Post Image

A NAPOZÓSZEZONT MEGNYITOTTUK A NIVEÁVAL

Rúzs & Más / 2020-05-14

Igaz, hogy még csak a teraszon terültünk ki idén a napra, viszont sütött rendesen, úgyhogy hamar előkerültek a naptejek, nehogy már a lakásunkban égjünk le! Ahányan vagyunk a családban, annyiféle a bőrünk: van itt világos, szeplős, leégésre hajlamos és bronzbarnára lesülő bőrtípus is. Ezért mindenkinek más napozóra van szüksége. A Nivea kínálatában minden felmerülő problémára megoldást kínálnak, még olyanokra is, amire sosem gondoltunk volna. Van például olyan, ami csökkenti a napallergia kialakulásának esélyét (tudjátok, azok a kis viszkető pöttyök a dekoltázson és egyéb tetszőleges helyeken!), van, ami azonnal felszívódik és nem érződik – a fiúknál ez a favorit, mert nem bírják, ha bármi érződik a bőrükön. Nekem a kedvencem a barnulást elősegítő napozó a barnulást meghosszabbító napozás utáni testápolóval kombinálva – ha már barna, legyen nagyon jelszóval!

Fontos az egészséges barnulás, a Nivea napozók pedig a megfelelő arányú UVA- és UVB-szűrő rendszer és ápoló összetételük által azonnali védelmet nyújtanak a napsugarak okozta leégéssel és korai bőröregedéssel szemben. Hosszan hidratálják és selymessé teszik a bőrt. Az újonnan kifejlesztett formula pedig megkönnyíti az UV-szűrő okozta foltok eltávolítását a ruhából – hogy mikre nem gondolnak, igaz?

Egy kis útmutató a helyes napvédelemhez 

Tudom, hogy már unalmasnak hangzik, de egyik-másik dolog még nálunk is kimarad, pedig fontos lenne betartani!

– Napozás előtt bőségesen vidd fel a bőrre: egy átlagos felnőtt test esetében 6 teáskanálnyi napozó (kb. 36 gr) használata javasolt
Kend be magad újra rendszeresen, főként izzadás esetén, valamint úszás és törölközés után, hogy az eredeti napvédelmi szint fennmaradjon
Kerüld a napozást 11 és 15 óra között még akkor is, ha használtál napvédő terméket és ne tedd ki magad közvetlen napfénynek huzamosabb ideig
Kisbabákat és gyermekeket ne tegyél ki közvetlen napfénynek
Viselj nap ellen védő ruházatot és használj megfelelő mennyiségű napvédő terméket a kitakart bőrfelületen
– Az ajánlottnál kevesebb napozó termék használata vagy a rendszeres újra bekenés elmaradása az eredeti napvédelem jelentős csökkenését okozza.
– Egy napozó termék sem adhat 100%-os védelmet az UV sugárzásból eredő kockázatok ellen és nem nyújt védelmet már leégett bõr esetén.
– Mindig a bőrödnek megfelelő szintű fényvédő faktorú napvédő terméket használj.
– A túlzott napozás komoly veszélyt jelent az egészségedre!

És akkor most lássuk a NIVEA idei napozó újdonságát! Lecsekkoltuk, tényleg azonnal felszívódik és csodás nyárillata a tengerparti strandolásokat idézi fel (még itt, a teraszon is):

Protect & Dry Touch Napozó Krém Gél FF 30

UVA / UVB sugarak ellen is erős védelmet nyújtó krém zselé 30 faktoros fényvédelemmel. Könnyű formulájú termék, amely extra vízálló hatással is rendelkezik. Megfelelő alkalmazása után nem hagy fehér nyomokat a bőr felületén. Bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt összetétele gyorsan felszívódik a bőrön. Azonnali védelem a káros UV sugarak ellen.

Könnyen használható tubusos formátum
Krémes zselé állag
Biológiailag lebontható formula
Extra vízálló

Ez pedig egy praktikus családi kiszerelés, ami egész nyáron kitart! Figyelem, ha véletlenül maradt a tavalyiból, ne használjuk fel, hanem cseréljük le, mivel évente feleződik a fényvédő képessége!

Protect & Moisture Szórófejes Naptej FF50+

nivea, nivea sun, napozás, napozó, naptej, fényvédő, fényvédelem, rúzs és más, spf, széles spektrumú, barnaság, barnulás

Vízálló naptej leégés ellen, mely 50+ faktoros védelmet nyújt a napozás során. Csökkenti a napallergiás reakciók kialakulásának a kockázatát, miközben hosszan tartó, intenzív hidratálást biztosít. Kialakításának köszönhetően könnyű és kényelmes a használata. Biztonságos barnulás, teljes kikapcsolódás!

Hosszan tartó, intenzív hidratálást biztosít
Magas UVA/UVB védelmet nyújt
Praktikus kiszerelés szórófejjel
Csökkenti a napallergiás reakciók kialakulásának kockázatát

A pumpás spray formula átlátszó textúrája gyorsan felszívódik, hűsít és nem ragad.

A fiúk tavalyi kedvence ez volt, mert nem érezni egyáltalán:

Protect & Dry Touch Napozó Spray FF50

nivea, nivea sun, napozás, napozó, naptej, fényvédő, fényvédelem, rúzs és más, spf, széles spektrumú, barnaság, barnulás

Könnyű és átlátszó formulájának köszönhetően pillanatok alatt felszívódik. Nem hagy ragacsos nyomot a bőrön, mégis kellemesen hidratál. UVA és UVB szűrők kombinációjával hatékony védelmet nyújt a nap káros sugaraival szemben. Használatát követően kellemes, a bőrt hűsítő hatást nyújt. Vízálló – véd a fürdőzés során, azonban azt követően kend be magad újra. FF20, FF30 és FF50 faktorszám változatokban kapható.

Napozás Utáni Barnulást Támogató Testápoló

nivea, nivea sun, napozás, napozó, naptej, fényvédő, fényvédelem, rúzs és más, spf, széles spektrumú, barnaság, barnulás

Bio aloe verát és pro-melanin kivonatot tartalmazó barnulást segítő napozás utáni testápoló, amely tartós barnaságot és hosszan tartó hidratálást biztosít a bőr számára. A természetes pro-melanin formula segíti a természetes barnulás folyamatát. Könnyű krémes zselé állag, használatakor nem hagy ragacsos érzetet maga után. Bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt termék. Hosszan tartó természetes barnaság.

Tartós barnaságot biztosít
Bőrnyugtató hatás
Bio aloe vera és pro-melanin kivonat
48 órás hidratálás

Kapcsolódó bejegyzések