Post Image

A KOKTÉLOS POHÁR ÉS AZ Ő SHAKER-E

Rúzs & Más / 2019-06-17

A Tailored Perfumes legújabb Pepe Jeans illatai szellemes formában testesítik meg a női és férfi princípiumot: minden koktélospohár megtalálja a maga shaker-ét! A Pepe Jeans divatmárka trendi karaktere, kísérletező kedve inspirálta az üvegek kialakítását: friss jelenség a parfümpiacon a martini koktélok hivatalos poharát, a kristály Y-poharat formázó női parfüm és férfi illatpárja, a hozzá illő shaker. Ebben az új kiadásban a Pepe Jeans csupa pozitív személyiséggel ruházza fel illatait: az illatok csillogó üvegét záró arany pohártalp illetve a shaker ezüst kupakja eleganciát és az egyediséget sugároz. Must have darabok, nincs mese! Imádom a márka szlogenjét is: life is now!

AZ ILLATOK
FOR HER
Mi más inspirálta volna a Pepe Jeans for Her illatot, mint neves koktélok?! Egy rendkívül nőies kompozíció lett a végeredmény. Azoknak a nőknek készült, akik az élet minden apró kis pillanatát élvezni tudják. Az összetevők tökéletes keveréke “wow-hatást” idéz elő, a parfüm maga az érzékiség elixírje. A fejjegyben mandarin, mályvacukor és fenséges mandula alkotnak tökéletes kompozíciót. A szívjegyet vanília, mandulatej és vodka teszi ellenállhatatlanul vonzóvá. Az alapjegyben megjelenő borostyán és pézsma jegyeivel válik az illat lággyá és intimmé.

Pepe jeans, for her, for him, illatpár, koktélos pohár, shaker, life is now, rúzs és más

A Pepe Jeans for her egyedülálló Fair Trade madagaszkári vaníliát tartalmaz. Ezt az összetevőt a természet tiszteletben tartásával termesztik, megőrzik a biológiai sokféleséget, talajvédelmi technikákat alkalmaznak, és az újra erdősítés révén minimalizálják a káros környezeti hatásokat. Hozzájárulnak továbbá a gazdálkodók életkörülményeinek javításához: önálló jövedelem létrehozása a helyi közösségek számára, hozzáférés biztosítása az egészségügyi ellátáshoz és a gyermekek jobb oktatásának elősegítése.

FOR HIM
Csak “rázd, rázd, rázd” össze az összetevőket és máris megkapod a Pepe Jeans for him merész és vibráló illatát. A Pepe Jeans férfiillata egy egyedülálló koktél, amelyet kifinomultság és frissesség jellemez.
A fejjegyben friss, citrusos jegyekkel nyit, úgy, mint mandarin és bergamot. A szívjegyben egymással keveredik az időtlen levendula merész kávés jegyekkel. Végül az alapjegyben megtalálható vanília, vetiver és pézsma teszi az illatot igazán férfiassá.
A Pepe Jeans for him exkluzív levendulaolajat tartalmaz Franciaországból.

Pepe jeans, for her, for him, illatpár, koktélos pohár, shaker, life is now, rúzs és más

AZ ÜVEGEK
FOR HER
A Pepe Jeans for her a luxus és az eredetiség remekműve. A Martini koktél pohár formájú illat az élet ünneplésére irányuló vágyat fejezi ki. A rózsaszín csillámló üvegfelület elegáns megjelenést kölcsönöz az illatnak.
A kifinomult üvegben teljesedik ki a tervezés leginkább, miként a rózsaarany fémkupak elegánsan és légiesen tartja a üveget. A parfüm fejjel lefelé illeszkedik a fém kupakba, ezáltal is egyedi alakzatot alkotva.

FOR HIM
Az üveg kialakítását a bárok atmoszféra inspirálta. Az illat egy elegáns és merész shaker formában teljesedik ki. Az üveg innovatív és modern, farmer kék színével és ezüst kupakjával tökéletes párt alkot a női illattal. Egy fesztelen illat, minden magát egyéniségnek tartó férfinak!

Javasolt fogyasztói árak:
Pepe Jeans for Her EDP 50ml 11359 Ft, EDP 80ml 14609 Ft
Pepe Jeans for Him EDT 50ml 11359 Ft, EDT 100ml 14609 Ft
Az illatok megtalálhatóak a DM és a Rossmann üzleteiben!

Kapcsolódó bejegyzések