Post Image

ABSZOLÚT NŐIES, ABSZOLÚT ELBŰVÖLŐ: BALDESSARINI BELLA ABSOLU

Rúzs & Más / 2023-02-11

A Baldessarini Bella sikerillat által ihletett intenzívebb változat, a Baldessarini Bella Absolu megérkezett! Ez a virágos-orientális, nőies illat viselőjét „az éjszaka királynőjévé” avatja, aki természetes magabiztosságával és elbűvölő stílusával hódít. A Baldessarini Bella Absolu gazdag illatélménye kiemeli a női erőt és bájt. A „She’s the one (Ő az egyetlen)” mottóhoz hűen a Baldessarini viselője összetéveszthetetlen aurát és abszolút nőiességet sugároz. Igazi „Bella”, aki most magához méltó illatot talált az esti órákhoz.

A sikerszéria nagyszerű folytatása

Csakúgy mint a rózsa, amely felfedi belső szépségét és erejét, a Bella, a Baldessarini első női illata az erős jellem és a nőiesség virágos-orientális kifejezője. Mivel a jellem és az illat kéz a kézben jár, egymást erősítve, kedvenc illatukat viselve a nők különösen jól érzik magukat, önállóak és magabiztosak. A Baldessarini Bella Absolu erősíti a pozitív illatélményt, és a luxuskategóriás összetevőknek és az illatolaj-tartalom 12%-ról 20%-ra emelésének köszönhetően tartós hatást hagy maga után.

A virágos-orientális illat intenzívebb változata

A Baldessarini Bella Absolu, csakúgy, mint karakteres elődje, a rózsa, a virágok királynője előtt tiszteleg. Az illat felépítése azonos, csak az intenzitás eltérő. A rózsa abszolút gazdag, enyhén fűszeres és mézédes vonásai a rózsa szuperesszencia érzéki, friss aromájával együtt csodálatos illatélményt bontakoztatnak ki. A fekete ribizli élénk és a mandarin édes jegyeinek összjátékát a rózsás elixír meleg, érzéki fás és pézsmás alapillata követi, amely púderes lágysággal cseng le. Illatos csokor tele intenzitással és szenvedéllyel.

baldessarini, bella, absolu, rozsa, illat, edp, parfum, intenziv, viragos,-orientalis, ruzs es mas, alkalmi

Fejillat

rózsaszín grépfrút, fekete ribizli, körömvirág, sárga mandarin

Szívillat

rózsa abszolút, rózsa szuperesszencia, gardénia

Alapillat

vizes akkordok, pézsma, Orcanox

A Baldessarini Bella Absolu 2023. február elejétől lesz kapható a szaküzletekben.
Baldessarini Bella Absolu, Eau de Parfum Natural Spray, 30ml ajánlott fogy.ára 21.970 Ft

Kapcsolódó bejegyzések