Post Image

ALKOHOLMENTES, ÚJRAFORMÁZHATÓ HAJLAKKOK

Rúzs & Más / 2019-08-16

Manapság egyre többünk számára elsődleges szempont, hogy a hajunk egészséges és természetes hatású legyen. Ezért is keressük az olyan hajformázó termékeket, amelyek természetes összetevőket tartalmaznak, és „mentes” formulával rendelkeznek.
A NIVEA újdonságai új szintre emelik a hajformázás élményét, bármilyen hajszerkezetről legyen is szó! Mindezt, a többi hajformázóra jellemző alkoholszag nélkül!

Innovatív hajformázók 

Innovatív és ápoló formula egyben:
1. TÖBB IDŐT AD A FORMÁZÁSRA
0% alkohol formulája kétszer hosszabbá teszi a száradási időt, ezzel is megkönnyítve a hajformázást. Addig fésülheted és alakíthatod a frizurádat, amíg elégedett nem leszel vele!
2. ELSŐ A HAJ EGÉSZSÉGE!
Az új hajformázók nem szárítják ki a hajat, köszönhetően a bennük lévő szárazolajnak. Ez az olaj minden egyes használatkor ápolja a hajszálakat, és csodás illatot hagy maga után. Napközben is szabadon felfrissítheted vele a frizurádat!
3. NEM RAGAD, NEM TAPAD
A 24 órán át tartó hatás az Eucerit®-et és polimereket tartalmazó formulájának köszönhető, melyet könnyű kifésülni a hajból. A kímélő permet bevonja a hajat, és biztosítja a rugalmas tartást. A végeredmény: természetesen szép frizura!

Nivea, firming spray, volume, curl, straight, hajlakk, alkoholmentes, újraformázható, hajformázás, rúzs és más

Újraformázható, légiesen dús hatás

A NIVEA új, innovatív, 0% alkohol formulája 24 órán át tartó rugalmas tartást és természetes hatást biztosít a frizurádnak a haj kiszáradása nélkül. Természetes, dús, de nem ragadós frizurát ígér.

– Használd száraz hajon. 25 cm távolságból fújd a hajtőre, miközben megemeled a hajat.
– A formázással haladj végig a haj teljes hosszán, hogy elérd a kívánt dús hatást – ne aggódj, van időd a hajformázásra.
– Alkalmazd újra a frizura felső rétegén, majd dolgozd át a hajon újra, amíg el nem éred a kívánt hatást.
– Extra tipp: Hajtsd előre a fejed, és így vidd fel a spray-t a hajra – még több tartást adhatsz így a hajszálaknak.

Újraformázható egyenes hatás 

Ez az újdonság ideális azok számára, akiknek természetesen egyenes a haja, de szeretnék megváltoztatni a frizurájukat – akár nap közben is. Az egyedülálló, 0% alkohol formula megszelídíti a rakoncátlan hajat. Mivel hidratálja a szálakat, így tetszés szerint formázhatod, majd újraformázhatod a hajad, amelyet ezután 24 órán át természetesen könnyednek érzel majd.

– Használd száraz hajon. 25 cm távolságból fújd a hajtőre, miközben megemeled a hajat.
– Fuss át az ujjaiddal a hajtömegen, így eloszlathatod a lakkot, rendezheted a szálló hajszálakat, és a rakoncátlan tincseket. Alkalmazd újra napközben, ha szükséges.
– Élvezd a természetes hatású frizurád alkoholszag nélkül.
– Extra tipp: Ideális a nehezen kezelhető fürtök napközbeni újraigazítására.

Formázd újra a loknikat 

Köszönhetően a 0% alkohol formulának, a már hullámos frizurád bármikor újraformázható lesz, anélkül, hogy kiszáradna. A göndör tincsek kialakítása így nagyon egyszerű: az új hajlakkunk lehetővé teszi, hogy annyiszor formázd újra a hajad, ahányszor csak szeretnéd.

– Használd száraz hajon. 25 cm távolságból fújd a hajtőre, miközben megemeled a hajat.
– Nyomkodd át a fürtöket a tenyeredben, lentről felfelé irányuló mozdulatokkal.
– Lazán válaszd szét a göndör tincseket az ujjaiddal, és élvezd a természetes hatású frizurádat, alkoholszag nélkül!
– Extra tipp: Adj extra tartást a hajadnak úgy, hogy előrehajtod a fejedet, miközben befújod a hajad lakkal.

Új, kényeztető illatok 

VOLUME
Frissítő, gyümölcsös jegyek jellemzik a fejillatot, mint például a barack és a licsi, egy csipetnyi rózsaborssal. A virágos szívillatban rózsa, geránium és peónia érezhető. Az alapillat halvány és szofisztikált, pézsmás-fásámbrás illattal vonja be a hajat.

STRAIGHT
A gyümölcsös fejillatot ínycsiklandó málna, alma és ananász illatjegyek vezetik be, amelyek a citrom és a grapefruit frissességével találkoznak. A virágos jegyeket a gyöngyvirág és a vízi liliom jelenítik meg. Az alapjegyek hangsúlyozzák a kényeztető érzést, méghozzá az egzotikus fás, és a jól ismert, pézsmás jegyek kombinációjával.

CURL
Igazán modern, kifinomult illatát a mandarin, az áfonya és az érzéki jázminvirág együttesének köszönheti. A szívillatban a rózsa és az elegáns jázmin egyesül, míg a krémes vanília alap igazán kerekké és tartóssá teszi ezt az illatkombinációt.

Kapcsolódó bejegyzések