SK bor a Sofitelben!

Zsolesz / 2013-06-12

A lelkes kis csapat egész évben együtt dolgozott Szentesi József borásszal, aki saját tudását adva és a csapat lelkesedését felhasználva igazán kiváló bort készített. A küldetés célja az volt, hogy valóban saját bort szolgálhassanak fel a szálloda éttermében, a Paris Budapest étteremben, melyről úgy tudjanak mesélni a bort kedvelő vendégeknek, mint saját gyermekükről, akinek a fogantatásánál és születésénél is jelen voltak. A fehérbor tiszteletére rendezett party során, a gyümölcsös zamatú Ries-Link mellé, a francia sajtok, sonkák, kenyérkülönlegességek és természetesen az elengedhetetlen francia chansonok párosultak a legkitünőbb kisérőnek. Eme bor kóstolgatása, ízlelése sok vendéget inspirált a borosüveg design vesenyben való indulásra, melynek nyertese másodmagával Párizsban tölthet egy hétvégét, valamint saját alkotását visszontláthatja a következő Sofitel kézmüves bor cimkéjén. Elmondhatjuk, hogy egy igazi francia borünnep koronázta meg az első kézműves Sofitel bor létrejöttét. A most elkészült Ries-Link (54% Riesling, 33% Zengő, 13% zölt veltelini) most már a Paris Budapest étterembe betérő vendégek is megízlelhetik, és a csodálatos Budapesti kilátás mellett élvezhetik harmonikus aromáit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések