AROMAKOLÓGIA, AZ ESSZENCIÁLIS ILLATTERÁPIA

Rúzs & Más / 2016-09-06

A L’Occitane Aromakológia termékcsaládjában 1982 óta a természet és az érzékek kényeztetésének ötvözése teremti meg a test és a lélek harmóniáját. A jó közérzet elérésére törekvő Aromakológia az illatok viselkedésre való hatását tanulmányozza.
A növények erejének megértése ősidők óta áhított tudás a gyógyításban, különösen az esszenciális olajok használatán alapuló aromaterápiában. Az utóbbi időben pedig az Aromakológia foglalkozik az illatok közérzetre és lélekre gyakorolt kulcsfontosságú szerepével. A nyugtató levendulától az élénkítő citromig vagy a koncentrációt segítő rozmaringig számos olyan értékes illatot ismerünk, amely képes befolyásolni közérzetünket a mindennapok során.

L'Occitane Aromakológia Légfrissítő Otthon Permet

A növényi illóolajok a limbikus rendszeren keresztül hatnak ránk. Az érzelmek központja, az agynak ez a területe foglalkozik a tudatalattival és a memóriával is. Egy illatélmény azon kívül, hogy befolyásolja az érzéseinket, a fáradtság és rosszkedv és a stressz legyőzésével a test belső egyensúlyának megtartására is képes.

Az Aromakológia kollekciók különleges jó közérzetet hozó természetes alapanyagokat és illatokat egyesítenek a termékekben. A L’OCCITANE szakértői három különleges kollekciót alkottak válogatott esszenciális olajok segítségével, melyek miközben szakértő ápolást nyújtanak a bőrnek, tökéletes körülményeket teremtenek egy mély, pihentető alváshoz, segítenek, hogy energikusan induljon a nap, és hogy elfelejtsük a stresszt a hét hátralevő részében.

A család legújabb tagjai az Univerzális frissítő otthon- és textilpermet és egy értékes hajápoló olaj.

AROMAKOLÓGIA
Univerzális frissítő otthon- és textilpermet 

L'Occitane Aromakológia Légfrissítő Otthon Permet
A Provence-i mosónők által inspirált lágy illatú otthon- és textilpermet megtölti otthonunkat a szabadban száradó ruhák friss illatával. 5 jó közérzetet hozó esszenciális olaj keverékével (ciprus, boróka, citrom, kakukkfű, eukaliptusz) megszünteti a kellemetlen illatokat, és a Provence-i napsütés illatát hozza az otthonunkba!
Permetezzük a szoba levegőjébe, a hosszantartó hatás érdekében fújjunk a függönyre, szőnyegre, díszpárnákra, ágyneműre. A szövetekre 20 cm távolságból permetezzük. Használat előtt csavarjuk el a biztonsági zárat. Nem használható vasalóba vagy mosógépbe.

Ára: 500 ml 8 750 Ft

AROMAKOLÓGIA
Helyreállító hajolaj

L'Occitane Aromakológia helyreállító hajápoló olaj
Az Aromakológia helyreállító hajolaj egy tápláló kezelés a hajnak, amely ragyogóvá varázsolja a száraz, sérült hajszálajakat. E kétfázisú hajápoló 98%-ban természetes összetevőket tartalmaz: 5 különös gonddal kiválasztott esszenciális olajat kombinál hogy ragyogóan széppé és egészségessé varázsolja a hajszálakat. Jojoba olaj tartalmának köszönhetően a hajszálak mélyen tápláltak, egyenletesebbek, és visszakapják természetes fényüket. Emellett gazdag B5 pro-vitaminban, omega 3 és 9 vitaminokban, melyek segítségével megóvja a hajvégeket a kiszáradástól. Ára: 100 ml 8 250 Ft

AROMAKOLÓGIA, AZ ESSZENCIÁLIS ILLATTERÁPIA
5 (100%) 4 votes

Kapcsolódó bejegyzések