp csillogás az ajkakra: az Artistry Signature Color™ Szájfény különleges gél formulája csodás árnyalatot és fényt ad az ajkaknak, miközben ápoló összetevőivel gondoskodik a kellő hidratáltságról is.

• Extra ragyogás az arcnak: az Artistry Signature Color™ bőrkiemelő báziskrém segítségével még sugárzóbbá tehetjük bőrünket. Ez a speciális formula önmagában, vagy alapozóval elkeverve is használható. Ha strobing technikával dolgozunk, a bázist használjuk az arc legfényesebb pontjain: az arccsonton, az orrnyergen, a szemöldökcsont alatt, a szemzugban és az ajkak fölött.

• Akár önmagában, akár más szemhéjfestékkel együtt használjuk, tekintetünket még ragyogóbbá varázsolhatjuk az Artistry Signature Color™ Csillám Szemhéjpúder Duóval. A mesés árnyalatú, fényvisszaverő gyöngyőrlemény keverék egyszerre emeli ki és ad extra fényt szemünknek.

Artistry Modern Icon smink kollekció, 2017 tavasz

• Az egyedülálló Artistry Signature Color™ Szemöldök palettában mindent megtalálunk, amire a hangsúlyos és tökéletes szemöldök kialakításához szükség lehet akár otthon, akár útközben. A szett két szemöldökport, egy waxot, egy szemöldökcsipeszt, egy ferdén vágott ecsetet és egy szemöldökformázó kefét tartalmaz.

Artistry Modern Icon smink kollekció, 2017 tavasz

ARTISTRY™ MODERN ICON KOLLEKCIÓ – 2017 TAVASZ

Artistry Signature Color™ Szájfény

• Soft Rose és Fuchsia: extra csillogás a rúzsok krémességével és fedésével

Ajánlott fogyasztói ár: 9 500 Ft

Artistry Signature Color™ bőrkiemelő báziskrém

• Pink: fénylő, krémes formula arany, rózsaszín és fehér 3D gyöngyök harmonikus keverékével

Ajánlott fogyasztói ár: 13 000 Ft (30 ml)

Artistry Signature Color™ Csillám Szemhéjpúder Duo
Fényvisszaverő gyöngyőrlemény keverék extra fényes, könnyű porban
• So Chic Duo: Dreamy Pink és Crystal Blue árnyalatok
• Subtle Chic Duo: Golden Pearl és Gleaming Peach árnyalatok
Ajánlott fogyasztói ár: 17 700 Ft (2 db)

Artistry Signature Color™ Szemöldök paletta
• Szemöldökpor – Taupe és Espresso árnyalat
• Szemöldök wax
• Szemöldökformázó szett: szemöldökcsipesz, ferdén vágott ecset és szemöldökformázó kefe
Ajánlott fogyasztói ár: 13 000

Kapcsolódó bejegyzések