Post Image

ÁPOL ÉS ELTAKAR: BŐRBARÁT ALAPOZÓ A NU SKIN-TŐL

Rúzs & Más / 2021-12-01

Egyre több remek példát látunk arra, hogy a sminktermékeket bőrápoló funkciókkal ruháznak fel. Egy alapozó esetében különösen megnyugtató, ha a sminktermék, amely gyakran 12 óránál több időn keresztül érintkezik a bőrünkkel nem szárítja, nem veszi igénybe a bőrt, hanem épp ellenkezőleg, ápoló hatást fejt ki.

A Nu Skin egy erőteljes folyékony alapozót bőrbarát szépítő balzsammal társított, amivel létrejön a Nu Colour Bioadaptive BB+ Skin Loving Foundation innovatív formulája.
Ez egy olyan dekorkozmetikum, amely természetéből fakadóan jótékonyan hat a bőrre. Amellett, hogy a BB+ Skin Loving Foundation ragyogóvá teszi a megjelenést, hidratálja is a bőrt, valamint védelmet nyújt számára az UVA- és UVB-sugárzással és a kék fény okozta látható károsodással szemben.

A bőrbarát smink

A Nu Colour Bioadaptive BB+ Skin Loving Foundation úgy óvja és táplálja a bőrt, akár egy BB krém, s közben olyan hatékony, mint kedvenc tartós alapozód. A benne található számtalan bőrbarát összetevőnek köszönhetően 12 órás hidratálást nyújt.
Ez bőrápoló dekorkozmetikum Theobroma kakaómagkivonatot is tartalmaz. A Nu Skin kutatásai szerint a Theobroma kakaó magkivonatának ez a prémium változata peptidekben, szacharidokban és polifenolokban gazdag, így bioadaptív jellemzőkkel bír. Védelmet nyújt a bőr számára, és közben felvértezi a környezeti hatások okozta oxidatív stresszel szemben. Csodás árnyalatai között mindenki megtalálja a bőréhez illőt.

nu skin, nu colour, bioadaptiv, bioadaptive, ruzs es mas, bb, bb krem, alapozo, makeup, hibrid, borapolo, tobbfunkcios

Mit nevezünk bioadaptív összetevőnek? 

A bioadaptív összetevőket más szóval adaptogénekként ismerjük. Minden bioadaptív összetevő megegyezik két tulajdonságukat tekintve: ellenállóbbá teszik a bőrt, és támogatják az általános egészséges megjelenését. Dióhéjban annyi a lényegük, hogy segítik a bőr alkalmazkodását a folyton változó környezethez, amely ezáltal megerősödik, és jobban reagál a környezet káros hatásaira.
Némely bioadaptív összetevő extremofil növényekből származik – ilyenek például a Nutricentials Skin Care System készítményeiben található alapanyagok. Azokat a növényeket nevezzük extremofileknek, amelyek extrém környezeti feltételek mellett, így a sivatagokban, a durva talajban vagy a rendkívül hideg időjárás ellenére is jól érzik magukat. A Nu Colour Bioadaptive BB+ Skin Loving Foundation bioadaptív összetevője azonban nem így működik. Habár maga a növény nem a bioadaptív tulajdonságai miatt lett híres, mégis szolgál bioadaptív előnyökkel a bőr számára. Úgy találtuk, hogy segíti a bőrt, hogy a negatív környezeti hatásokra, mint például az oxidatív stresszre jobban reagáljon.

A Nu Colour Bioadaptive BB+ Skin Loving Foundationelőnyei
• A bioadaptív adottságokkal rendelkező Theobroma kakaómagkivonatnak köszönhetően segít megóvni az arcbőrt a káros környezeti hatásoktól, így például a kék fénytől.
• Többféle bőrkondicionáló összetevővel, többek között szkvalánnal, butilén-glikol-dikaprilát/dikapráttal, nátrium-hialuronáttal, rózsafermentáció kivonattal (élesztőgomba és damaszkuszi rózsa-kivonat) tartós hidratálást biztosít (akár 12 órán át), és átmenetileg csökkenti a finom vonalakat és ráncok megjelenését.
• Tartós fedést nyújt.
• Széles körű UVA- és UVB-védelmet biztosít (SPF 35).
• Segít a bőrnek, hogy könnyebben reagáljon a környezetből származó oxidatív stresszre.
• Kellemes viseletet biztosít és nem áll össze.
• Segít kontrollálni a csillogást és a zsír felszínre jutását.
• Ragyogó kinézetet biztosítva elfedi a bőr tökéletlenségeit, ezáltal egyenletesebbé teszi a bőrtónus megjelenését.
• Többféle árnyalatban kapható.
• Tubusa 100%-ban felelős forrásból származó bioműanyagból készül.

nu skin, nu colour, bioadaptiv, bioadaptive, ruzs es mas, bb, bb krem, alapozo, makeup, hibrid, borapolo, tobbfunkcios

Miért kell foglalkozni a kék fénnyel?
A napból, a képernyőkből és a LED-lámpákból áradó kék fény oxidatív stresszt idéz elő, amely a bőröregedés korai jeleinek megjelenéséhez vezethet. Hogyan védekezhetünk ellene? Amikor csak lehet, kerüljük el a kék fényt, és mindennap használjunk olyan bőrápolási termékeket, amelyek segítik a bőr védelmét a káros hatásaival szemben!

Miért mondjuk, hogy a termék formulája bőrbarát és hibrid?
Amellett, hogy a Nu Colour Bioadaptive* BB+ Skin Loving Foundation tartósan (akár 12 órán át) ragyogóvá teszi a bőrt és fokozza a szépségét, a mindennapos környezeti ártalmakkal szemben is védelmet nyújt a számára. Ezenfelül pedig nyugtató hidratálásban is részesíti. A sminkes és a bőrápolás világának legjavát nyújtja.

rúzs és más tipp, rúzs és más, tipp

Így ellenőrizheted, hogy egy adott árnyalat illik-e a bőrtónusodhoz
Ne a kezeden vagy a karodon, hanem az arcodon teszteld az árnyalatot, mert a bőrtónus testtájékonként változhat. Vigyél fel belőle egy keveset az arcra, és dolgozd el. Akkor választottál jól, ha észrevétlenül beleolvad a bőrszínedbe. Ha sárgásnak hat, az azt jelenti, hogy túl sötét az árnyalat.

 

Kapcsolódó bejegyzések