Post Image

ÁRTALMATLAN NASSOLNIVALÓK MÁR A BENZINKUTAKNÁL IS!

Rúzs & Más / 2018-08-02

Régebbi olvasóim tudják, hogy az önsanyargatást elutasító Toman fehérjediéta híve vagyok, mióta magam is megtapasztaltam a hatékonyságát (egymás közt, megint rámférne egy kis Tománozás…). Ezért örömmel olvastam a tájékoztatójukat, miszerint a fincsi desszertek és ropogtatnivalók, karcsúsító snackek a Toman Diettől mostantól a MOL kutakon és hamarosan a webshopon is elérhetők lesznek!

A hatékony karcsúsító fehérjediéta programjáról és ízletes ételkínálatáról ismert, forradalmi Toman Diet ínycsiklandó snackjei és desszertjei az abbahagyhatatlan rágcsálnivalók szerelmeseinek és a szenvedélyes édességrajongóknak is tápanyagokban gazdag és büntetlen örömöket tartogatnak.

A Toman Diet életmódprogram egyik jól ismert alaptétele, hogy – a tartós eredmények, a jó közérzet és az egészség jegyében – kizárja az önsanyargatást. Erre az elvre alapozva, valamint fehérjében és élelmi rostban gazdag, kiváló összetevőkből születtek a Toman Diet ellenállhatatlan snackjei. Ezek a csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú desszertek és ropogtatnivalók elfeledtetik a finomított liszthez és cukorhoz fűződő, leküzdhetetlennek tűnő vonzalmat – ugyanakkor szintén édesen csábító ízeket kínálnak.

Toman Diet, fehérje snack, rúzs és más

A mogyorós krémmel töltött csokoládé és a karamellás-földimogyorós csokoládé bársonyos ízvarázslata, a csokoládéval bevont kókuszos és narancsosrúd édes üdesége az igazi csokoládéhívőket is megbabonázza. Első számú kedvenccé válhat az omlós és könnyű narancsos, csokoládé darabos és az étcsokoládéval bevont keksz, nem beszélve a csokoládé és mogyoró, valamint a vanília ízű krémmel töltött nápolyikról.
Hasonló élvezeteket tartogatnak a legkiválóbb összetevőkből készült ropogós és könnyű müzliszeletek, amelyek közül mindenki megtalálhatja a kedvencét – a kínálatban karamellás, csokis, kókuszos, valamint gyümölcsös csábítások is szerepelnek.

A sós ropogtatnivalók kedvelői is igazi élvezetekre találnak a Toman Diet snackek között: a Bacon ízű tortitos és a Tejfölös-hagymás ízű szójachips ízletességükkel, valamint fehérjében és élelmi rostban gazdag összetevőikkel is függést okoznak.

Toman Diet, fehérje snack, rúzs és más

A Toman Diet snackjei egyszerre kínálnak könnyű, ízletes, fehérjében és rostokban gazdag megoldásokat két főétkezés között, vagy akár nassolási vágy beteljesítésére. Szintén jó hír, hogy a csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, lelkifurdalás nélkül fogyasztható, kényeztető finomságok már nemcsak az országszerte megtalálható 25 Toman Ponton, hanem a kiemelt MOL benizinkutakon is elérhetők mindenki számára 2018 júliusától, augusztustól pedig a Toman Diet webshopján is megvásárolhatók. Akik pedig részt vesznek a Toman Diet programban, az új, csokoládés, epres és vaníliás, krémesen frissítő fagylaltok ízeit is élvezhetik.

Toman Diet fehérje: vaníliás nápolyi

ÁRTALMATLAN NASSOLNIVALÓK MÁR A BENZINKUTAKNÁL IS!
5 (100%) 1 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések