Post Image

ANTI-AGING ÚJDONSÁG: KRISTÁLYTERÁPIA

Rúzs & Más / 2018-12-14

A 100% természetes DRHAZI medikozmetikum világszinten egyedülálló PERFECT BEAUTY formuláiban az INNOVATÍV NANOPEPTIDeket a KRISTÁLYTERÁPIA egészíti ki. Bőrazonos hatóanyagösszetétele a legmagasabb igényeket is kielégíti, 100% természetes hatóanyaga bőrré válik.

Modern sejtszinten ható nanopeptidek (mimikai izomlazító, kollagénstimuláló, bőrmátrixépítő) és nanokristályok (ezüst, arany, platina, iridium, réz és szilika) egy komplex keverékét tartalmazza maximált dózisban, mely képes átstrukturálni a bőr szerkezetét és optimalizálni a bőrfunkciókat. A biztonságos természetes összetevők azonnali feltöltő és regeneráló hatásúak.

Hogy hat a fém a bőrben?

A modern nanopeptid komplexek intenzíven regenerálják a szöveteket és szemmel láthatóan kisimítják a bőr felületét azáltal, hogy oldják az izmok feszültségét, serkentik a fibroblasztok biomechanikai működését és segítik átszervezni, regenerálni a bőrszerkezetet. A fémek kolloid oldásával készült szerves nanokristály hatóanyagok sejtszinten energetizálják, vitalizálják és normalizálják testünk működését. Az igazi kolloidok specialitása, hogy a fémek 100 %-ban fémes részecskék formájában vannak olyan méretben, hogy a sejtszintű anyagcserébe, enzimatikus folyamatokba DNS szinten tudnak részt venni. PLATINA, IRIDIUM, ARANY, EZÜST, RÉZ ÉS SZILIKA KOLLOID KOMPLEXe maximalizálja a természetes hatóanyagok hatását, hogy intenzív arcfiatalítást érjünk el.

DRHAZI Perfect Beauty Cream 30 ml – Luxus fiatalító arckrém, Ára: 36 800 Ft

Drhazi, kristályterápia, krém, nanopeptid, rúzs és más

DRHAZI Perfect Beauty Serum 30 ml – Luxus fiatalító szérum, Ára: 36 800 Ft

Drhazi, kristályterápia, krém, nanopeptid, rúzs és más

Ez a szérum tökéletes megoldást kínál a gyors és látványos anti-aging hatás eléréséhez. 100% értékes hatóanyag tégelybe zárva. A maximált dózisban alkalmazott sejtszinten ható nanopeptid hatóanyagok azonnali lifting és ránctalanító hatásúak – ezek biotechnológiai orvosi tisztaságú biztonságos, növényi összetevők, melyek újjáépítik a sejtmátrixot, serkentik a kollagénképződést és megfiatalítják a sejteket.

DRHAZI Perfect Beauty Selection 4 + 2 – Luxus szépítő kezelési sor 4 + 2 Ajándékkal 116 500 Ft

A Luxus kezelési sorban hatóanyagkozmetikumok hatásmechanizmusa tudatosan egymásra épül, ezáltal egymás hatását erősítik. A lemosó természetes peeligként hat, a toning beviszi mélyen az olajszérumot, az olajszérum feltölti a bőr mély rétegeit az irháig, a szérum sejtszinten regenerálja a bőrt, az arckrém intenzíven regenerál, hidratál és véd az UV sugaraktól, a szemápoló maximált hatóanyagtartalmával mindezt kiegészítve feltölt és ránctalanít.

DRHAZI Anti Age Crystal Body Milk 200 ml – Kristály fiatalító testápoló tej 17 800 Ft

Drhazi, kristályterápia, krém, nanopeptid, rúzs és más

Luxus intenzív bőrmegújító és feltöltő hatású testápoló tej. Bőrazonos hatóanyagösszetétele a legmagasabb igényeket is kielégíti. A BŐRMÁTRIX ÉPÍTŐ NANOPEPTID KOMPLEX – 5 féle nanopeptiddel (Matrixyl, Matrixyl 3000 (2), Collaxyl, Syn-Coll) erősíti a bőr és kötőszöveti tartóelemeket, serkenti a kollagén és elasztin termelődését, inspirálja a sejtek megújulását. A modern sejtszinten ható kolloid kristályok (ezüst, arany, platina, iridium, réz és silica) komplex keveréke optimalizálja a bőrfunkciókat és felturbózza a nanopeptidek hatását.

DRHAZI Neck, Decoltéé & Brust Rejuvenating Lotion – Luxus nyak, dekoltázs & mell ápoló tejkrém 17 800 Ft

Drhazi, kristályterápia, krém, nanopeptid, rúzs és más

A kolloid arany és a valódi damaszkuszi rózsa a bőr igazi fiatalítója és védelmezője. Az értékes jojoba olaj gazdag a bőrt kitűnően ápoló többszörösen telítetlen zsírsavakban, a bőrt feszessé, elasztikussá varázsolja. A finom, selymes konzisztenciának köszönhetően a bőrről teljesen felszívódik anélkül, hogy a pórusokat eltömítené. A bőr lélegezni tud, miközben a damaszkuszi rózsa lágy illata az egész embert finoman átjárja.

Kapcsolódó bejegyzések