Post Image

A LUXUS BŐRFIATALÍTÁS EGY FÖLDÖNKÍVÜLI FÉMMEL KEZDŐDIK

Rúzs & Más / 2019-02-04

Bőrápolása megalkotása során a La Prairie a merész kreativitást mesteri szakértelemmel ötvözi. Minden egyes készítményükre jellemző a legrendkívülibb alapanyagok alkalmazása és az exkluzív találkozása a kivételessel. A szakmai hozzáértés luxusának és a kivételes bőrápoló tulajdonságoknak fúziója garantálja a legmagasabb szintű bőrfiatalítást; a La Prairie magas művészete segít újra visszanyerni a bőr fiatalos kinézetét.

A Platinum Rare csúcsszintű bőrfiatalításának első lépése a La Prairie svájci laboratóriumából származó legújabb innováció, a Platinum Rare Cellular Life-Lotion, egy olyan páratlan készítmény, mely az élet forrásából született és új korszakot nyit a bőr életében. Megalkotóit a platina ereje és örökkévaló szépsége inspirálta, vele kezdődik el a bőrfiatalítás csúcsa.

La Prairie Platinum Rare Cellular Life-Lotion, platina, esszencia, rúzs és más

“AZ EGYETLEN, KIRÁLYOKHOZ ILLŐ NEMESFÉM”

A platina tulajdonképpen földönkívüli fém: egy meteorittal érkezett a Földre.
XVI. Lajos, francia király vezette be a kifinomult színnel finoman ragyogó platinát. Ez volt az egyetlen fém, amelyet Versaillesban az udvarház asztalainak és pipereasztalainak dekorálására használtak. Azóta a pompás és előkelő platina az exkluzivitás alapvető jelképe.
Emiatt az exkluzivitás és ritkaság miatt választották a tökéletesség csúcsának szimbólumává, az ízlés, a méltóság és az elegancia kifejező eszközévé.
A La Prairie kutatói felfedezték, hogy a platina szépsége túlmutat tetszetős megjelenésén. A bőrfiatalító peptidek erőteljes katalizátoraként minden egyes Platinum Rare készítmény alap összetevőjévé tették.

A BŐRFIATALÍTÁS BELÜLRŐL KEZDŐDIK

Több évnyi kutatás eredményeként ez az igazi mestermű a Platinum Rare bőrfiatalító rituáléjának első, kihagyhatatlan lépését kínálja. A Platinum Rare Cellular Life-Lotion egy tökéletes, könnyű, lotion állagú esszencia, amely a bőr fiatalos kinézetét szavatolja azáltal, hogy támogatja a sejtszintű méregtelenítési folyamatokat és előkészíti a bőrt az utána következő bőrfiatalító arcápolók befogadására. Használatának eredményeként az arcbőr megszabadul a méreganyagoktól, megújul és működése helyreáll.

A bőr öregedési folyamata a halmozódó károsodások és a fokozatos funkcióromlások következménye. A bőrfiatalítás azt jelenti, hogy egyrészről megszüntetjük a bőrt ért károsodásokat és megelőzzük az újabb károk kialakulását, másrészről pedig helyreállítjuk az optimális bőrfunkciókat.
A bőrfiatalítás tehát nagyban függ az optimális sejtműködéstől, a sejtek energiatermelésétől, és attól, hogy a sejtek mennyire képesek megvédeni magukat a külső és belső irritáló tényezőktől. A Platinum Rare Cellular Life-Lotion ezen a három szinten fejti ki hatását.

– Első lépésben támogatja a bőr sejtjeinek azon képességét, hogy eltávolítsák és újrahasznosítsák a károsodott fehérjéket, ezáltal biztosítja a megfelelő sejtműködési folyamatokat.
– Második lépésben segíti a károsodott mitochondriumok újra felhasználását, így gondoskodik a sejtek megfelelő energiaszintjéről.
– Végül segít a bőrnek megvédeni magát a külső és belső stressz negatív hatásaitól azáltal, hogy támogatja a bőr saját méregtelenítő- és antioxidáns enzim hálózatát.

A forradalmi Platinum Peptiddel és a bőr méregtelenítő folyamatait támogató, hatékony összetevőkkel gazdagított Platinum Rare Cellular Life-Lotion a La Prairie Exkluzív Sejt Komplexével is kiegészül, mely tápanyagokkal és fiatalító elemekkel látja el a bőrt. Ennek eredményeképpen a finom vonalak és ráncok kisimulnak, a bőr rugalmasabbá válik, felszíne egységes és sima lesz.

La Prairie Platinum Rare Cellular Life-Lotion, platina, esszencia, rúzs és más

RENDKÍVÜLI DESIGN

A Cellular Life-Lotion tégelyének a designja közvetíti a részletekre való kényes odafigyelést és visszatükrözi a legfelső szintű kézművesség értékeit. Minden felület, a kupak minden oldala úgy van kialakítva, hogy váratlan és meglepő módon fogja be a fényt, pontosan úgy, mint egy szakszerűen csiszolt drágakő. Ez a műalkotás szépségű tégely jól szemlélteti a belsejében rejlő csúcskategóriás bőrfiatalítást.

A BŐRFIATALÍTÁS ÉLMÉNYE

A legmagasabb szintű bőrfiatalító rituálé legelső lépéseként a diszkréten irrizáló, ametiszt színű Platinum Rare Cellular Life-Lotion kerül az arcra, mely selymes fluidként siklik a bőrön és azonnal elkezdi átalakító munkáját. A Platinum Rare Collectionre jellemző visszafogott illat szolgáltatja az alapot a bőrfiatalítás és helyreállítás élményéhez, miközben a bőr védelmet élvez, kisimul és feltöltődik; készenáll a bőrápolási rituálé további lépéseinek befogadására.

Platinum Rare Cellular Life-Lotion, 115 ml
Javasolt fogyasztói ár: 183.800 Ft

La Prairie Platinum Rare Cellular Life-Lotion, platina, esszencia, rúzs és más

 

 

A LUXUS BŐRFIATALÍTÁS EGY FÖLDÖNKÍVÜLI FÉMMEL KEZDŐDIK
4.8 (95%) 4 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések