Post Image

90 MÁSODPERCBEN MÉG TÖBB BŐRÁPOLÁS: ITT AZ UFO2!

Rúzs & Más / 2020-07-28

A svéd beauty-tech cég, a FOREO úttörő innovációjával az okos-maszkolás új szintre lép 2020-ban! A szivárványnál is több színt alkalmazó UFO 2 a 2018-ban bemutatott, díjnyertes UFO okos arcmaszk készülék továbbfejlesztett változata. Az UFO legújabb generációja teljes spektrumú LED-es fényterápiát, applikáción keresztül testreszabható bőrápolási kezeléseket és elődjéhez képest 5x gyorsabban ható termoterápiát kínál. A legkorszerűbb UFO 2 okos arcmaszk készülék a LED fényterápiát, termo-, és krioterápiával ötvözi, amely kiegészül a T-Sonic pulzálások erejével, mindezt egy letisztult, elegáns külsővel, a finom és ragyogó arcbőrért, mindössze 90 másodperc alatt!

Teljes spektrumú LED fényterápia, testreszabható arcápolási rutin, továbbfejlesztett hiper-infúziós technológia 

foreo, ufo2, okos, arcmaszk, maszk, applikáció, turbó, 90 mp, szonikus rezgés, LED, led fényterápia, krioterápia, ternoterápia, arcápolás, rúzs és más

Landolt az UFO 2, a hatékony, személyre szabott luxus-készülék, amellyel a turbó szépség már nem jövő, hanem jelen idő.

Az UFO 2 készülékbe épített technológiák:

● Teljes spektrumú LED fényterápia: a 8 színű LED fényterápia maximális energiát biztosít minden az UFO által aktivált maszk típushoz. Minden LED szín egyedi, jótékony hatással rendelkezik, amelyek célzottan aktiválják az egyes maszkok összetevőit a hatékony és testreszabott kezelésekért.

Lila LED – finomítja a ráncokat és elősegíti a ragyogást
Fehér LED – feszesít a bőrt és csökkenti a puffadást
Zöld LED – élénkíti a fakó arcszínt és kiegyenlíti a bőrtónust
Narancs LED – revitalizálja és frissíti a bőrt
Kék LED – csökkenti a bőrhibákat, felveszi a pattanásokat okozó baktériumok ellen a harcot
Cián LED– nyugtatja a stresszes bőrt
Sárga LED – csökkenti a bőrpírt és enyhíti a bőrirritációt
Piros LED – stimulálja a kollagén és elasztin termelést, csökkenti az öregedés jeleit

foreo, ufo2, okos, arcmaszk, maszk, applikáció, turbó, 90 mp, szonikus rezgés, LED, led fényterápia, krioterápia, ternoterápia, arcápolás, rúzs és más

Termoterápia (hőterápia): A gyengéd és szuper gyors termo-technológia azonnal felpuhítja a bőrt és felkészíti arra, hogy a maszk összetevői még mélyebbre juthassanak. Az első generációs készülékhez képest az UFO 2-ben található továbbfejlesztett technológia a hőt 5x gyorsabban juttatja a bőrbe 45°C-os, optimális hőmérsékleten.

Krioterápia (hidegterápia): Az „azonnali fiatalító hatásáról” híres kriokezelés pillanatok alatt lehűti a bőrt a feszesebb arckontúrért, miközben összehúzza a pórusokat és csökkenti a puffadást.

T-Sonic pulzálások: Nyugtató arcmasszázs kezelést is élvezhetünk a készülékben. A percenkénti 10 000 pulzálás ellazít, megkönnyíti az összetevők felszívódását és növeli az UFO-maszk formulák hatékonyságát. A pulzálások ezen felül csökkentik az arcizmok feszülését és kisimítják a kisebb ráncokat.

Az UFO 2 kizárólag UFO Power Activate Maszkokkal párosítható, így egyesül a legmodernebb technológia a tápláló, természetes összetevőkkel a tökéletes otthoni SPA élményért. A FOREO nemrégiben piacra dobta a Farm To Face maszk kollekcióját olyan értékes alapanyagokkal, mint a hidratáló Bulgarian Rose, a tisztító Green Tea vagy a simító Acai Berry. Az otthoni luxus élmény még tovább fokozható az Intensive Caviar Fusion maszkkal, amely kaviárral és 24 karátos arannyal kínál luxus színvonalú anti-aging arckezelést.

foreo, ufo2, okos, arcmaszk, maszk, applikáció, turbó, 90 mp, szonikus rezgés, LED, led fényterápia, krioterápia, ternoterápia, arcápolás, rúzs és más

foreo, ufo2, okos, arcmaszk, maszk, applikáció, turbó, 90 mp, szonikus rezgés, LED, led fényterápia, krioterápia, ternoterápia, arcápolás, rúzs és más

ÍGY HASZNÁLD AZ UFODAT:
1. Töltsd le a FOREO For YOU alkalmazást: Android, Apple.
2. Bluetooth segítségével kapcsolódj a FOREO alkalmazáshoz. Tartsd nyomva az UFO 2 univerzális nyomógombját a készülék feloldásához. Ezt követően regisztráld az alkalmazásban a készüléket.
3. Az alkalmazással szkenneld be az UFO által aktivált maszk vonalkódját és kövesd az instrukciókat.
4. Vedd le a tartozék gyűrűt az UFO 2-ről, helyezd a maszk lapocskát a készülékre, és rögzítsd azt a tartozék gyűrű visszahelyezésével.
5. Kíméletesen, körkörösen mozgasd az UFO 2-t az arcodon, egyenletesen eloszlatva a maszk esszenciát a bőrödbe, míg a készülék ki nem kapcsol.
6. A bőrön maradt esszenciát gyengéden paskold be a bőrödbe, vagy távolítsd el a felesleget egy pamut törlővel. Használj hidratáló krémet, ha szükségesnek érzed.
7. Távolítsd el a tartozék gyűrűt az UFO 2-ről és dobd ki a maszkot. Öblítsd le a készüléket és a gyűrűt langyos, folyó víz alatt. Finomat töröld szárazra, rögzítsd újra a gyűrűt a helyére és helyezd a maszkot vissza az állványára.

foreo, ufo2, okos, arcmaszk, maszk, applikáció, turbó, 90 mp, szonikus rezgés, LED, led fényterápia, krioterápia, ternoterápia, arcápolás, rúzs és más

A következő évtized a skin-tech innováció évtizede lesz, amelyben a FOREO és a most debütáló UFO 2 okos arcmaszk úttörő szerepet kap. Ahogy az okos maszkolás volt 2019 egyik kulcsszava, úgy 2020-ban a turbó-maszk kezelést keresik majd sokan (Power Mask Treatment). Jelenleg az UFO 2 a FOREO leghatékonyabb készüléke, amely az innováció iránti rajongásunkból és a bőr-technológia iránti fokozott igényből született. Az első generációs okos arcmaszkból a cég az elmúlt évben 36 millió készüléket értékesített világszerte, amely a kategória népszerűségét mutatja. Ha hozzáadjuk a Google kereséseket, akkor tisztán látható, hogy a technológia teljesen áthatja az emberek hétköznapjait, beleértve a bőrápolási szokásokat. Az UFO 2-vel a vásárlóinknak lehetőséget adunk a professzionális szintű bőrápolásra az otthonuk kényelméből, időt és pénzt megtakarítva. Elkötelezettségünk az innovációk iránt emelt minket piacvezető szerepbe, mindössze 7 év alatt.” – mondta Dalia Fernandez, a FOREO termékfejlesztési igazgatója a termékbevezetés kapcsán.

Az UFO 2 bevezetésével párhuzamosan a FOREO piacra dobta a készülék kistestvérét, az UFO mini 2-t is. Az okos arcmaszk ugyanazokat a technológiákat rejti, mint a nagytestvére, a krioterápia kivételével.
Az UFO 2 és az UFO mini 2 már elérhető a foreo.com oldalon.

Kapcsolódó bejegyzések