Post Image

POP, JAZZ, CLASSIC – MELYIK A KEDVENC MŰFAJOD?

Rúzs & Más / 2018-06-25

Az olasz professzionális kozmetikai márka, a Vagheggi vidám kollekcióval készült az idei nyárra: limitált kiadású természetes tusfürdőkkel és testápolókkal a virágok jótékony hatásával. A tápláló, energetizáló és nyugtató páros vidám színeivel és kifinomult illataival nyarat varázsol a fürdőszobába, a szemetgyönyörködtető, hamísítatlan olasz dizájnról már nem is beszélve. Magas minőségű termékek minden bőrtípusra és minden hangulatra, melyek SPA élménnyé varázsolják a mindennapi bőrápolást!

CLASSIC: tápláló testápoló és tusfürdő damaszkuszi rózsa kivonattal, ami meggátolja a bőr öregedését. A rózsakivonat értékes hatóanyagai nagyszerűek a száraz bőr ápolására illetve a bőröregedés megelőzésének céljára.

Vagheggi limitált nyári testápoló és tusfürdő, rúzs és más

JAZZ: tápláló testápoló és tusfürdő golgotavirág kivonattal, energetizál és ragyogóvá teszi a bőrt. A golgotavirág kivonata tonizáló, pórusösszehúzó hatásáról ismert.

Vagheggi limitált nyári testápoló és tusfürdő, rúzs és más

POP: tápláló testápoló kislevelű hárs virágának nyugtató kivonatával, ideális vékony és érzékeny bőrre. A hársfavirág kivonat bársonyossá teszi a bőrt és erősíti ellenállóképességét.

Vagheggi limitált nyári testápoló és tusfürdő, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések