Post Image

A MEGHITT ŐSZI PILLANATOK ELSŐ ILLATAI

Rúzs & Más / 2018-09-20

Nem mondhatni, hogy kifejezetten vártuk az ősz eljövetelét, de kétségkívül megvan a szépsége ennek az időszaknak is. A fáradt napsugarak, a színes lombok és a korán beköszöntő esték a nyár mozgalmassága után egyfajta megnyugvást hoznak az életünkbe. Ha a természet ritmusát követjük, ilyenkor kicsit lelassítunk, bekuckózunk, gőzölgő teát töltünk a csészénkbe, begyújtjuk a kandallót és kényelmesen elhelyezkedünk a puha kanapén.
Ezek az otthonos meghittség kellemes pillanatai, amelyek akkor válnak igazán különlegessé, ha másokkal is megoszthatjuk őket. Ha szeretteinkkel együtt lazulunk el, és együtt merülünk el a pillanatban. Amikor hirtelen világossá válik: az „otthon” nem feltétlenül egy földrajzi hely, sokkal inkább egy érzés, a szeretteinkhez való valódi közelség érzése. Az egymásnak szentelt idő a legfontosabb, ez a legértékesebb ajándék. Az s.Oliver AUTHENTIC új női és férfi illatai az efféle perceket, a meghittség, a kényelem, a bizalom iránti vágyakozást fejezik ki.

s.Oliver Authentic, illatpár, őszi, téli, meghitt, rúzs és más

Az illatpár mindkét tagja gyengéd és simogató, úgy ölel körül, akár egy puha takaró. Felmelegít egy hűvös reggelen, komfortos érzést ad a szürke hétköznapokban. A női és a férfi illatvariáns remekül kiegészíti egymást – egymással keveredve is kellemesek, szóval lehet összebújni!

A 2018 októberétől kizárólag a Müllernél kapható s.Oliver AUTHENTIC illatok tökéletes kísérőink minden olyan élethelyzetben, ahol a társas együttlét a legfontosabb, amikor jól érezzük magunkat, és szabadon önmagunk lehetünk.

s.Oliver AUTHENTIC Women – a női illat

A női illatkompozícióban a virágos árnyalatok bársonyos illatakkordokkal ötvöződnek, összjátékukból pedig érzéki, virágszirmos illat-téma bontakozik ki. Kellemes illat a meghitt percekre.

Fejillat
bergamott, málna, ibolya Szívillat
fehér orgona, magnólia, heliotróp Alapillat
szantálfa, mósusz, vanília

s.Oliver AUTHENTIC Men – a férfi illat
Eleven és időtlen férfi illat, mely a serkentő, friss illatkomponenst fás, férfias jegyekkel társítja. Letisztult, bizalmat keltő kompozíció.

Fejillat
mandarin, ananász, körte Szívillat
vizes akkord, bourbon bors, ibolya Alapillat
vibráló fás illatok, ambroxán, mósusz

s.Oliver Authentic, illatpár, őszi, téli, meghitt, rúzs és más

Autentikus dizájn

Az illatok csomagolása letisztult, józanságot sugároz. A meleg színhatások elevenséget kölcsönöznek a minimalista dizájnnak. A bordóba hajló piros és a sötétkék színkód meghittséget, harmóniát és elégedettséget sugall.

s.Oliver AUTHENTIC terméksorozat:

Nőknek
Eau de Parfum, 30 ml 7185 HUF
Eau de Toilette, 30 ml 5606 HUF
Eau de Toilette, 50 ml 8448 HUF
Tusfürdő, 150 ml 3395 HUF
Testápoló, 150 ml

Férfiaknak
Eau de Toilette, 30 ml 5606 HUF
Eau de Toilette, 50 ml 8448 HUF
Borotválkozás utáni arcvíz, 50 ml 6301 HUF
Tusfürdő & sampon, 150 ml 3395 HUF

Fedezze fel az s.Oliver további illatait a www.soliver.com/fragrances weboldalon és a Facebookon a www.facebook.com/s.oliverfashion címen. #soliver

Kapcsolódó bejegyzések