Post Image

KOREAI MÁRKA ADOTT IHLETET A MULTISERUMING-HOZ!

Rúzs & Más / 2023-08-15

A napokban érkezett hozzám egy iUNIK szérum szett a Skinshop.hu tulajdonosának személyes ajánlásával. Természetesen, mint minden, ami számomra új, felkeltette az érdeklődésem, ezért alaposan utánanéztem a márkának, és hogy mielőbb ki tudjam próbálni mindhárom szérumot, a multimasking mintájára feltaláltam a multiserumingot, azaz az arcom különböző területeire más-más szérumot használok. Mindjárt visszatérek arra, hogy melyiket hova viszem fel és miért, de előtte ismerd meg az iUNIK márkát, mert valószínűleg még hallani fogsz felőle!

Az iUNIK sztori

Az iUNIK egy koreai szépségápolási márka, amelyet 2016-ban alapítottak azzal a céllal,  hogy egyszerű és hatékony bőrápolási megoldásokat kínáljon természetes, kiváló minőségű összetevők felhasználásával. Az “iUNIK” név az “Ideal Unique Natural Ingredients Knowhow” rövidítést jelenti, ami tükrözi a márka elkötelezettségét a hatékony és egyben bőrkímélő termékek létrehozása iránt.
Az iUNIK alapítója bőrápolási szakértő, aki tapasztalatait a szépségiparban eltöltött évek alatt szerezte. Észrevette, hogy sok bőrápoló termék túlságosan bonyolult és tele van felesleges összetevőkkel, ami összezavarja a fogyasztókat. Úgy vélte, hogy szükség van egy olyan márkára, amely az egyszerűségre és az átláthatóságra összpontosít, és úgy döntött, hogy létrehozza az iUNIK-ot, hogy betöltse ezt a piaci űrt.

Az iUNIK filozófiája azon a meggyőződésen alapul, hogy mindenki bőre egyedi, és személyre szabott ápolást igényel. Ennek érdekében a márka olyan termékek széles skáláját kínálja, amelyek a különböző bőrtípusok és bőrproblémák szerint kombinálhatók, személyre szabott rutin létrehozását lehetővé téve. Az iUNIK termékei számos természetes összetevővel készülnek, többek között teafa, csiganyálka, centella asiatica, C-vitamin, propolisz és hialuronsav felhasználásával, amelyek nyugtató, hidratáló és antioxidáns tulajdonságaikról ismertek. Az évek során az iUNIK folyamatosan bővítette termékcsaládját, és olyan új termékeket vezetett be, mint a tonerek, hidratálók és maszkok. A márka hűséges követőkre tett szert a fogyasztók körében is, akik értékelik az egyszerűségre és átláthatóságra helyezett hangsúlyt, valamint a megfizethető árakat.

iunik, koreai, borapolas, szerum, koreai borapolas, multiseruming, ruzs es mas, kiprobaltam, skinshop.hu

A személyre szabhatóságra és egyszerűségre helyezett hangsúlyával az iUNIK gyorsan a koreai szépségápolás rajongóinak kedvencévé vált. Az iUNIK ma már ismert és elismert márka a koreai szépségiparban, termékeit pedig a világ számos országában forgalmazzák. A márka folyamatosan újít és új termékeket fejleszt, miközben hű marad az egyszerűség, az átláthatóság és a természetes összetevők alapértékeihez. Emellett az iUNIK a fenntarthatóságot és az etikus beszerzést is kiemelten kezeli. A márka újrahasznosítható csomagolóanyagokat használ, és olyan beszállítókkal dolgozik együtt, akik fenntartható és etikus gyakorlatokat alkalmaznak.

iUNIK Daily Serum Kezdő Szett haladó felhasználása

Mivel a Skishop.hu-ról érkezett összeállítás háromféle 15 ml-es szérumot tartalmaz, melyek más-más funkciót látnak el, adta magát, hogy a vegyes arcbőrömön mindhármat egyszerre vessem be, azaz a “multiseruming”előnyeivel éljek.

iunik, koreai, borapolas, szerum, koreai borapolas, multiseruming, ruzs es mas, kiprobaltam, skinshop.hu

Az iUNIK Tea Tree Relief nyugtató szérum (15 ml) csökkenti a pattanásokat és megnyugtatja a gyulladt, piros bőrt, ezért adta magát, hogy a T-zónám problémás részein, az orromon és környékén valamint az államon alkalmazzam. Ez egyébként a márka első és egyben egyik legnépszerűbb terméke, amelyet az irritált vagy érzékeny bőr megnyugtatására terveztek. A szérum 67% teafa kivonatot tartalmaz (annak kellemetlen szaga nélkül!), amely gyulladáscsökkentő és antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik, valamint centella asiatica-t és niacinamidot, amelyek segítenek a bőr tónusának és kiegyenlítésében és ragyogobbá tételében.

iUNIK Rose Galactomyces Synergy szérum (15 ml) – rendbehozza a faggyútermelést, hidratál és egységes bőrtónust biztosít. A homlokomra, az orrom két oldalára (a tág pórusokra) és a teljes álkontúrra ez a szérum került. Rendkívül jól felszívódik és kellemes bőrérzetet biztosít. Ez a szérum lett a kedvencem! Nem véletlenül, hiszen a 50% fermentált hatóanyaggal, 10% rózsavízzel és többféle növényi kivonattal készült anti-aging szérum kombinált bőrre készült. Egyensúlyba hozza a faggyútermelést, csökkenti a pórusokat és hidratálja az arcbőrt. Az iUNIK Rose Galactomyces Synergy Szérum antioxidánsokkal és vitaminokkal látja el a bőrt és egységesíti a bőrfelszínt.

Az iUNIK Propolis Vitamin Synergy szérum (15 ml) – halványítja a pigmentfoltokat, táplálja és hidratálja a bőrt. Ez a szérum az arcom legszárazabb területein, azaz az orcáimon, szemkörnyékemen működik a legjobban. Ez az arcszérum 70% propolisz és 12% homoktövis kivonattal valamint niacinamiddal halványítja a pigmentfoltokat, hidratálja, táplálja és nyugtatja a bőrt. Vitamintartalmának köszönhetően a fakó bőrt élénkíti és ragyogóvá varázsolja. Szuper választás száraz, fényevesztett és öregedő bőrre.

Eddig csak reggel és este váltogattam a szérumaimat, de úgy érzem, ez az új módszer hatékonyabb, hiszen célzott megoldással szolgál. Az iUNIK szérumokat pedig nagyon megszerettem, a márka helyet talált magának a piperepolcomon!

A 3X15 ml szérumot tartalmazó szett ára: 8450 Ft 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések