Post Image

AJÁNDÉKTIPPEK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK A KIKA-TÓL

Rúzs & Más / 2018-12-17

Bár sokan már beszerezték a karácsonyi ajándékokat minden megajándékozandónak, még többen a vásárlást az utolsó hétre hagyják. Olyasmivel szeretnénk meglepni családtagjainkat és barátainkat, aminek valóban örülnek, ugyanakkor még nem szerezték be saját maguknak. Ráadásul az is fontos, hogy az ajándék személyes jellegű legyen, illetve tükrözze szeretetünket és gondoskodásunkat. A kika szakértőinek ötleteivel garantált lesz az öröm.

kika, ajándékötlet, tipp, karácsonyi, rúzs és más

Gondoskodás otthon és útközben

A pörgős mindennapokban sokan csak a kötelességek, feladatok és határidők rengetegében loholnak, és elfelejtenek időt szakítani a lazításra. Szabadidőt természetesen nem tudunk ajándékozni a rohanó szeretteinknek, kényeztetést azonban igen. Összeállíthatunk például egy otthoni wellness csomagot a fa alá. Egy pihe-puha fürdőköntössel és törölközővel, illetve illatgyertyával és habfürdővel vagy fürdőgolyóval a stresszes és megfáradt családtagok is megidézhetik otthonukban a wellness-központok hangulatát, és teljesen kikapcsolódhatnak.

kika, ajándékötlet, tipp, karácsonyi, rúzs és más

A különleges és ízletes teák szintén segítik az ellazulást és a feltöltődést, és egyúttal meghitt pillanatokat is varázsolnak a mindennapokba. Ezért akár egy teás összeállítás is kedves, személyre szóló ajándék lehet a megfelelő összetevőkkel. Válaszhatunk valamilyen nyugtató vagy éppen serkentő, esetleg gyógyteát attól függően, hogy mire lehet szüksége a hozzátartozónknak. Szálas teafű mellé pedig hasznos meglepetés lehet egy szűrős porcelán bögre, ami akár a vitrinnek is díszévé válhat a használaton kívüli időszakokban, például a nagyszülőknél.

kika, ajándékötlet, tipp, karácsonyi, rúzs és más

Ha úgy érezzük, hogy a szeretteinknek a fázós reggeleken, útközben is szükségük lehet a melengető italra, akkor úti termoszbögrét is elhelyezhetünk a csomagban. Biztosan szeretettel gondol majd ránk a munkába siető unokatestvér, esetleg nagybácsi vagy nagynéni, amikor az általunk választott, egészséges frissítő teszi kellemesebbé a reggeli rohanást.

Gasztroajándékok kezdőknek és haladóknak

A sütés és főzés szerelmesei mindig örülnek az új ötleteknek és ízeknek, az pedig még különlegesebbé teszi az ajándékot, ha a saját kezünk munkája is benne van. Az ínyenc szakácsok számára például tökéletes meglepetés lehet a saját készítésű fűszerolaj, amelyet ízléses üvegben, kedves kísérő cetlivel és receptjavaslatokkal együtt adhatunk át. Elég sokan fogyasztanak kávét, ezért a házi kávészirup is remek ajándék lehet, amely egy jól zárható csatos üvegben sokáig eláll.

kika, ajándékötlet, tipp, karácsonyi, rúzs és más

A csatos befőzőüvegbe pedig tölthetünk sütemény alapanyagokat, ezek rendkívül jól mutatnak, ha óvatosan, rétegelve öntjük őket a tartóba. A receptet pedig kártyán mellékelhetjük, zsinórral rákötve az üvegre. Így különleges formában oszthatjuk meg rokonainkkal kedvenc és jól bevált süteményreceptjeinket, legyen szó akár egy egyszerűbb brownie-ról vagy muffinról, esetleg egy kissé bonyolultabb püspökkenyérről. Csak arra ügyeljünk, hogy olyan ételt válasszunk, amelyhez nem szükséges romlandó összetevő. Hasznos sütési kiegészítőkkel, például muffinformával vagy mókás sütikiszúrókkal is kiegészíthetjük a csomagot.

Klasszikus és praktikus

Azok a rokonok, akikkel ritkábban találkozunk, mindig örülnek, ha ízléses keretbe foglalva megkapják tőlünk a legfontosabb, emlékezetes pillanatokat. Ma már rengeteg különféle stílusú képkeretet találunk a lakberendezési áruházakban, így könnyen megtaláljuk azt a darabot, amely a legjobban illik mind a fotóhoz, mind a szeretteink otthonához és stílusához.

kika, ajándékötlet, tipp, karácsonyi, rúzs és más

A képkeretek mellett felvidító vagy ösztönző, motivációs idézetekkel díszített faliképeket is találunk, amelyek szintén mosolyt csalhatnak családtagjaink és barátaink arcára – nem csupán a karácsonyfa alatt, de az év minden napján. Hasonló hatást érhetünk el egy vidám, feliratos bögrével vagy pohárral, amelyekkel a kézben még a legfárasztóbb nap is egy kicsit jobban indul.

kika, ajándékötlet, tipp, karácsonyi, rúzs és más

AJÁNDÉKTIPPEK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK A KIKA-TÓL
5 (100%) 1 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések