Post Image

AMI MEGKÜLÖNBÖZTETI A FÉRFIAKAT A FIÚKTÓL

Rúzs & Más / 2020-11-05

Egy igazán “ütős” illatújdonságot szeretnék nektek bemutatni! Ha ezzel ajándékoztok meg valakit, akkor még egy embernek biztosan örömöt okoztok: a párjának, aki szintén imádni fogja szagolgatni ezt a minden ízében férfias illatot!
A Baldessarini Fragrances legújabb illata, a Baldessarini Signature  domináns üzenetet hordoz: férfias, intenzív, nagyvilági, összetéveszthetetlen és semmi sem billenti ki a nyugalmából. Egyedi karakterének és páratlan stílusának köszönhetően viselője mély benyomást kelt. A kompozícióban a fás-orientális jegyek először fougère-hangsúlyokkal ötvöződnek, ami izgalmas illatkontrasztot teremtve magával ragadó, férfias aurát hoz létre.

Baldessarini: márka világosan meghatározott igényekkel

„Ami megkülönbözteti a férfiakat a fiúktól” – ez a szimbolikus törekvés az első, 2002-es kompozíció óta jellemzi az azóta nemzetközi sikereket elért Baldessarini illatokat, amelyek mind magukon hordozzák a márka tipikus jegyeit: az erős karaktert, az önállóságot és némi öniróniát. A Baldessarini illat a legjobb választás azoknak a nagyvilági férfiaknak, akik magabiztosan élik az életüket. A férfiaknak, akik megjelenésükkel hatnak a környezetükre. A férfiaknak, akik kedvelik a luxust, de egyáltalán nincs szükségük rá ahhoz, hogy visszaigazolást kapjanak.

Baldessarini, signature, fougere, férfias, karakteres, férfiillat, edt, baldessarini signature, parfüm, rúzs és más

Újszerű kompozíció

Először fordul elő, hogy egy Baldessarini-illatban fás-orientális jegyek egyesülnek fougère-árnyalatokkal. (A “fougere” franciául páfrányt jelent. Az egyik legrégebbi illatanyag család, mely levendula, tölgymoha és kumarin együtteséből áll össze.) Az alma frissessége által meghatározott, aromás felütést rózsabors, ciprus és bergamott alkotja. A Baldessarini Signature illatkompozíció markáns szívjegyében a pacsuliolajból kinyert akigalafa gondoskodik a testes, férfias, enyhén füstös hangsúlyokat magán viselő jegyről, amelyet púderes nüanszok és fougère-akkordok kísérnek. Mindeközben lassan, de biztosan feltárul egy érzéki, kissé orientális karakter. Az intenzív, nagy kifejezőerejű lecsengést meleg, elegáns és virágos jegyek biztosítják, amelyek gondoskodnak az illat hosszantartó hatásáról.

Fejillat
rózsabors, ciprus, bergamott, alma
Szívillat
akigalafa, fougère-akkord, pacsuli
Alapillat
ámbra, bőrakkord, balzsamos szuhar, cypriol

Az illat karaktere: fás – orientális – fougère

A Baldessarini Signature már kapható a Müllerben és a kiválasztott áruházakban.

Eau de Toilette 50 ml 19 245 Ft
Eau de Toilette 90 ml 25 543 Ft

Kapcsolódó bejegyzések