Post Image

A SZÁJÁPOLÁS NEM ÉR VÉGET A FOGKEFÉNÉL

Rúzs & Más / 2021-01-29

Bevallom, sokáig én is beértem a napi kétszeri fogmosással. Szájvizet csak akkor használtam, ha valami gondom volt – például gyökérkezelés után – fogselymet pedig kampányszerűen, általában a fogorvosi vizitek táján. De amióta megismertem a szájhigiénét fokozó lehetőségek széles tárházát, az én fürdőszobámba is beköltöztek állandóra a fogköztisztítók, a home office-nak köszönhetően napközben akár többször is használt szájvizek, a szűk fogréseimhez igazodó vékonyszálú fogselyem, a gyerkőc pedig lelkesen használja a plakk indikátorokat (a kis rágótabletták, amelyek színükkel jelzik, hol nem volt tökéletes a fogmosás).

Azonban a PROFIMED kínálatában mindig felfedezek valami kipróbálásra érdemes újdonságot. Eddig a reggeli fogmosás záróakkordajként fogkefével dörzsöltem át a nyelvemet, ám mostantól ehhez is rendelkezésünkre áll egy profi eszköz! A nyelvkaparó segít megelőzni a rossz leheletet és fokozza a szájhigiénét azáltal, hogy a nyelv felületéről eltávolítja a baktériumokat.

profimed, szájápolás, szájhigiéne, nyelvkaparó, fogselyem, tepe, fogápolás, lepedék, rúzs és más

A TePe Good termékcsalád kiváló minőségű, ráadásul környezetbarát! Megújuló nyersanyagokból készülnek, cukornád alapú bioműanyagból, illetve ricinusolajból.
A TePe GOOD nyelvkaparót három soros lamellája segíti a nyelven lévő lepedék eltávolítását. Tökéletes kiegészítő a megfelelő szájhigiénia eléréséhez.

Javasolt fogyasztói ára: 1 499.-Ft

Praktikus segítség a fogselyem használatához a kifeszített kiszerelés:

GUM Easy-Flossers fogselyem

Finom, viaszos fogselyem, ami egy műanyag, villás eszközbe van kifeszítve, hogy könnyebb bevezetést biztosítson a fogközökbe. Praktikus utazás alkalmával is. A csomag 30 db fogselymet és egy műanyag tokot tartalmaz.

profimed, szájápolás, szájhigiéne, nyelvkaparó, fogselyem, tepe, fogápolás, lepedék, rúzs és más

Javasolt fogyasztói ára: 1290.-Ft

Kapcsolódó bejegyzések