Post Image

A LA ROCHE-POSAY, VICHY ÉS CERAVE MÁRKÁK SEGÍTENEK!

Rúzs & Más / 2020-05-13

A nyitóképen látható termékeket (valamint Vichy és CeraVe bőrápolási termékeket) ajándékozza egészségügyi dolgozóknak a L‘Oréal Aktív Kozmetikai Divízió, amelynek küldetése és alapja a bőrápolás. Számukra természetes, ami mások számára követendő példa lehet, hogy még ebben a kivételes időszakban is számos formában nyújtsanak segítséget, többek között higiéniai és bőrápoló készítmények forgalmazásával, illetve adományozásával azok számára, akiknek leginkább segítségre van szükségük.

Annak érdekében, hogy támogassák az orvosokat, ápolókat és minden egészségügyi dolgozót a COVID-19 elleni harcban, mozgósították az Aktív Kozmetikai Divízió gyárait, amelyek most nagy mennyiségű nem leöblítendő kéztisztító gélt gyártanak a La Roche-Posay és a Vichy közreműködésével. Mostanáig összesen több mint 5 millió kéztisztító gél került le a gyártószalagjaikról.
Az egészségügyi személyzetnél a rendszeres és erős kézfertőtlenítés, a védőkesztyű és maszk viselése a bőrt érzékennyé, irritálttá teheti, így a megfelelő napi ápolás elengedhetetlen. Ezért ebből a kéztisztító gélből és a La Roche-Posay, illetve CeraVe márkák érzékeny bőrre készült dermokozmetikumaiból eddig már mintegy 40 különböző egészségügyi intézménynek adományoztak Magyarországon. Az adományok révén a frontvonalban dolgozó orvosok és ápolók kéz- és arcápolásához járultak hozzá.

LA ROCHE-POSAY NEM LEÖBLÍTENDŐ KÉZTISZTÍTÓ GÉL

la roche-posay, CeraVe, L'Oreal, aktív, divízió, kézfertőtlenítő, adomány, egészségügyi dolgozók, covid, koronavírus, covid19, rúzs és más

A La Roche-Posay 65% ​​alkoholtartalmú kéztisztító gélje megfelel az ANSM 2 ajánlásoknak, valamint a WHO által az egészségügyben történő felhasználásra
vonatkozó követelményeknek is. A gél illatmentes, és hidratáló hatású glicerint is tartalmaz. Hipoallergén összetételű és bőrgyógyászati ellenőrzés alatt tesztelték.
Májustól a nem leöblítendő kéztisztító gél a magyar gyógyszertárakban is elérhető lesz 1 199 Ft ajánlott fogy. áron (100 ml-es kiszerelésben).
A nem leöblítendő kéztisztító gélek gyártása egy szélesebb körű szolidaritási program, az Európai Szolidaritási Terv része, amelyet az L´Oréal egész Európára
kiterjedően indított a koronavírus elleni küzdelem támogatására. Bővebb információ a példaértékű kezdeményezésről ITT.

A LA ROCHE-POSAY, VICHY ÉS CERAVE MÁRKÁK SEGÍTENEK!
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések