Post Image

A MASZKOK HÓDÍTÓ HADJÁRATA FOLYTATÓDIK

Rúzs & Más / 2019-04-03

A maszkok töretlen lendülettel menetelnek előre, mi pedig nem állunk nekik ellen! Az újdonságok már nem csupán egyetlen bőrprobléma megoldására vagy enyhítésére fókuszálnak, hanem többszörös hatással rendelkeznek: megerősítik a bőr védekező képességét, immunitását, fiatalítják a bőrt és fokozzák természetes ragyogását!

Image, I Mask, maszk, pakolás, sheet mask, transform, zen, rúzs és más

A több százezer maszkos és pakolásos Instagram szelfi is bizonyítja, hogy ez a bőrápolási trend valóban szárnyal. Miközben a maszkok használata jó móka, egyáltalán nem komolytalan dologról van szó. Napjaink maszkjai és pakolásai igen hatékonyak, célzott hatóanyag szállító rendszerekkel és koncentrált hatóanyag tartalommal. Segítségükkel mi is kipróbálhatjuk a kozmetikai ipar kipróbált és valóban hatékony technológiáit. Használatukkal minden bőrtípusból a legjobbat hozhatjuk ki. A méregtelenítő maszkok tisztítják a bőrt, egyenletesebbé teszik a bőrképet, a hidratáló változatok feltöltik nedvességgel, üde megjelenésűvé teszik, a tápláló krémpakolások pedig a bőrt puhává, simává és ragyogóvá varázsolják.

Most az amerikai professzionális bőrápolási márka, az IMAGE Skincare 4 új maszkját mutatjuk be, melyekkel még idén tavasszal ragyogó és rugalmas bőrnek örülhetünk:

EGY POHÁR ZÖLDSÉGNEKTÁR-SMOOTHIE A BŐRNEK
I MASK – Tisztító, probiotikus pakolás, mely erősíti a bőrt (a nyitóképen)

Akár egy pohár zöldségnektár-smoothie, ez a méregtelenítő pakolás úgy táplálja és erősíti a bőrt, a probiotikumok, a szupergyümölcsök és a tisztító zöld agyag erejével.

A joghurt alapú probiotikum elegy a bőrön természetesen jelen lévő bőrflórát támogatja, visszaadja a bőr egyensúlyát. Az ásványokban gazdag brazil zöld agyag tisztít és finomítja a bőr textúráját. Az antioxidánsokban dús acai, mangosztán, goji és gránátalma növények gondoskodnak a táplálásról.

A BŐR ZEN MESTERE
I MASK – Feszesítő átalakító pakolás, mely lazít és feltölt

Rúzs és más kedvenc, rúzs és más

Image, I Mask, maszk, pakolás, sheet mask, transform, zen, rúzs és más

Ez a csillogó kék arcpakolás új dimenziót nyit az otthoni ápolásban. Ritka hegyi bors kivonattal támogatja a stresszes bőrt, hogy ismét boldog, egészséges és ragyogó lehessen.

A hegyi bors kivonat fokozza a bőr ellenállását a stresszel és annak látható jeleivel (fáradtság, dehidratáltság) szemben. A jojoba gyöngyök gyengéden csiszolják le az elhalt hámsejteket, a bőr pedig puha, sima lesz és feltöltődik.

RÚZS ÉS MÁS TESZT: meglepő, csillogó színe mellett a finom, gyümölcsös illata és a sűrű, ugyanakkor krémes állaga is vonzóvá tette rögtön az első kipróbálás során. Sűrűsége ellenére könnyű eloszlatni az arcbőrön miközben a benne található szemcsék kellemesen masszírozzák a bőrt. Addig hagytam hatni, míg érezhetően “lekívánkozott” – legalábbis pont ez volt az érzésem a száradó állaga miatt. A “nagyját” körkörös mozdulatokkal ledörzsöltem, a radírozó hatás jóleső és alapos volt. A maradékot lemostam langyos vízzel. A bőröm üde, egységes lett, a pórusok kissebbek – az egész bőrképp frissebb, fiatalosabb. Úgy gondolom, hogy rendszeres használatát látványosan meghálálja a bőr.

A BŐR AZONNALI FIATALITÓ HATÁSA
I MASK – Öregedésgátló, hidrogél lapmaszk, mely simít és ragyogóvá teszi a bőrt

Image, I Mask, maszk, pakolás, sheet mask, transform, zen, rúzs és más

Egyedülálló hidrogél szállító rendszerének köszönhetően ez a maszk fehérítő és öregedésgátló hatóanyagok komplexét tartalmazza, a sima, ragyogó bőrért. A peptidek és fehérítő növényi kivonatok koncentrált elegye újjáéleszti a fáradt bőrt. Erős antioxidánsok segítenek a ráncok kisimításában. A japán Onsen-Sui és a Dzsedzsu- szigeti különleges vizek a bőrt ásványokban gazdag nedvességgel töltik fel.

INSTANT VÁLASZ A SZOMJAZÓ BŐR IGÉNYEIRE
I MASK – Hidratáló, hidrogél lapmaszk, mely visszapótol és feltölt

Image, I Mask, maszk, pakolás, sheet mask, transform, zen, rúzs és más

Az öregedésgátló maszkban is megtatálható fejlett kialakításnak hála, a hidratáló hidrogél lapmaszk segít a bőrnek magába szívnia a nedvességet, a harmatosan friss megjelenésért. Ez a maszk a tökéletes megoldás egy repülőút után, mert azonnal felfrissíti a fáradt bőrt.

Az Onsen-Sui termálvíz és a Dzsedzsu vulkanikus víz csillapítják a bőr szomját. A bőr feltöltődik, harmatosan friss és revitalizált lesz. Esszenciális aminosavak és antioxidánsok táplálnak és nyugtatnak, a feltöltött és ragyogó bőrképért.

Kapcsolódó bejegyzések