ADD ÖNMAGAD – BETTY BARCLAY EVEN YOU

Rúzs & Más / 2024-02-27

Soha nem lehetünk túl nőiesek, ezért vonzódunk a női oldalunkat kiemelő illatkompozíciókhoz. Most itt a Betty Barclay EVEN YOU illat, ami gyengéd és sugárzó, a magabiztos és hiteles nők számára készült.

Az élet igazi boldogsága akkor érhető el, ha teljesen őszintén élünk, önmagunkat adjuk és nem a külső elvárásoknak próbálunk megfelelni. A Betty Barclay EVEN YOU arról szól, hogy bízzunk önmagunkban, és sugározzuk boldogságunkat és erőnket, függetlenül attól, hogy mit diktálnak a szépségideálok vagy a társadalmi nyomás. A parfüm és az azt kiegészítő ápolószerek hamarosan elérhetők lesznek, 2024. márciusától.

betty barclay, even you, edt. illat, eau de toilette, ruzs es mas

A Betty Barclay Fragrances már több mint 30 éve kínál minőségi garanciával ellátott, inspiráló illatokat. A Betty Barclay EVEN YOU egy időtlen, nőies, virágillatú kompozíció, amely tökéletesen illeszkedik a márka termékpalettájához, erősítve a modern és természetes imázst.
Ez az illat ideális választás az autentikus, magabiztos nők számára, akik büszkén képviselik önmagukat.

Betty Barclay EVEN YOU kompozíciójába a citrusfélék frissességet csempésznek, míg a frézia, írisz és rózsa árnyalatai nőies karaktert. Az alapjegyek, mint a tonkabab, borostyán és pézsma, teszik teljessé ezt az érzéki életörömöt sugárzó illatot.

betty barclay, even you, edt. illat, eau de toilette, ruzs es mas

Ez a vegán illat gyengéden lengi körül viselőjét az elegáns és orientális kompozícióval. A Betty Barclay EVEN YOU dizájnja is lenyűgöző: a korall és arany színekben pompázó palack és a feltűnő rózsaszín kupak a modern és nőiesség kifejezése. A doboz aranyozott EVEN YOU felirata stílusosan közvetíti az önelfogadás üzenetét.

Légy hű önmagadhoz és sugározz elégedettséget a Betty Barclay EVEN YOU illatok és ápolótermékek segítségével!

Eau de Toilette Natural Spray 20 ml 6.055 Ft
Eau de Parfum Natural Spray 20 ml 7.575 Ft
Deodorant Natural Spray 75 ml 3.770 Ft

betty barclay, even you, edt. illat, eau de toilette, ruzs es mas

Kapcsolódó bejegyzések