Post Image

A TISZTÍTÁS FONTOS, A TÚLTISZTÍTÁS ÁRTALMAS!

Rúzs & Más / 2022-09-01

A CeraVe, az Egyesült Államok első számú bőrgyógyászok által ajánlott bőrápolási márkája összefogott bőrgyógyászokkal és napjaink két legnagyobb bőrgyógyász influencerével – dr. Dustin Portela (@208skindoc) és Dr. Michelle Henry (@drmichellehenry) -, hogy egy globális, élőben közvetített eseményt tartsanak Avani Gregg bőrápolás-rajongóval és tartalomkészítővel, aki több mint 41 millió követőt gyűjtött össze a TikTok-on (@avani). A CeraVe segít a fogyasztóknak kijavítani a tisztítási hibákat és egészségesebb bőrápolási szokásokat kialakítani.

cerave, borgyogyasz, tippek, tisztitas, tisztito, bortisztito, ruzs es mas, borapolas

A CeraVe által 2000, 18-40 év közötti amerikai felnőtt körében végzett felmérés szerint a válaszadók 70%-a nem tudja, hogy milyen bőrtípusa van, és 80%-uk nem tudja, hogy milyen összetevőket keressen egy tisztítóban. Emellett 40% még azt is elismeri, hogy több ismeretre volna szüksége az összetevőkről, 36% pedig azt állítja, hogy nem ismeri eléggé a különféle tisztítók összetétele közötti különbséget ahhoz, hogy kiválaszthassa a bőrének legmegfelelőbbet. Pedig a bőrgyógyász szakértők szerint az egészséges rutin első lépése az, hogy megértsük a bőrtípusunkat, majd keressünk egy bőrgyógyász által ajánlott tisztítót, amely a legmegfelelőbb összetevőket tartalmazza, így a CeraVe ismeretterjesztése kritikus fontosságú a fogyasztók számára.

A rendezvény során a bőrgyógyászok elárulták, hogyan tisztítsuk a bőrünket úgy, mint egy szakértő, bemutatva, hogy a bőrtípusnak vagy a bőr igényeinek nem megfelelő tisztító hogyan és miért képes túlterhelni a bőrgátat. Kiemelték a CeraVe-hez hasonló kíméletes, mégis hatékony tisztítók előnyeit.

“A bőrproblémákra megoldást kínáló márkaként a CeraVe továbbra is elkötelezett amellett, hogy mind a bőrgyógyászokkal közösen kifejlesztett termékeket, mind a bőrgyógyászati szakértelemhez való hozzáférést mindenki számára biztosítsa” – mondta Gene Colón, a L’Oréal CeraVe orvosi kapcsolatokért és kommunikációért felelős globális alelnöke.

Bár a tisztítók elsődleges feladata a bőr szennyeződésektől, olajtól és sminkektől való megszabadítása, hosszabb távú előnyöket is nyújthatnak. A tisztítóknak a szennyeződések eltávolítása mellett nem szabad túlzásba vinniük a tisztítást, és nem szabad megbontaniuk a bőr barrierjét. Ezért a CeraVe tisztítói a szennyeződések hatékony eltávolítása mellett gyengédek a bőrhöz.

cerave, borgyogyasz, tippek, tisztitas, tisztito, bortisztito, ruzs es mas, borapolas

A bőrgyógyászok több mint fele (51%) szerint a betegek egyik leggyakoribb hibája az, hogy olyan termékeket használnak, amelyek szárítják a bőrt, holott a bőrüknek erre nincs szüksége – derül ki a CeraVe által szintén 200 szakvizsgázott bőrgyógyász körében végzett felmérésből.

“A tisztítóknak nem szabad feszülő, száraz vagy irritált érzést hagyniuk a bőrön, amelyek mind a bőrbarrier károsodásának jelei, amit a bőrtípusnak nem megfelelő termék használata okozhat” – mondta Dr. Dustin Portela bőrgyógyász. “A CeraVe alaptisztítói három alapvető ceramidot és hialuronsavat használnak, hogy biztosítsák a bőr barrier (védőgát) védelmét.”

Mint minden CeraVe termék, a CeraVe tisztítók is bőrgyógyászokkal közösen lettek kifejlesztve, és olyan kulcsfontosságú összetevőkkel látták el őket, amelyek hatékonyan távolítják el a bőrön lévő környezeti szennyeződéseket és a sminkmaradványokat anélkül, hogy megzavarnák a bőrgátat. A CeraVe számos helyreállító bőrápoló terméket kínál, amelyeket bőrgyógyászokkal közösen fejlesztettek ki, és amelyek az 1-es, 3-as és 6-II-es ceramidok kombinációját tartalmazzák. További bőrápolási tippekért és termékinformációkért látogass el a CeraVe weboldalára: www.cerave.hu, www.cerashop.hu, valamint a Facebookon, Instagramon és Twitteren is megtaláljátok a márkát.

Cerave, USA, érzékeny bőr, bőrápolás, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések