Post Image

ANJA: HOLISZTIKUS SZEMLÉLETŰ, TUDATOS MAGYAR MÁRKA

Rúzs & Más / 2022-08-18

Ezúttal egy kicsi, de annál érdekesebb magyar márkát szeretnék bemutatni Nektek, amelyet ha egyetlen szóval jellemezhetnék, a tudatosság lenne az. Az ANJA holisztikus szemlélettel a kozmetikumok mellett táplálékkiegészítőket kínál, így kívülről és belülről egyszerre támogatja a haj és a bőr szépülését. A márka alapítója és társtulajdonosa Bagi Renáta, aki a mára országosan ismert és népszerű Dora Natura márka társalapítója is.

Az ANJA hitvallásával könnyű azonosulni! Céljuk, hogy az EGÉSZ-séget támogassák, mert ez mindennek az alapja. A szépségé, az életé, a ragyogásé. A legújabb hatóanyagokat alkalmazzák és optimális adagokkal biztosítják, hogy hozzájussunk a szervezetünk számára szükséges mennyiséghez, miközben irreálisan magas felesleges dózisokkal nem terheljük a szervezetet. Tisztelik a bennünket körülvevő világot és a jelenlegi tudásuk szerinti legkisebb környezeti terheléssel dolgoznak. “Azt szeretnénk, ha a nap végén mindannyian jól aludnánk: te azért, mert bízhatsz bennünk, mi azért, mert betartottuk a szavunkat.”

Hitelesség mindenekfelett 

„8 éve dolgozom szorosan kozmetikai- és táplálékkiegészítő gyártókkal. Számos cég és márka működését láttam közelről, pontosan tudom honnan érkeznek a valódi értékek és hol köt ki az, aminek nincs tartalma. Rengeteg tévhit kering a táplálékkiegészítőkkel kapcsolatban, sok a félinformáció és a nem hiteles forrás is. Az emberek elvesznek ezek között, tanácstalanul állnak több tucat hasonlónak tűnő termék között. Az sem könnyíti meg a dolgukat, hogy a gyártók és a forgalmazók nem mindig haladnak a legfrissebb eredményekkel, kutatásokkal. Rengeteg energiát, marketinget forgatnak egy-egy hatóanyag vagy termék népszerűsítésébe, ami mellett akkor is kitartanak, ha közben a kutatásokból kiderül, hogy mégsem olyan hatásos, mint gondoltuk, vagy esetleg van már jobb megoldás is.

Mi az ANJA-nál ebben nem hiszünk. Az a célunk, hogy hiteles és naprakész tájékoztatást nyújtsunk, edukáljuk az embereket, elsősorban azokat, akik nyitottak erre és tudatosan élnek. A blogunk rendkívül népszerű, már az első hónapban több százan iratkoztak fel a hírlevelünkre, amiben mindig elsőként küldjük el a legújabb cikkeinket. Ennek a filozófiának a mentén fejlesztjük a termékeinket is. Teljesértékű kozmetikumok és táplálékkiegészítők, amelyek megfelelnek a legfrissebb kutatási eredményeknek és nem városi legendákon alapulnak. Nagyon sokan megdöbbentek, amikor olyan hajvitamint fejlesztettünk például, ami nem tartalmaz biotint. Hiszen ezt halljuk hosszú évek óta, hogy az milyen hatásos. A hosszútávú kutatások azonban ezt nem támasztják alá, sőt, a vérképet is átrendezheti, ha valaki tartósan nagy mennyiségben szedi a biotint, vagy az ezt tartalmazó hajvitamint. Kihagytuk, ezen túlhaladt már a tudomány. Be kell ismerni, ha van jobb megoldás, hatásosabb anyag, joga van a fogyasztóknak hozzá, hogy a legjobbat kapják.”

„Nagyon sokat utazom, és mindeközben rengeteg inspiráció ér. Új hatóanyagokat, egy másfajta szemléletet, innovatív technikákat ismertem meg. A nyugaton már sokkal magától értetődőbb irányok, mint a fenntarthatóság, a tudatosság, a kritikusan átgondolt fogyasztási szokások, a környezetvédelem engem is magukkal ragadtak. Tudatosak vagyunk nem csak akkor, amikor terméket hozunk létre, vagy beszállítót választunk, hanem akkor is, amikor megválasztjuk kivel dolgozunk együtt, vagy milyen körülmények között élünk.”

Tervben a longevity, hosszabb élet támogatása

Egyelőre a hétköznapokban jól használható, ismertebb termékek korszerű, modern megfelelőit fejlesztették ki, de 2022 második felében elindul az a vonal, ami a tudományos kutatásokkal a legszorosabb együttműködést követeli: a longevity, azaz a hosszabb, egészségesebb élet támogatása. Követik és figyelik a téma top kutatóit világszerte és szeretnék elhozni ezt a vásárlóiknak is, hogy minél hosszabbra nyújthassák életüknek azt a szakaszát, amikor egészségesek, és belsőleg is fiatalok, produktívak.

Belülről szépülő bőr és haj 

Elsőként ismerjétek meg az ANJA két táplálékkiegészítőjét:

ANJA Vegan Collagen Booster

anja, magyar, marka, taplalekkiegeszito, collagen, vegan, ruzs es mas, haj, bor, kapszula

A természetes kollagéntermelést támogató kapszula. Ideális körülményeket teremt a kollagénszintézisre a fibroblaszt sejtek számára. Tudjuk, hogy a kor előrehaladtával egyre kevesebb kollagént termel a szervezetünk. A kollagén bevitel külső forrásból könnyedén megoldható, sokan mégis vonakodnak a marhából, sertésből, csirkeporcból, halból kivont kollagén anyagoktól. Vannak, akik ezek jellegzetes szagát nem kedvelik, mások az állati eredet miatt kerülik a kollagén pótlását táplálékkiegészítőkből. Az ő számukra jelent kiváló megoldást az Anja Collagen Boostere, amely csupa kiváló, természetes, növényi alapú összetevőből áll.

Így használjuk:

Naponta 1-4 kapszulát vegyünk be sok folyadékkal. A kollagénszintézis folyamata a tanulmányok szerint aktívabb sportolást követően, így ha mozgunk, edzés után érdemes bevenni.

Együtt: az ANJA collagen booster rendkívül jó kiegészítője az ANJA Hair Energy Pills készítményének is. Az ízületek védelméért együtt szedhető hialuronsavval, MSM-mel, kondroitinnal, zöld kagyló kivonattal is.

Külön: a kávé és a koffeintartalmú italok fokozzák a vízhajtást, és gátolhatják a C-vitamin felszívódását, ezért javasolt az ANJA collagen booster bevétele és a kávéd között legalább 15 percet várni. A vegánok leggyakoribb táplálékkiegészítőjét, a B12-vitamint is érdemes két órával az ANJA collagen booster előtt vagy után bevenni.

Ára: 9900 Ft/120 db

ANJA Hair Energy Pills

Hitelesség, megbízhatóság, minőségi hatóanyagok - bemutatom az ANJA-t, egy kis magyar márkát, nagy potenciállal.

Forradalmi összetételű hajvitamin, egyedülálló aktív anyag komplexszel. A keratin termelést elősegítő összetevők mellett olyan csúcsösszetevőket adtak hozzá, mint a PABA és a mezei zsurló kivonata. 9 vitamin és számos ásványianyag kiegyensúlyozott szintje segíti, hogy a legszebb, legegészségesebb hajad érjük el, klinikai vizsgálatokban már bizonyított anyagokkal. Szedését mininum 8 hétig ajánlják, ezért kapásból két havi adagot tettek minden egyes üvegbe.

Így használjuk:

Szedjünk naponta 2×1 kapszulát, sok folyadékkal, étkezés közben vagy előtt. Az optimális hatás érdekében legalább 8 hétig javasolt a folyamatos szedése. Covid-fertőzést követő hajhullás, haj állapotromlás esetén a vitamin szedését a fertőzést követő 9. hónapig érdemes folyamatosan folytatni.

Együtt: ha a hajunk megújítása a cél, akkor a belső táplálás mellett használjuk kívülről az ANJA tengerisós fejbőrradírját és az ANJA fejmasszírozó keféjét is.

Külön: egyeztessük az ANJA hair energy pills összetételét az egyéb, általunk szedett készítmények, táplálékkiegészítők vitamintartalmával annak érdekében, hogy elkerüljük a szervezet felesleges túlterhelését.

Kapcsolódó bejegyzések