Post Image

A PATAKI ÁGI IDŐTLENSÉGÉHEZ VEZETŐ TITOK MÁR A MIÉNK LEHET

Rúzs & Más / 2022-06-10

Pataki Ági több nemzedék példaképe, az időtlen szépség megtestesítője. Már gyerekkoromban csodáltam kifinomult szépségét a Kálvin téri tűzfalra kirakott óriás mozaikon és most is csodálom irigylésreméltó eleganciáját, a belőle áradó harmóniát és esztétikumot.  Pataki Ági meggyőződése, hogy a szépség az egészségtől el nem választható, nélküle múlékony, sérülékeny. Hazánk első topmodellje – az étrend-kiegészítőket fejlesztő GAL-lal közösen – ezért is alkotta meg a kettőt együtt támogató TITOK termékcsaládot, mellyel közelebb juthatunk a kortalan szépséghez.

titok, taplalekkiegeszito, etrednkiegeszito, multivitamin, halkollagen, gal, pataki agi, orok fiatalsag, ruzs es mas

A táplálékkiegészítőkre szükség van!

Egészségmegőrző vitaminok, ásványianyagok és mikrotápanyagok fogyasztása szinte mindenki számára ajánlott, hiszen ezeknek a szervezetbe juttatása még a legkörültekintőbb, leggondosabb, legegészségtudatosabb táplálkozással sem garantált az élelmiszerek feldolgozottságának, a nyers zöldségek és gyümölcsök egyre alacsonyabb vitamin- és ásványianyag tartalmának okán. Pataki Ági szerint fontos, hogy egy nőnek ne csak a külsőjére legyen gondja, hanem táplálja magát belülről is, hiszen így maradhat izgalmas és vonzó. Ez a gondolat hívta életre együttműködésüket Szabó Gál Bencével, a GAL alapító-vezető fejlesztőjével.

“Sosem hittem, hogy csak az örökölt tulajdonságaink határoznak meg bennünket. Azt gondolom, hogy a tudás és a tudatosság éppolyan fontos, mint a genetika. A kor előrehaladtával egyre inkább érdekelnek azok a kérdések, hogy mennyire vagyok aktív, milyenek a táplálkozási szokásaim, vagy az, hogy összességében hogyan is élek. A szépség és az egészség megőrzése is személyes feladatunk, éppen ezért szerettem volna létrehozni egy olyan termékcsaládot, amely egyidejűleg fókuszál mindkettőre. – vallja az ismert modell, producer.

Mit rejt a TITOK? 

A TITOK étrend-kiegészítők megfelelő arányban tartalmazzák az elengedhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket hatékony segítséget nyújtva a természetes szépségápolásban, a belülről táplálkozó, vonzó külső, üdeség megőrzésében.

“Mindenen lehet javítani, csak azon nem, ami nincs. Azt viszont meg kell csinálni.” – nyilatkozta Szabó Gál Bence. “Ha pedig valami jó minőségben létezik már, de elérhetetlen áron, akkor erre a kihívásra kell tudnunk reagálni. A Pataki Ágival létrehozott TITOK termékcsalád a szépségtámogató termékek közt a megközelítésében hiánypótló, mert az egészséget valóban szolgáló, gazdag összetétele mellett az árával sem rugaszkodik el a valóságtól.”– mondta el az Ágival való együttműködés eredményével kapcsolatban.

titok, taplalekkiegeszito, etrednkiegeszito, multivitamin, halkollagen, gal, pataki agi, orok fiatalsag, ruzs es mas

A TITOK termékcsalád bevezetése a mindennapi étrendbe már a harmincas életévektől ajánlott. Felnőtt életünkben a megfelelő táplálkozás, a rendszeres testmozgás, a pihentető alvás és a stresszmentesség együtt csak kevesek számára elérhető, pedig az egészségünket és kiegyensúlyozottságunkat ezek harmonikus, zavartalan megléte biztosíthatná.

Arcunk életünk tükre, meglátszik rajta, ha tudatosan élünk, odafigyelünk arra, mit eszünk és iszunk. Éppen ezért a szépség valóban belülről fakadó, általunk is kontrollálható, kortalanul fenntartható.
A halkollagén különösen nagy segítség a természetes szépségápolásban, a belülről táplálkozó szépség megőrzésében.
Az idő múlásával, szervezetünkben a természetes kollagénszint csökkenni kezd. Emiatt bőrünk elveszíti rugalmasságát, megereszkedik és ráncosodni kezd. A TITOK Halkollagén peptidek + MSM alapanyagául szolgáló, kimagasló profilú Naticol® halkollagén 100%-ban hasznosul, így a bőr képes visszanyerni feszességét, rugalmasságát. Rendszeres fogyasztásával csökkenthetjük a nagyobb ráncok mélységét, s a kisebbeket akár egészen el is tüntethetjük.

A TITOK Multivitamin összetételének kialakításakor a természet tiszta forrásaiból merítettek, a tápanyagdús élelmiszerekben rejlő, ideális vitamin-, ásványianyag- és nyomelemmennyiségeket és arányokat alkalmazták. Nem maradt ki az összetevők listájából a különlegesen csengő shilajit sem, az indiai, a tibeti és más ősi gyógyászatokban évezredek óta használt, nagy becsben tartott méregtelenítő-, erősítő- és fiatalítóanyag.

Ahogyan az alapanyagok természetessége, fontos volt az is, hogy a termékek dobozai Magyarország első zöldnyomdájából érkezzenek, amelyet a karbonsemleges nyomtatás, az FSC-minősített papíralapanyag és a növényi olaj-bázisú festékanyag használata jellemeznek. Az étrend-kiegészítők gyártása, illetve az előállító GAL cég teljes működése a TÜV által tanúsított ISO-minőségbiztosítási rendszerben zajlik. Kisebb mennyiségben egy különleges, porcelántégelyeket is tartalmazó ajándékdoboz is kapható, amíg a készlet tart. A TITOK márka arculatát és csomagolását az Unger and Partners márkaépítő ügynökség alkotta.

“Minél korábban kezdünk el tudatosan foglalkozni az idő állította kihívásokkal, annál jobb eredményeket tudunk elérni. Elkezdeni viszont sohasem késő.” – vallja Pataki Ági.

A TITOK termékcsalád fő ereje a hatásosságában rejlik. A kortalan szépség titkát immár nem kell tovább keresni.

Ajánlott bruttó fogyasztói árak:

TITOK Halkollagén peptidek + MSM, doypack-ben: 6590 Ft
TITOK Multivitamin, kisdobozban: 13 990 Ft
A fenti kettő együtt, nagydobozban (kisdoboz nélkül): 19 890 Ft (a kétféle terméket együtt vásárolva így 3,47% a megtakarítás)
Ajándékdoboz, benne az előbbi nagydoboz + 2 db porcelántégely: 36 990 Ft

titok, taplalekkiegeszito, etrednkiegeszito, multivitamin, halkollagen, gal, pataki agi, orok fiatalsag, ruzs es mas

Kapcsolódó bejegyzések