Post Image

A ROZÉ ÉS A SZÜRKE AZ ÚJ FEKETE-FEHÉR!

Rúzs & Más / 2020-01-15

Magabiztos játék a kontrasztokkal: luxus a mindennapokra – sok-sok lezserséggel. Időtlen elegancia modern értelmezésben. Mindez megtestesül az új s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE páros illatban. 2020. január közepétől a női és a férfi illat a viselője eleganciáját üdítő lazasággal emeli ki – követve a sikeres s.Oliver BLACK LABEL illatkompozíciót, amely lezser, mégis elegáns és kifinomult, hosszan tartó élményt hagy maga után. Így az s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE illata a stílusosan magabiztos hölgyek és urak kedvencei lehetnek, akik laza, határozott benyomást akarnak kelteni anélkül, hogy tolakodó hatást keltenének.

s.oliver, black label eau legere, eau légére, lezser, illatpár, s.Oliver, Black Label, férfi, női, edp, edt, illat, rúzs és más

Az eredeti Black Label illatok újraértelmezése.

A rozé és a szürke az új fekete-fehér!

A közkedvelt és egyúttal sikkes színkombinációval az s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE új lendületet hoz az elegáns üzleti világba. Az üde illatok kiemelik az ápolt, magabiztos stílust. Minden energia és erőteljes akkord ellenére az illatok sikeresen megőrzik modern és letisztult eleganciájukat. Ezzel az s.Oliver BLACK LABEL szegmens kiemelkedő, új elemeit képviselik.

s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE WOMEN

A női kompozíció a mandarinos-rebarbarás jegyekkel könnyed, kecses elevenséget hordoz magában, azt követően pedig elmerülünk az elragadó gyöngyvirágból, jázminból, ibolyából és lédús őszibarackból álló, virágos szívillatba. Az intenzív pézsmából, valamint szantálfából és keleties ámbrából álló, érzéki alapillatok teszik teljessé az illatot.

Fejillat
mandarin. rebarbara
Szívillat
Jjázmin, gyöngyvirág, ibolya, őszibarack
Alapillat
szantálfa, ámbra, pézsma

s.oliver, black label eau legere, eau légére, lezser, illatpár, s.Oliver, Black Label, férfi, női, edp, edt, illat, rúzs és más

s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE MEN

A férfi kompozíció fejillata fűszeres és friss: kezdetben az intenzív csillagánizs- és kardamom-jegyek egészítik ki a lime erőteljes illatát. A zamatos cédruslevélből, egzotikus vizes jegyből és levendulából álló, férfias szívillat gondoskodik az aromás frissességről. Az alapillatban markáns, fás illatok (pacsuli, ámbra és vetiver) teszik teljessé az izgalmas kompozíciót.

Fejillat
csillagánizs, kardamom, lime
Szívillat
cédruslevél, vizes egy, levendula
Alapillat
pacsuli, ámbra, vetiver

Kapcsolódó bejegyzések