Post Image

A MATT DÍCSÉRETE: LE MAT DE CHANEL

Rúzs & Más / 2018-10-31

A francia elegancia idén ősszel tetőtől-talpig matt! A Le Mat de Chanel sminkkollekcióban a márka végéletekig kitolja a matt határait. Nemcsak a kozmetikumok által elért finis matt, de a termékek csomagolása is – ami a sok lakkfényű Chanel csomagolás közül rögtön kitűnik. Ráadásul a csodás árnyalatokban kapható különleges termékek limitáltak így érdemes rájuk gyorsan lecsapni.

Le Mat de Chanel, matt, kollekció, őszi smink, rúzs és más

Matt, de rögtön!

Az őszi újdonságok mindegyike egyetlen mozdulattal, azonnali intenzív ugyanakkor matt hatást garantál.

A Le Rouge Crayon de Couleur Mat – tartós ajakceruza bőrre olvadó, krémes textúrája intenzív és tartós színhatást biztosít. A jumbó ceruzát nem kell hegyezni (automata) és 6 gyönyörű színárnyalatban kapható. Könnyű felvinni, szájkontúr ceruza nem kell hozzá.

A szezon matt pirosítója a Joues Contraste Quintessence árnyalata.

A Les 4 Ombres szemhéjfesték paletták két színösszeállításban képviselik a matt generációt: meleg bézsekkel és barnákkal a Clair-Obscur-ben és tojáshéj-szürke-kék árnyalatokkal a Quit Revolution szettben.

A szemek kiemelésében Stylo Ombre et Contour automata szemhéjceruza is segít 3 színben: szürke, barna és fekete árnyalatban. A kollekciót 4  Rouge Allure Ink (mályvától a bordóig) és 2 matt körömlakk is kiegészíti (bordó és narancs).

 

Le Mat de Chanel, matt, kollekció, őszi smink, rúzs és más

 

 

A MATT DÍCSÉRETE: LE MAT DE CHANEL
5 (100%) 3 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések