Post Image

A MOSOLY EREJE – BETTY BARCLAY HAPPINESS

Rúzs & Más / 2023-07-20

A mosolygás boldogsághormonokat szabadít fel, és javítja a közérzetünket – a belső boldogsághoz pedig nem kell sok minden, csupán pozitív hozzáállás önmagunkhoz és az élethez. Megőrizni a nyugalmunkat, még akkor is, ha a dolgok másképp alakulnak. Az önelfogadás és a szeretet lehetővé teszi, hogy belülről ragyogjunk. És ugyan mi lehetne jobb módja ennek megtestesítésére, mint egy nagy, őszinte és széles mosoly?
A Betty Barclay Happiness azoknak az erős és magabiztos nőknek az illata, akik természetes energiájukkal és mosolyuk erejével nemcsak magukat inspirálják, hanem másokat is. Azoké a nőké, akik pozitívan és magabiztosan járják a saját útjukat, és nem félnek attól, hogy hibáznak vagy nem tökéletesek – így megtalálva az igazi boldogság kulcsát.
Illatozó életöröm
A gyümölcsös jegyek és a virágos akkordok életteli kompozícióban egyesülnek: a Betty Barclay Happiness egyedülálló gyümölcsösségbe merül el, amely a gyümölcsös-virágos kompozíciót lédús körtével, édes-savanyú ribizlivel és pezsdítő almával nyitja. A szívillatban a természetesség színes csokra fogad a lágy rózsa, az elbűvölő jázmin és az érzéki vanília virágos, nőies jegyeivel. A letisztult és finoman beágyazott illat földes borostyánban és édeskés pézsmában cseng le.

betty barclay, happiness, edp, parfum, illat, boldogsag, eletorom, viragos, gyumolcsos, noi, ruzs es mas

Nőként a saját életutunkat járni, rég magunk mögött hagyva mások ideáljait: a Betty Barclay Happiness az önmagunkkal való megbékélés örömét sugározza, hűen a mottóhoz: „A boldogság benned van!” Egy illat, amely a belső boldogságot hangsúlyozza a megszerzett önbizalom által, és sugárzóvá tesz.
Ajánlott fogy. ára: Eau de Parfum Natural Spray, 20 ml, 8.380 Ft
A Betty Barclay Happiness a DM és Rossmann drogériákban és a Müller parfümériákban kapható.

Kapcsolódó bejegyzések