Post Image

A NIVEA MEGOLDÁSA A CUKOR OKOZTA RÁNCOK ELLEN

Rúzs & Más / 2024-06-06

Abban nincs semmi megdöbbentő, hogy a túlzott cukorfogyasztás megnehezíti az álomalak elérését, továbbá mindenféle egészségügyi
problémát okozhat. De a tény, hogy a cukor a boldog életérzés mellett ráncokat is képes az arcunkra varázsolni, biztosan sokakat
meglephet.

A fölösleges cukor befolyásolhatja bőrünk szerkezetét

Hogyan lehetséges ez? A szervezetünkben zajló glikációs folyamatot a cukortöbblet okozza, ami károsítja a bőr kollagén- és elasztinrostjait és ezáltal ráncok kialakulásához vezet. A bőr elveszíti rugalmasságát és feszességét, petyhüdtenek és fáradtnak tűnik. Mi tehetünk? Hiába mondunk le az édességről, lehetetlen és nem is szabad 100%-ban kihagyni a cukrot az étrendünkből. Szerencsére bevethetünk egy újdonságot a glikáció okozta ráncok ellen, a NIVEA Q10 Expert Dual Szérumot. Rendszeres használatának eredményeként az arcbőr feszesebb, rugalmasabb és fiatalosabb megjelenésű lehet! A Q10 Kettős Hatású Szérum már az első naptól kezdve működik, és klinikailag bizonyított, hogy már 2 hét elteltével a legmélyebb ráncok is láthatóan csökkennek.
Az új Q10 Kettős Hatású Szérum a Q10 Ránctalanító Nappali Krémmel kombinálva működik a legjobban. A napi bőrápolási
rutinunk4 szempontból hatékonyabb lehet, mint a nappali krém önmagában történő használata esetén (bőr regeneráció, hidratáltság, mély hidratáltság, a bőr Q10 szintje).

nivea, q10, expert, dual serum, ruzs es mas, glikacio, ranctalanito, antiaging, oregedesgetlo, cukor okozta rancok

Hogyan vezessük be a Q10 Expert Dual Szérumot a bőrápolási rutinunkba?

A legjobb hatás és a leghatékonyabb ránctalanító ápolás elérése érdekében íme egy speciális ápolási és fiatalító rutin:
1. Első lépésként a meglévő ráncok csökkentése és az újak megjelenésének megelőzése érdekében használd az új NIVEA Q10 Kettő
Hatású Szérumot. Naponta kétszer, reggel és este legyen a bőrápolási rutinod része. Vidd fel a szérumot a pipetta segítségével a
megtisztított és száraz bőrre. A szérum felvitele után a bőröd azonnal puhább és rugalmasabb lesz.
2. Ezután fordíts különös figyelmet a szemkörnyékre, kezeld a NIVEA Q10 POWER Ránctalanító Szemkörnyékápolóval.
Nemcsak a szem körüli ráncoktól, hanem a szem alatti karikáktól is megszabadulhatsz, és láthatóan feszesíti a szem körüli bőrt.
3. A bőr védelmére és hidratálására, valamint a ráncok elleni küzdelemhez napközben használd a NIVEA Q10 POWER Ránctalanító Nappali Krémet, amelyet éjszaka az éjszakai regeneráló párja – a NIVEA Q10 POWER Ránctalanító Éjszakai Krém – gondoskodása vált fel.
4. Utolsó lépésként használd a NIVEA Q10 Expert Célzott Ránctalanító Szérumot. Speciális applikátora lehetővé teszi a legellenállóbb ráncok célzott kezelését, és már 5 perc elteltével megfigyelhető az azonnali hatás. 4 hét használat után a mély ráncok fele eltűnik, a bőr pedig láthatóan teltebb és simább lesz.

nivea, q10, expert, dual serum, ruzs es mas, glikacio, ranctalanito, antiaging, oregedesgetlo, cukor okozta rancok

Használj ki minden percet, élvezd mindazt a szépet és édeset, amit az élet hoz, és ne aggódj a glikáció, a cukor okozta ráncok miatt!

Újdonság: NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Expert Kettős Hatású Szérum, 30 ml, 6299 Ft
NIVEA Q10 Power Szemkörnyékápoló, 15 ml, 4899 Ft
NIVEA Q10 POWER Ránctalanító Nappali Krém, 50 ml, 5499 Ft
NIVEA Q10 POWER Ránctalanító Éjszakai Krém, 50 ml, 5499 Ft
NIVEA Q10 Anti Wrinkle Expert Célzott Ránctalanító Szérum, 15 ml, 5999 Ft

Kapcsolódó bejegyzések