Post Image

ÁLOMFRIZURÁK GŐZERŐVEL ÉS BARBIE-VAL!

Rúzs & Más / 2021-11-25

Nézzétek, milyen klassz új ruhát öltött a L’Oreal Professionnel SteamPod-ja, azaz gőzölős hajformázója:

barbie, loreal professionnel, steampod, limitalt, hajformazo, gozolos, ruzs es mas, kimelo, hajvasalo

Ez a 2021 novemberétől elérhető limitált kiadás a Barbie védjegyévé vált rózsaszín árnyalatban kapható az ünnepi időszakra. Megmutathatjuk vele személyiségünket, és bármikor megváltoztathatjuk hajviseletünket: a göndörtől és a hullámostól az egyenes hajig bármilyen megálmodott frizurát elkészíthetünk vele. A Barbie x SteamPod bármilyen egyedi hajviselet megalkotását teszi lehetővé.

Közös, testre szabott szépségipari szemlélet

A Barbie és a L’Oréal Professionnel Paris hasonló értékeket képviselnek, tekintettel arra, hogy mindannyian különbözőek vagyunk.
A 110 éve úttörő szemléletet képviselő L’Oréal Professionnel Paris világszerte szolgálja ki a fodrászokat és a haj szerelmeseit. Közel 10 éve a SteamPod az első számú gőzölős hajformázó, amely hajtípustól függetlenül gyönyörű hajat eredményez, miközben megfelelő használat mellett kevesebb károsodást okoz a hajszálakon. Változást hozott a haj megszállottjainak életébe, és egy rendkívül keresett, csúcstechnológiát képviselő hajformázó eszközzé nőtte ki magát. A SteamPod bármilyen hajtípus esetén segít megmutatni az igazi szépséget, és mindenkiből a legjobbat hozza ki.

Barbie 1959 óta arra inspirálja a lányokat, hogy bármi lehet belőlük. A hercegnőtől az elnökig, az űrhajóstól a zoológusig. Nincs olyan fal, amit Barbie ne tört volna át, és napjainkban, a 170-nél is többféle különböző megjelenésével a piac legtöbb változatban elérhető játékbabája: változatos bőr-, szem- és hajszínekkel, valamint frizurákkal, eltérő testalkatokkal és öltözetekben kapható, amik közül a lányok válogathatnak.

A két ikonikus márka együtt ünnepli a szépség változatosságát és a minden hangulathoz alkalmazkodó megjelenés játékosságát.
Az influenszerek rajonganak a SteamPodért: átlagosan 8 naponta változtatják frizurájukat egyenesről hullámosra, és vissza. Barbie maga is a divatinfluenszer, akit 2,1 millió divatrajongó követ az Instagramon.

A SteamPod, a fodrászok által ajánlott nélkülözhetetlen hajformázó eszköz, a Barbie védjegyévé vált rózsaszín árnyalatban most merész és vidáman nőies.

barbie, loreal professionnel, steampod, limitalt, hajformazo, gozolos, ruzs es mas, kimelo, hajvasalo

A nők leginkább a hajuk károsodása miatt aggódnak, amelyet a hajvasalók hője okoz. A gőznek és a beépített fésűnek köszönhetően a SteamPod kíméletesebb a hajhoz. Nélkülözhetetlen hajformázó eszköz a megálmodott frizurák kompromisszumoktól mentes megalkotásához. Valódi, elköteleződéstől mentes alternatívát kínál a vegyszeres hajkiegyenesítő, hajkisimító és hullámosító eljárásokkal szemben.
A könnyebb és vékonyabb SteamPod 3.0 beépített víztartállyal, forgatható vezetékkel és beépített fésűvel rendelkezik, és jellegzetes rózsaszínű dizájnban készült. Hőálló, rózsaszínű tokban vásárolható meg, melyben egyszerű szállítani.
A nők a selymesen sima, egyenes hajviselettől a göndör frizuráig bármit elkészíthetnek maguknak a Barbie x SteamPod segítségével, ami minden alkalomra megadja nekik a magabiztosságot.
Barbie x SteamPod lehetővé teszi minden nő számára, hogy a gőz erejét felhasználva végtelen sokféle megjelenéssel rukkoljon elő.

Kapcsolódó bejegyzések