Post Image

AJÁNDÉK, AMI BIZTOSAN CÉLBA TALÁL A SZERETETT FÉRFINÁL

Rúzs & Más / 2020-12-15

Mit szólna szívetek királya ahhoz, ha karácsonykor “megkoronáznátok”? Bizonyára nem tiltakozna – főleg nem egy ilyen ellenállhatatlan korona esetén!

a Dolce&Gabbana tavaly vezette be K by Dolce&Gabbana illatát, mely egy karizmatikus és modern férfi történetét meséli el. Csábító, nagylelkű és vonzó, mindennapjainak királya – vezetőnek született, aki különös figyelmet fordít családjára és mindenkit inspirál maga körül. Idén a Dolce & Gabbana Beauty személyiségének új aspektusait tárja fel a K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum-mel, egy új illattal, amely meghitt bepillantást enged egy modern király szívébe. Intenzív, vonzó és érzéki Eau de Parfum immár szenvedélyeinek teljes mélységét tárja fel.

AZ ILLAT

A K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum az Eau de Toilette örökségére épít egy érzéki új illattal, amely egy olyan ember szellemét testesíti meg, aki szenvedélyesen és magabiztosan választja sorsát. Toszkána tájai ihlette, neves parfümőrök, Daphné Bugey és Nathalie Lorson értelmezték újra az eredeti illatot, hogy felidézzék a mindennapi élet királyának intenzív és vonzó oldalát. Míg az Eau de Toilette citrusfélékből álló szívjegyre helyezte a hangsúlyt, tüzes aromás intenzitással és fás alapjegyekkel, a K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum most új fűszerességet, érzékibb szívet és erősebb fás alapot tár fel.

K by dolce&gabbana eau de parfume, edp, K by dolce&gabbana, férfi, férfiillat, király, parfüm, rúzs és más, ajándéktipp, korona

AZ ÖSSZETEVŐK
A K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum új fűszeres aromákat tár elénk, még érzékibb szívjeggyel, hangsúlyos fás alapjegyekkel.

ÉRZÉKI – Az intenzív illatot érzéki citrusfélék, pezsgő vörös narancs és citrom esszenciájának fúziója határozza meg.

INTENZÍV ÉS VONZÓ – Férfias illat, amely az érzéki cédrus, csillogó pacsuli és földes vetiver csábító alapjegyeiben egyesül, amit a füstös nagarmotha-fa élénk akkordjai erősítenek fel.

SZENVEDÉLYEKKEL TELI – A kardamom fűszeres aromája és a pimiento esszencia fokozza az illat intenzitását.

Fejjegyek:
Vérnarancs
Kardamom
Borókabogyó

Szívjegyek:
Pimento paprika
Levendula
Füge

Alapjegyek:
Cédrusfa
Pacsuli
Vetiver
Nagarmotha

A CSOMAGOLÁS

A K by Dolce & Gabbana üveg geometriai formáját megtartva, most a királykék mélyebb árnyalatába öltözött, tükrözve a benne lévő vonzó illat új intenzitását. Szinte áthatolhatatlan, a lakkozott üveg intim pillantást enged a benne rejlő illatra. Az ikonikus koronát, most egy fényezett ezüst patina borítja, kiemelve lapis kupolájának nemes kékjét és az azt körülvevő kőszerű gömböket. Magán a palackon az ikonikus K betű köszön vissza. Fenséges és emlékezetes, az üveg tökéletesen reprezentálja a modern király univerzumát.

K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum
50 ml – 23900,- Ft
100 ml – 32900,- Ft

Kapcsolódó bejegyzések