Post Image

BÁJOS SIKK, FINOM ELEGANCIA STÍLUSOS ÜVEGCSÉBEN

Rúzs & Más / 2016-11-08

Illatunk az egyik legfontosabb védjegyünk. Öltözködésünkkel, megjelenésünkkel együtt fontos része a rólunk kialakult első benyomásnak. Egy jól megválasztott parfüm mesebeli aurát von körénk, amely feledhetetlenné teszi az első találkozást. Ilyen az ARTISTRY új, elbűvölően elegáns illatkompozíciója, a FLORA CHIC, mely a kecsességet testesíti meg.

Artistry Flora Chic EDP

Az Artistry új, prémiumkategóriás parfümje maga a könnyed elegancia. A Flora Chic különleges, virágos kompozícióját a világ legkeresettebb illatait tervező 250 éves Givaudan parfümház készítette. Az exkluzív illatot a legendás párizsi Jardin de Bagatelle kert inspirálta, ahol rózsák ezrei teszik varázslatossá a levegőt: a Flora Chic a nőies, virágos jegyek és a citrusos frissesség elbűvölő keveréke.

Artistry Flora Chic EDP

Az ARTISTRY FLORA CHIC fő összetevői:
Francia klementin, a parfüm első akkordja, pezsgő citrusosságot ad az illatnak.

Bulgáriai rózsa a középső jegy, mely később bontakozik ki, az illat szíve, puha és édes hatást kelt.

Madagaszkári Ylang Ylang az illat alapja, egzotikus és relaxáló.

Az Artistry új illatát az időtlen eleganciát sugárzó, magabiztos nőről nevezték el, aki bájával mindenkit elvarázsol. Ez a könnyed elegancia ölt testet a parfüm csomagolásában is. Az ARTISTRY FLORA CHIC stílusos, kézműves rózsaszínű üvegben érkezik: kupakját egy mesés budoár fésülködőasztalának széke ihlette, a selyemszalag a nőies részletek, az elegancia képviselője, míg a fémes aranyszín és a rózsaszín kombinációja a luxust és a feminin jegyeket testesíti meg.

Artistry Flora Chic EDP

Az Artistry Flora Chic hosszan tartó EDP változatban kapható, garantálja az egész napon át tartó elbűvölő illatot, mely varázslatos burokként lengi körül viselőjét! Ajánlott fogyasztói ára: 24.000 Ft (50ml)

TIPP:
• A tökéletes illatélményhez permetezzük a parfümöt egy, vagy két pulzuspontra! (Pl.: tarkó, a könyök belső hajlata, csuklók, kulcscsont, térdhajlat, fülek mögötti terület.)
• Fontos, hogy ne dörzsöljük a bőrünkbe, mert ezzel „összetörjük” a parfümöt és megváltozik az illata!

Artistry Flora Chic EDP

Kapcsolódó bejegyzések