Post Image

A BŐRÁPOLÁS JÖVŐJE ELÉRKEZETT – ELIZABETH ARDEN KAPSZULA KOLLEKCIÓ

Rúzs & Más / 2024-07-09

Már ránézésre is futurisztikusak az átlátszó Elizabeth Arden tégelyekben megcsillanó aranyló kis “ufók”, amelyek a bőrápolás következő szintjének hírnökei lehetnek. A hagyományos arcápolók összetevő listáján ugyanis első helyen a víz szerepel, amely akár az összetétel 80-90%-át is kiteheti. Márpedig az ivóvízkészleteink sajnos korlátozottak, így a jövő mindenképp a vízmentes kozmetikumoké.

De nemcsak emiatt rajongunk az Advanced Ceramide kapszulákért, hanem azért is, mert:

Higiénikusak (a hagyományos tégelybe belenyúlkálva a kezünkről illetve a levegőből szennyeződnek az arcápolóink)

Nem tartalmaznak különféle töltőanyagokat, kizárólag a hatékony összetevőket és a hidratálást segítő ceramidokat

Koncentrált összetételük magasabb hatékonyságot eredményez

– A fénytől és levegőtől elzártan a formula megőrzi a legnagyobb hatékonyságát

Precíz használatot tesznek lehetővé az előre kimért adagok – egy kapszula tartalma pont elég az arcra, nyakra és dekoltázsra

Könnyen magunkkal vihetjük utazásaink alkalmával

Biológiailag 100%-ban lebomló, természetes anyagokból készültek

Ismerd meg az Elizabeth Arden Ceramide kapszulákat!

elizabeth arden, ceramide, capsule, kapszula, kapszulak, borapolas, antiaging, borfiatalito, ruzs es mas

Tudtad, hogy az Elizabeth Arden az első márkák közé tartozott, amelyek bőrápolóikban ceramidokat alkalmaztak? A ceramidok olyan lipid molekulák, amelyek természetesen megtalálhatók a bőrben, és fontos szerepet játszanak a bőr hidratálásában és védelmében. Ezek a hatóanyagok segítenek megerősíteni a bőr védőgátját, így segítve megőrizni a nedvességet és védeni a káros külső hatásoktól. A ceramidok különösen hasznosak lehetnek száraz, irritált vagy érzékeny bőr esetén, valamint az öregedés jeleinek csökkentésében is.

Advanced Ceramide kapszulák – Bőrszépítő szérum

Ez az Elizabeth Arden Advanced Ceramide Bőrszépítő Szérum egy gyorsan felszívódó, ultrakönnyű szérum, amely napi adagban hozza el a bőrápolás erőteljes hatását a barrier-erősítés és pórusok tökéletesítése terén. Maximális hatású formula, a tisztaságának megőrzése érdekében kapszulázva. Bőrápoló fitoceramidokat, szabadalmaztatott hidratáló és anti-aging hatású ciklopeptideket és bőrregeneráló hemiszqualánt összesít egy formulában, hogy megerősítse a bőr barrier rétegét, csökkentse a pórusok láthatóságát, és visszaállítsa az egyensúlyt és sugárzó bőrtónust.

Elérhető a Marionnaud üzleteiben és webshopon Ára: 21 800 HUF

Advanced Ceramide kapszulák – Szemkörnyékápoló szérum

Bizonyítottan éveket fiatalít a bőrön a bőr barrier funkciójának fokozásával, a bőr felszínén belüli hidratálás növelésével és az öregedés
jeleinek minimalizálására való összpontosítással. Ez a könnyű, selymes szérum segít fenntartani az egészséges, fiatalos megjelenésű bőrképet, és halványítja az öregedés látható jeleit.
Minden kapszula biológiailag lebomló, illatanyag- és tartósítószermentes, kifejezetten arra tervezve, hogy koncentrált adagot biztosítson fejlett ceramidtechnológiával.

Elérhető a Marionnaud üzleteiben és webshopon Ára: 29 100 HUF

Advanced Ceramide kapszulák – Regeneráló szérum
A bőr fiatalságának éveket visszaadó bizonyított hatását élhetjük át ezzel az innovatív termékkel. Egy háromszorosan hatékony fiatalság-kapszula, melynek célja a bőr védőrétegének javítása, a bőr felszínén lévő hidratáltság növelése és az öregedés jeleinek minimalizálása. Ez a könnyű, selymes szérum segít megőrizni a bőr egészséges, fiatalos megjelenését, és kijavítani az öregedés látható jeleit, egy új és fejlett összetevő-koktél révén, mely a bőrt támogatja a barrier regenerációban, hidratálásban és az öregedés elleni küzdelemben. Szembeszáll a bőr öregedésével, az Elizabeth Arden Ceramid-technológiájával segít pótolni és helyreállítani az öregedéssel elvesztett ceramidokat.

Elérhető a Marionnaud üzleteiben és webshopon Ára: 29 700 HUF

Retinol Ceramide kapszulák – Éjszakai szérum
Bizonyítottan éveket fiatalít a bőrképen a fiatalság hármas hatású kapszulájával, amely a bőr barrier funkciójának fokozására, a bőr felszínén belüli hidratáltság növelésére és az öregedés jeleinek minimalizálására összpontosít. Ez a könnyű, selymesen sima szérum segít fenntartani az egészséges, fiatalos kinézetű bőrt és korrigálja az öregedés látható jeleit.Minden kapszula biológiailag lebomló, illatanyag- és tartósítószermentes, kifejezetten arra tervezve, hogy koncentrált adagot biztosítson. A bőrazonos Ceramid technológia segít megerősíteni a bőr nedvességzáró rétegét, amire a bőrnek szüksége van a fiatalos megjelenéshez.

Elérhető a Marionnaud üzleteiben és webshopon Ára: 21 800 HUF

elizabeth arden, ceramide, capsule, kapszula, kapszulak, borapolas, antiaging, borfiatalito, ruzs es mas

Ceramide kapszulák – Hialuronsavas szérum
Bőrápolás egy kis csavarral. A maximális hatékonyság és tisztaság érdekében kapszulázott formula a láthatóan dúsabb, feszesebb és hidratáltabb bőrért. Ez a selymes, könnyű szérum a nedvességzáró Double-Lock Hydration technológia segítségével két alapvető fiatalító faktort egyesít egy kapszulában, egyetlen adagban. A hialuronsav hidratálja a bőrt, míg a ceramidok megkötik a nedvességet. Az eredmény egészséges bőrkép. Minden kapszula biológiailag lebomló, illatanyag- és tartósítószermentes,
kifejezetten arra tervezve, hogy koncentrált adagot biztosítson.
Double-Lock Hydration System: a hialuronsav bevonzza a nedvességet, míg a ceramidok megerősítik a bőr barrierjét, hogy a nedvességet a bőrbe zárják.
ZeroH2O Technology: Lehetővé teszi a hialuronsav hatékony bejuttatását a bőr felszíni rétegébe.

Elérhető a Marionnaud üzleteiben és webshopon Ára: 21 800 HUF

Ceramide kapszulák – Vitamin-C szérum
Kapszulázva a frissesség és a maximális hatékonyság érdekében.Ez a könnyű szárazolajos szérum két erőteljes összetevőt egyesít egy
kapszulában: C-vitamint a ragyogó szuperhatásáért, és ceramidokat a nedvességvesztés megelőzéséért. A kettős hatású világosító technológia láthatóan csökkenti a fakóságot és küzd a hiperpigmentáció ellen, felélénkíti a fáradtnak tűnő bőrt és kiegyenlíti a tónust. Azonnali ragyogó erő minden adagban.

Elérhető a Marionnaud üzleteiben és webshopon Ára: 21 800 HUF

elizabeth arden, ceramide, capsule, kapszula, kapszulak, borapolas, antiaging, borfiatalito, ruzs es mas

Kapcsolódó bejegyzések