Post Image

A TERMÉSZET KINCSEIVEL TUSOLTUNK

Rúzs & Más / 2018-08-27

Kipróbáltuk a Biobaza tusfürdők új illatváltozatait és rögvest beléjük is szerettünk! A finom illatú, természetes összetevőket tartalmazó Biobaza 3in1 tusfürdők az ápoló növényi hatóanyagoknak és a természetes illóolajoknak köszönhetően igazi felfrissülést nyújtanak zuhanyzás közben. A 3in1 formula pedig lehetővé teszi, hogy habfürdőként vagy hajmosásra is használjuk őket.

Szeretjük az igényesen megalkotott szintetikus illatokat is, de a természetes  esszenciális olajok adta illatélmény mindig különleges. A rozmaring-verbéna duó energizál, frissít – akár egy álmos reggelen, akár sportolást követően határozottan jót tesz! A rózsás változat pedig igazi must-have, azaz nélkülözhetetlen darab a rózsaillatok kedvelőinek: selymesen, puhán körülölel, egyszerűen nincs kedvünk lemosni! Habfürdőként is remekül funkcionálnak. Hajmosásra még nem próbáltuk ki őket, de ami késik nem múlik – az összetétel alapján hajunk is szeretni fogja.

A Biobaza 3in1 tusfürdők új illatváltozatai:

BIOBAZA BODY&HAIR Rózsával és gerániummal
A rózsa bársonyos, kiegyensúlyozó illata különös elegyet alkot a geránium frissítő tónusaival. A természetes gerániumolaj ápolja és védi a bőrt az öregedéstől. Emellett a geránium fejbőr-irritáció esetén enyhe fertőtlenítő hatással is rendelkezik. Mindennapos használatra alkalmas.

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK: tengeri só, rózsafaolaj, gerániumolaj
PARABÉN-, PARFÜM- ÉS MESTERSÉGES SZÍNEZÉKMENTES
BIOBAZA BODY&HAIR Rózsával és gerániummal 400 ml – ajánlott fogyasztói ár: 1699 Ft

BIOBAZA BODY&HAIR Rozmaringgal és verbénával
Hidratáló formula. Ha fel akarjuk ébreszteni érzékeinket és energiával feltöltődve szeretnénk kezdeni a napot, akkor ez a játékos, frissítő illatú tusfürdő rozmaringolajjal és verbéna-kivonattal ideális a bőr és a haj mindennapi ápolására.

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK: tengeri só, verbéna-kivonat, rozmaringolaj, búzaprotein
PARABÉN-, PARFÜM- ÉS MESTERSÉGES SZÍNEZÉKMENTES
BIOBAZA BODY&HAIR Rozmaringgal és verbénával 400 ml – ajánlott fogyasztói ár: 1699 Ft

biobaza tusfürdők, természetes, illóolaj, body&hair, rúzs és más

A BIOBAZA BODY&HAIR tusfürdők még 3 verzióban érhetőek el a DM polcain: levendula-citrom, shea vaj és jojoba valamint rózsa-geránium. A 108 Tesco hipermarketben pedig a következő változatok kaphatók: Levendula és citrom, Rozmaring és verbéna, Rózsa és geránium.
A Biobaza készítmények a Pingvin Patika, damonashop és Bijó Biobolt webshopjában is elérhetőek, ráadásul további különleges tusfürdő variánsok is rendelhetők: csalán és menta, manuka méz, kókusz, mediterrán gyógynövények és zöld tea.

Kapcsolódó bejegyzések