Post Image

A RAGYOGÁS AURÁJA: A CHANEL CHANCE ÚJDONSÁGA

Rúzs & Más / 2019-02-28

Az immár legendás Chance illat története 2002-re nyúlik vissza. A világos, örömteli illat karakter nevével Gabrielle Chanel előtt tiszteleg, aki így fogalmazott: “Az esély a létezés egy formája”. A Chanel ház még ma is azt hirdeti, hogy az esély nem véletlenszerű, hanem egy választás, minden pillanatban. Nem az a kérdés, hogy kapsz-e esélyt valamire, hanem hogy mersz-e élni a lehetőséggel, amit kaptál! A Chance az efajta létezés illatban való kifejezése.
Mind a 4 változatában a jázmin az alap összetevő, a meghatározó jegy. Az alapillat meglepően kontrasztos, a Chance Eau Fraiche örömteli és ragyogó, a Chance Eau Tendre gyengéd és krémes, a Chance Eau Vive kirobbanó energiabomba.

Chanel Chance Eau Tendre Eau de Parfum, Chance Eau Tendre edp, Olivier Polge, Chanel, illat, rúzs és más

A Chanel idén az Eau Tendre illatot újraértelmezte, mégpedig Eau de Parfum formájában. A CHANCE EAU TENDRE EAU DE PARFÜMÖT a CHANEL parfümkészítő laboratóriumával együttműködve Olivier Polge alkotta meg. Az új illat újraértelmezi a virágos-gyümölcsös jegyeket. Intenzívebb, összetettebb, még inkább sugárzó és magabiztos nőiességet testesít meg.

A virágos szívillat kiemeli az egzotikus jázmin abszolút testességét, az illatkompozíció középpontjában púderes finomságot adva a rózsaesszencia ragyog. Az illat nőiesebb, mint valaha. A virágos harmónia a krémes fehér pézsma érintésével zárul, amely az illat tiszta, pamutos hatását adja. Az Eau de Parfum kifinomult gyengédségét a grapefruit-birsalma ragyogó kettőse adja.

Chanel Chance Eau Tendre Eau de Parfum, Chance Eau Tendre edp, Olivier Polge, Chanel, illat, rúzs és más

Finom és költői ez az új összetétel, amely olyan nőt idéz meg, kinek a báját az öröm és a belső ragyogás adja.

Ezúttal az üveg nyakán található gyűrű arany színű, a kupakja pedig ezüst színű.

Kapcsolódó bejegyzések