9 TIPP A VALENTIN-NAP OTTHONI MEGÜNNEPLÉSÉHEZ

Rúzs & Más / 2021-02-11

Csoki, virág, vacsora és tánc; emlékképek az elmúlt évek Valentin-napjaiból. Az idei évben viszont más lesz a szerelem napja… Ennyi otthon töltött idő után szinte lehetetlennek tűnhet kitalálni bármit is, ami ezt a napot a szerelem valódi ünnepévé varázsolhatja, a négy fal között. De ahogy a szerelemnek, úgy a fantáziának sincsenek határai! A svéd beauty-tech brand, a FOREO 9 Valentin napi randiötletet mutat, amelyek segítenek felizzítani újra a lángot, anélkül, hogy kilépnétek a házatok kapuján.

Tartsatok otthoni főzőtanfolyamot
Lehet, hogy idén nem tudtok elmenni a város legjobb éttermébe, de ez nem azt jelenti, hogy nem engedhettek meg magatok egy igazán finom vacsorát. Vegyetek részt egy online főzőtanfolyamon, és mutassátok meg egymásnak, mennyire mozogtok otthonosan a konyhában! Próbáljatok ki valami újat, készítsetek együtt valami különlegeset; ez mindenképpen meg fogja fűszerezni a Valentin-napi vacsorát.

Tervezzétek meg a következő nyaralást
Még ha most nem is tudunk utazni, a jövőbeli vakáció feltérképezése szórakoztató és romantikus lehet. Szerezzetek be egy speciális naplót, egy térképet vagy akár egy egyszerű papírlapot, és gyűjtsétek össze a legromantikusabb helyeket és terveket a világ minden tájáról, ahova együtt szeretnétek eljutni.

Rendezzetek játék estet
Ha párod és Te is szereted a versenyeket, akkor tervezzetek szórakoztató játékestet Valentin-napra. Egy pár koktél és snack mellett tökéletesen romantikus program lesz egy végtelen kártyaparti vagy társasjáték. Ha a türelem is megvan hozzá, akkor legyen a cél egy 500 vagy 1000 darabos puzzle.

Engedjétek szabadjára kreatív éneteket
Egy virtuális festőóra keretében szabadjára engedhetitek a bennetek rejlő művészt (a nevetés legalábbis garantált), és az elkészült remekművek szórakoztató emlékei lesznek az idei szokatlan Valentin-napnak. Akár dupla vásznat is választhattok, így külön dolgozhattok a remekművön, amely végül eggyé válik a falon.

Varázsoljatok igazi luxust SPA-t az otthonból
Kényeztessétek egymást otthon. Az alapok: gyertya, romantikus zene, olajos masszázs. Ezután vegyetek egy hosszú habfürdőt és dobjatok fel egy hidratáló arcmaszkot, például az UFO 2 okos maszk készülékével. Így vagy úgy, a napot Valentin-napi ragyogással zárjátok.

valentin-nap, valentin 2021, foreo, tipp, otthon, négy fal közt, tipp, tippek, ötletek, programok, közös program, rúzs és más

Építsetek együtt valamit
Valami kézzelfoghatóra gondolunk. Bár ha a szerelmeteket akarjátok tovább építeni, az is remek dolog. Erre a napra rendelhettek egy makett készletet, amit ezután közösen raktok össze. Legyen az egy repülőgép-modell, egy autót vagy akár az Eiffel-torony. Bármi, ami mindkettőtöknek tetszik.

Rendezzetek online vásárlást
Egy felmérés szerint a nők 53%-a véget vet a kapcsolatnak, ha nem kap ajándékot szerelmétől. Ne adjatok okot ilyen fajta vitára ezen a napon. Készítsetek előzetesen egy kívánságlistát, és rendezzetek közös online shoppingot, hogy biztosan megkapjátok a régóta vágyott ajándékot.

Tartsatok filmmaratont
Egy filmnézés? Az egy szokásos péntek esti program. Engedjétek meg magatoknak, hogy annyi filmet nézzetek, amennyit csak akartok. Ilyen egy ideális randi éjszaka! A lista akár tartalmazhatja a legjobb romantikus vígjátékokat, de vagy egy teljes mini-sorozatot. A lényeg a közös döntés, közös élmény.

Olvassatok fel egymásnak
Szeretitek a költészetet? A romantikus verseket? Felváltva olvassatok fel egymásnak néhány verset, vagy oldalt kedvenc könyvetekből. Olyat, amiről remélitek, hogy tetszeni fog a másiknak. Aztán beszéljétek meg! Ez nem régimódi, hanem eszméletlenül romantikus!

Boldog közelgő Valentin-napot!

Kapcsolódó bejegyzések